香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TerrySze

歡迎睇波朋友入o黎揮揮手

升級   0%

該用戶從未簽到

歐聯速報....

維拉利爾 vs 阿先奴 1:1
曼聯 vs 波圖 2:2
冇諗過曼聯竟在主場失2個作客入波喎...
艾迪巴約在下半場替阿先奴所入的倒掛好鬼正...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-4-8 04:40 發表

波圖 此終是ManU的黑星。 ManU下場要必勝了!
btw,曲奇姐你的睇波癮真大,

要捱兩晚通宵,

小弟甘拜下風!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

嘩~~~曲奇姐勁呀!果然係睇波粉絲....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-4-8 08:33 發表

波圖 此終是ManU的黑星。 ManU下場要必勝了!
btw,曲奇姐你的睇波癮真大," />" />
要捱兩晚通宵,

小弟甘拜下風!  

咁又唔係捱通宵o既,點都要訓架啦...
今晚點捱都要睇利記 vs 車仔....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-4-8 10:05 發表

咁又唔係捱通宵o既,點都要訓架啦...
今晚點捱都要睇利記 vs 車仔....

cookie ctse好野o...我讀書個陣就會捱通宵......而家唔掂lo..
利記 vs 車仔 <--- 今晚希望知醒起身.
歐聯....我多數都係睇第二回合.成日覺得第一回合會比較保守

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-4-8 04:40 發表

曼聯做客下場一定要win.....

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 迪迪仔 於 2009-4-4 17:50 發表

話則我好想利記贏,不過,真係有d擔心,
    因為利記係先主場後作客,
    根據往績,通常咁樣既情況之下,先主場果隊都會出事......

未必, 2005年果陣我地有1-2場我地都係主場先!!!!

升級   67.85%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 TerrySze 於 2009-4-8 11:17 發表

cookie ctse好野o...我讀書個陣就會捱通宵......而家唔掂lo..
    利記 vs 車仔  
    利記主場一定攻,唔會玩保守既,呢場和的話,下場作客就惡踢啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

歐聯速報....

利記 vs 車仔 1:3
    巴塞 vs 拜仁 4:0
    拜仁真係弱,上半場已經輸4球...
    車仔的伊雲奴域為球隊所貢獻的第1個入球就在今場八強賽事..
    而且還上、下半場各頂入1球添....^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-4-9 08:42 發表

曲奇姐放心吧!
    幾年前利記在歐聯决賽都有力在十多min 連追三球反敗為......

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜曲奇姐藍軍先拔頭籌

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-4-9 09:00 發表

曲奇姐放心吧!
    幾年前利記在歐聯决賽都有力在十多min 連追三球反敗為......" />" />hjghugh !

慢子兄..曲奇姐係車仔忠實粉絲....你講利記在歐聯决賽對AC MILAN 連追三球....想嚇c姐 ??

升級   0%

該用戶從未簽到

巴塞上半場已經入了4球...巴塞三箭頭玩晒.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 cookie97 於 2009-4-9 08:42 發表

無了, 什麼都無了, 唉..................................

升級   67.85%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

唉,利記今場真係打得差,隊長踢到冇影...
    不過呢隊波你估佢唔到,話唔定下一場又有石破天驚演出呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-4-9 10:05 發表

慢子兄..曲奇姐係車仔忠實粉絲....你講利記在歐聯决賽對AC MILAN 連追三球....想嚇c姐 ??

冇乜咁o既可能吧...
    雖然下仗泰利下仗會被罰停賽..
    但車仔的後防都唔係咁差吧..
    仲有施治會頂住...

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-4-9 10:30 發表
    唉,利記今場真係打得差,隊長踢到冇影...
    不過呢隊波你估佢唔到,話唔定下一場又有石破天驚演出呢

慘啦, 情況仲衰過曼聯

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   48.67%

該用戶從未簽到

唉......算啦
    都係專注聯賽吧!

升級   48.67%

該用戶從未簽到

剛完場
    利記4:0輕取暴力般
    繼續向紅魔鬼施壓