香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TerrySze
打印 上一主題 下一主題

歡迎睇波朋友入o黎揮揮手

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

Yeah! 下一場為新特蘭打氣!

升級   67.95%

無聊

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-4-12 17:38 發表
    又比曼聯過關
    如果曼聯唔失分,就算利記贏晒餘下賽事都冇用架喎" />" />

利記,唔好諗咁多啦,做足本份贏晒先,
    之後既事,聽天尢命啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

特別小道消息!
    特別小道消息!
    特別小道消息!

明早紅軍會作客淨數車車三球
    明早紅軍作客會淨數車車三球

報告鉛筆!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-4-14 12:24 發表
    特別小道消息!
    特別小道消息!
    特別小道消息!

明早紅軍會作客淨數車車三球!
    明早紅軍作客會淨數車車三球!

報告鉛筆!

講到好似真的一樣咁
    雖然我對現時的車仔冇嘜好感,
    不過始終車仔主場真係好勁,上場比保頓入3球可能係假象......
    祝利記球迷好運

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

各利物浦 ching/ctse, 今日(4月15日)是希斯堡慘劇20週年, 希望大家在 facebook/twitter/MSN/etc.  打上

" Justice for the 96...........You'll Never Walk Alone"

,以懷念96名在是次事件逝世的球迷

升級   0%

該用戶從未簽到

過山車的歐聯8強次回合...

車仔 vs 利記 4:4
    車仔以總入球7:5出線4強!!!!!  
    藍軍萬歲...
    車仔入球的球員:杜奧巴、阿歷斯、林伯門開2度

升級   0%

該用戶從未簽到

琴晚睇上半場見利記入2球,仲以為有機會,點知下半場比車仔入2球....即刻訓...留力睇今晚的曼聯.

升級   56.2%

該用戶從未簽到

我仲已為利記又有機會tim....  唉~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-4-15 09:14 發表
    琴晚睇上半場見利記入2球,仲以為有機會,點知下半場比車仔入2球....即刻訓...留力睇今晚的曼聯.

場波真係高潮一浪接一浪,
    當你講緊車仔入返3球反先時,
    利記又走去入返兩粒,總比數變成5-6,
    入多一粒就出線,果時仲有成十分鐘,
    又畀多個假象大家.

邊隊出局都好啦,兩隊都已經搏到盡,
    場波真係無得頂.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-4-15 10:24 發表

利記又走去入返兩粒,總比數變成5-6," />" />
    又畀多個假象大家.

場波 ...

場波真是高潮迭起,未到林伯射入扳平的一球,利記還有出線的希望呢...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-4-15 10:28 發表

場波真是高潮迭起,未到林伯射入扳平的一球,利記還有出線的希望呢...

係呀.

不過我覺得最可惜既係,每邊都讓左一個隊長囉.
    如果謝拉特同泰利都出得,應該會仲好睇添.

算啦,利記現在全力挑戰英超吧.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-4-15 10:34 發表

係呀.

不過我覺得最可惜既係,每邊都讓左一個隊長囉.
    如果謝拉特同泰利都出得,應該會仲好睇添.

算啦,利記現在全力挑戰英超吧." />" />

在主場都失球太多,看來車車都會在四强止步吧!
    利記碟埋心水捧首次英超冠軍啦!

升級   48.67%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-4-15 10:24 發表

利記又走去入返兩粒,總比數變成5-6," />" />
    又畀多個假象大家.

場波 ...

咁激烈?!
    好彩冇睇, 唔係一定訓唔著

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-4-15 10:28 發表

以為高潮己過.....原來訓早左tin.......  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-4-15 12:21 發表

以為高潮己過.....原來訓早左tin.......  

一邊睇,一邊睇到我心驚膽跳..
    場波真是十分刺激..
    下半場真是好戲劇性呀...

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-4-15 12:32 發表

一邊睇,一邊睇到我心驚膽跳..
    場波真是十分刺激..
    下半場真是好戲劇性呀...

睇左highlight, 如果我有睇live, 肯定個心都跳埋出黎

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2009-4-15 00:25 發表
    各利物浦 ching/ctse, 今日(4月15日)是希斯堡慘劇20週年, 希望大家在 facebook/twitter/MSN/etc.  打上

" Justice for the 96...........You'll Never Walk Alone"

,以懷念96名在是次事件逝世的球迷

WATCH TODAY'S HILLSBOROUGH COVERAGE FREE
    Paul Rogers 15 April 2009

登錄/註冊後可看大圖
    LFC TV is marking today's 20th anniversary of the Hillsborough disaster with a series of specially-commissioned programmes that supporters all over the world can watch on TV or online completely free.

http://www.liverpoolfc.tv/eseason/LFC-TV/tv.asx

好多年前睇過hillsborough 既documentary, 講述當日發生既事, 印象好深刻, 到現在都未能忘記........

升級   67.95%

無聊

原帖由 schnix 於 2009-4-15 19:22 發表

睇左highlight, 如果我有睇live, 肯定個心都跳埋出黎
    我睇到林伯射成3:2就上床瞓了,因為當時賓師連費托都換埋出來,好似投降咁,冇諗過班友再可以追多兩球。雖然最終出局,但呢隊波好有鬥心呀,永不放棄的精神好值得敬佩,我都身為利迷而驕傲

升級   67.95%

無聊

原帖由 schnix 於 2009-4-15 19:26 發表

WATCH TODAY'S HILLSBOROUGH COVERAGE FREE
    Paul Rogers 15 April 2009

登錄/註冊後可看大圖
    LFC TV is marking today's 20th anniversary of the Hillsborough disaster wi ...
    當年場波我係電視都有睇,估唔到咁快二十年了...
    當時慘狀都仲歷歷在目,希望利記今屆攞番個超聯冠軍,以慰死難者在天之靈。