香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: Parco爸
打印 上一主題 下一主題

今期Sportsoho(4月)

升級   0%

該用戶從未簽到

收到喇!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

o岩o岩睇完,乜都有D,要黎消磨時間幾好,好過睇果D 爆藝人黃賭毒既雜誌~~

我地係跑手當然想佢地報導多D 長跑資訊啦,不如我地一齊填張questionnaire 要求佢地講多D 長跑,俾D 群眾壓力佢地~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-8 10:57 發表
o岩o岩睇完,乜都有D,要黎消磨時間幾好,好過睇果D 爆藝人黃賭毒既雜誌~~

我地係跑手當然想佢地報導多D 長跑資訊啦,不如我地一齊填張questionnaire 要求佢地講多D 長跑,俾D 群眾壓力佢地~~hgjD115" />" /> ...

我講咗2期啦! 都沒有用, 可能真係要d 群眾壓力先得

升級   4.67%

該用戶從未簽到

大家好, 我係史波!
各位意見我已經聽到, 當然我地會將雜誌改進, 我都多D人買, 因為要開飯
今期四月號, 缺少了跑步的篇幅, 可能令到各跑手失望. 不過, 我史波保證"運動版圖"之後, 將會有最少兩篇報導長跑消息. 包括長跑專業訓練, 跑手心得, 長跑比賽花絮及預告等. (我個人就最想有長跑美女圖集, 唔知老總會唔會加插 )
另外, "運動版圖"目標係推動更多都市人, 可以係工餘時間參與運動. 亦希望讀者可以從本雜誌, 知道一些比較冷門的運動介紹, 會感到興趣而再去參加, 令到運動的版圖可以不斷擴大. 當然, 係香港攪運動事業係好難, 不過唔係無可能. 我地會努力去做.
多謝大家既支持.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 史波 於 2009-4-8 13:11 發表
大家好, 我係史波!
各位意見我已經聽到, 當然我地會將雜誌改進, 我都多D人買, 因為要開飯
今期四月號, 缺少了跑步的篇幅, 可能令到各跑手失望. 不過, 我史波保證"運動版圖"之後, 將會有最少兩篇報導長跑消息. 包 ...

史波兄, 好高興見到你真身回應地既訴求, 我同班師兄都有訂你地本書, 希望你地會有持續既改善, 我地亦都想你地可以持續咁生存!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 史波 於 2009-4-8 13:11 發表
大家好, 我係史波!
今期四月號, 缺少了跑步的篇幅, 可能令到各跑手失望. 不過, 我史波保證"運動版圖"之後, 將會有最少兩篇報導長跑消息. 包 ...

史波兄, 效率好快喎! 長跑型男圖集都可以的

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   29.67%

該用戶從未簽到

史波兄都幾難做。。。  
一本雜志頁數其實唔多,何況 $12 一本,內容、頁數都難免受限制。 
我們長跑網當然想多點長跑資訊,那邊箱又有人渴望多點足球資訊 etc. 
的確很難取捨的。 

若以循環的模式可行嗎?即各方的資訊以每月循環的形式都調整。 
個人不懂印刷、編輯的東西,純個人愚見而已~

不過,其實最引人垢病的都是雜誌的排版、資料鬆散。 
或者慢慢循序漸追吧,先讓讀者看的舒服便好 :] 

加油!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   48%

該用戶從未簽到

史波兄加加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

史波兄加加油!
希望每期都有些有關跑步及比賽既報導
如果相片最好有「香港長跑網」既跑手啦

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

已定4月份sportsoho之討論區會員,
    如未收到書(郵寄)請通知我或雜誌社,

屯門區訂購者請自行到"新威"領取!
    未交訂購費用及之前入多咗錢者,
    可以明天12/4暨青少年公路錦標賽]復活跑"沙田運動場"找我,
    知我電話者可以直接聯絡我。
    慾於下期5月份開始訂購,
    請e-mail或pm我,留底以下資訊!
    1.網名 2.姓名 3.郵寄地址 4.聯絡電話
    我的e-mail [email protected]
    雜誌社e-mail [email protected]om