香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ram

網友約跑 - 4月18日 (六) 城門環塘黃昏跑

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   6.6%

該用戶從未簽到

RAM兄,
請delete我個名,因為腳患,仲有D拉住,都係休息下好D
新路線好吸引,希望有機會下次再跑

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

Nancy,

休息吓, 慢跑鬆吓對腳, 長跑長有.
    下次再跑.

升級   54.9%

該用戶從未簽到

原帖由 蘭茜•韋 於 2009-4-15 22:33 發表
    RAM兄,

Nancy ctse:無問題,好好休息一下,將來大把機會跑

升級   54.9%

該用戶從未簽到

名單 (人工智能自助系統,請標明是否吃晚餐):
    報名人仕

1. ram 跑+食
    2. 亞平 跑+食
    3. 洛虎添 跑+食...(專業級跑手( 7段 )登場!!!)
    4. 白頭佬 又跑又食又對酒
    5. superimac 跑+食
    6. kenleung 跑+食
    7. 細明哥 跑 (多數唔食)
    8. anson ( 跑 + 食)
    9. 七嫂(跑 + 食)
    10.亞徐 (跑+食+飲酒,鄧記跑友)
    11.叮叮噹 跑+多數唔食, 要減磅啊!
    12.Patrick 跑+多數唔食
    13. Joe   (跑 +食)
    14. laputa99  (跑 +食)
    15. 花子阿DEE (跑 +食)

updated on 15/4/09 23:33

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-4-15 23:23 發表

Nancy,

休息吓, 慢跑鬆吓對腳, 長跑長有.
    下次再跑.

X2,多D係屋企休息,冇乜事唔好出街行,蕩失左路要行好耐至返到屋企架...嘻嘻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 蘭茜•韋 於 2009-4-15 22:33 發表
    RAM兄,

蘭西, 對腳做咩事呀?? 哪兒拉住?? 我早陣子也是小腿拉傷了, 相信是跑姿不正確 (右腳外番+少許扁平足), 留意下跑姿和休息一陣子吧, 長跑長有!!

報名人仕

1. ram 跑+食
    2. 亞平 跑+食
    3. 洛虎添 跑+食...(專業級跑手( 7段 )登場!!!)
    7. 細明哥 跑 (多數唔食)
    8. anson ( 跑 + 食)
    9. 七嫂(跑 + 食)
    10.亞徐 (跑+食+飲酒,鄧記跑友)
    11.叮叮噹 跑+多數唔食, 要減磅啊!
    12.Patrick 跑+多數唔食
    13. Joe   (跑 +食)
    14. laputa99  (跑 +食)
    15. 花子阿DEE (跑 +食)

16. nc (跑+食)

updated on 15/4/09 23:42

升級   0%

難過

原帖由 亞平 於 2009-4-15 23:30 發表

X2,多D係屋企休息,冇乜事唔好出街行,蕩失左路要行好耐至返到屋企架...嘻嘻

又笑Nancy架!
    呢單嘢, 足足笑左兩個幾月.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-4-15 23:44 發表

又笑Nancy架!
    呢單嘢, 足足笑左兩個幾月." />" />  

未有新料..舊野用住先啦...

升級   0%

難過

原帖由 亞平 於 2009-4-15 23:51 發表

未有新料..舊野用住先啦...

交換鎖匙單嘢....新啲喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-4-16 00:08 發表

咁都比你摷返黎講

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-4-16 00:08 發表

呢單野驚招人妒嫉嘛...冇乜幾個人有咁既經歷

升級   66.4%

該用戶從未簽到

唔好意思!星期六很晚才回港!嚟唔到!

報名人仕
    1. ram 跑+食
    2. 亞平 跑+食
    7. anson ( 跑 + 食)
    8. 七嫂(跑 + 食)
    9.亞徐 (跑+食+飲酒,鄧記跑友)
    10.叮叮噹 跑+多數唔食, 要減磅啊!
    11.Patrick 跑+多數唔食
    12. Joe   (跑 +食)
    13. laputa99  (跑 +食)
    14. 花子阿DEE (跑 +食)
    15. nc (跑+食)

升級   76.32%

該用戶從未簽到

一場來到剩跑一圈夠唔夠,
    水塘一圈返落黎約一個鐘,
    有無考慮加多轉引 水道來回?
    6點鐘跑到主壩可以看到黃昏日落。

升級   76.32%

該用戶從未簽到

報名人仕
    1. ram 跑+食
    2. 亞平 跑+食
    7. anson ( 跑 + 食)
    8. 七嫂(跑 + 食)
    9.亞徐 (跑+食+飲酒,鄧記跑友)
    10.叮叮噹 跑+多數唔食, 要減磅啊!
    11.Patrick 跑+多數唔食
    12. Joe   (跑 +食)
    13. laputa99  (跑 +食)
    14. 花子阿DEE (跑 +食)
    15. nc (跑+食)
    16.vita375(跑 但唔知趕唔趕得切食)

升級   6.6%

該用戶從未簽到

謝謝各位ching & ctse關心
    之前拉親大腿後肌,其實無咩事,
    但上星期跑梅子林,發力時好似有D拉住,跑得就住就住,所以想真正停一停長課
    不過我去會慢jog下,等隻腳鬆D!

升級   0%

難過

原帖由 vita375 於 2009-4-16 13:49 發表
    一場來到剩跑一圈夠唔夠,
    水塘一圈返落黎約一個鐘,
    有無考慮加多轉引 水道來回?
    6點鐘跑到主壩可以看到黃昏日落

好提議喎! 希望唔好落雨啦!
    睇吓Ram安排啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 蘭茜•韋 於 2009-4-16 22:55 發表
    謝謝各位ching & ctse關心
    之前拉親大腿後肌,其實無咩事,
    但上星期跑梅子林,發力時好似有D拉住,跑得就住就住,所以想真正停一停長課
    不過我去會慢jog下,等隻腳鬆D!

保重呀蘭苗師姐,唔好一傷再傷呀,長跑長有~~

下個月10號搞行山呀,聽日出post,希望妳黎到啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-17 00:28 發表

保重呀蘭苗師姐,唔好一傷再傷呀,長跑長有~~

下個月10號搞行山呀,聽日出post,希望妳黎到啦~~

Dee兄幫蘭茜改左個新名叫蘭苗,又幾好聽喎..

5.10行山初哥岩唔岩玩?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-17 00:52 發表

Dee兄幫蘭茜改左個新名叫蘭苗,又幾好聽喎..

5.10行山初哥岩唔岩玩?

O...唔小心打左我初戀情人既名tim...sorry...

o岩架,適合呢度所有跑友,聽日會出post,請踴躍參加~~