香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 卓卓
打印 上一主題 下一主題

有冇 "風褸 "好介紹的呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

唔係呀,

橙色嗰件去ssp, 燒魷魚買, 買左好多年,果時$99, 現要$128

$160 果件是我剛新買,仲薄,在鴨記裡面買,藍色的,
星期5分享會穿出來。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 駿駿駿 於 2009-4-15 14:48 發表

唔係呀,

橙色嗰件去ssp, 燒魷魚買, 買左好多年,果時$99, 現要$128

$160 果件是我剛新買,仲薄,在鴨記裡面買,藍色的,
星期5分享會穿出來。
.

好呀!著出黎睇下咩樣!
ok 都入番件!

升級   17.67%

該用戶從未簽到

我見Uniqlo 都有得買,不過都幾厚下.要199!

報料: 昨晚在太古U記見減到$99我入左2件~  (冇乜色/碼揀)
OK薄,附袋仔可收埋,WATER REPELLENT, 可惜LABEL話要手洗
(早幾日見過摸過樓上介紹超薄/輕既款,4-5百蚊,好正,BUT唔捨得買黎粗著)

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

小妹係太子深水埗一間唔知咩名??行山用品出口店買左件"化骨龍"風雨褸, 超輕, 好薄, 顏色又合心水, 超值$138. 其實, 有不同品牌同顏色, 合唔心水同合身就要講緣份囉!
    不論衫褲, 褸, 鞋.......都係男人款比較多.

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-4-15 22:38 發表
    小妹係太子深水埗一間唔知咩名??行山用品出口店買左件"化骨龍"風雨褸, 超輕, 好薄, 顏色又合心水, 超值$138. 其實, 有不同品牌同顏色, 合唔心水同合身就要講緣份囉!
    不論衫褲, 褸, 鞋.......都係男人款比較多 ...

正喎,叮叮噹師姐 .
    地止是?唔該.

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 叮叮噹 於 2009-4-15 22:38 發表
    不論衫褲, 褸, 鞋.......都係男人款比較多 ...

我又想知個地步呀

升級   0%

難過

原帖由 卓卓 於 2009-4-15 22:46 發表
    正喎,叮叮噹師姐 .
    地止是?唔該.

唔知道個地址啊!
    係楓樹街球場向太子方向行, 過左入青衣車巴士站, 好近太子架!
    間鋪幾窄同暗, 門口唔多明顯, 有掛風褸係門口玻璃窗內, 試試找找啦!

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-4-15 23:05 發表

唔知道個地址啊!
    係楓樹街球場向太子方向行, 過左入青衣車巴士站, 好近太子架!
    間鋪幾窄同暗, 門口唔多明顯, 有掛風褸係門口玻璃窗內, 試試找找啦!

多謝叮叮噹 師姐,找日有空去搵下先.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-4-15 23:05 發表

唔知道個地址啊!

今天放工去了叮叮噹說的那間舖, 買o左喇件靚靚風褸 真係很輕身 $139.

"宏x戶外服飾" 大埔道34號B地下. 太子鐵路站A出口, 沿彌敦道向深水埗方向行, 過了界限街 (有大天橋)便是大埔道, 不久有個很小的公園仔, 再前行幾間舖便到了.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-4-23 20:27 發表

NC姐....比個樣黎望下丫~~hgjD115" />" />hj

明晚比個橙樣妳望下好唔好 ??? 5月4或5號行唔行山?? 地點未定.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

難過

買左唔夠一個月, 落雨天著, 擋風抵雨, 非常合時.
    今日咁大雨, 心思思落街跑步, 以前見落雨就話唔跑.

cc,
    買唔唔到心頭好呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-4-25 11:24 發表
    買左唔夠一個月, 落雨天著, 擋風抵雨, 非常合時.
    今日咁大雨, hgjD124" />" />hj 心思思落街跑步, 以前見落雨就話唔跑.

cc,
    買唔唔到心頭好呀?

落大雨跑步小心身體!!! 冷親就唔好
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

我都買0左 "化骨龍" 風樓了~ $138 真係幾抵呀~
    中碼理論上0岩身 d~ 不過風樓帽就唔0岩~ 因為我買黎擋雨用, 所以最後揀0左大碼~

thank you 法蘭 and 叮叮噹 "仙人指路", 教我呢個路痴買到呢件正正風樓呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-4-30 11:14 發表
    我都買0左 "化骨龍" 風樓了~ $138 真係幾抵呀~
    中碼理論上0岩身 d~ 不過風樓帽就唔0岩~ 因為我買黎擋雨用, 所以最後揀0左大碼~

thank you 法蘭 and 叮叮噹 "仙人指路", 教我呢個路痴買到呢件正正風樓呀~

你太客氣啦...買到野未好law...

升級   40.15%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 nc 於 2009-4-23 19:00 發表

今天放工去了叮叮噹說的那間舖, 買o左喇件靚靚風褸 " />" />" />" /> 真係很輕身 $139.

"宏x戶外服飾" 大埔道34號B地下. 太子鐵路站A出口, 沿彌敦道向深水

我今日經過深水步,係欽州街 71A 地下 都睇到一隻好薄好輕既風褸,都係賣緊$139,有橙及黑色.

升級   100%

該用戶從未簽到

其實係深水土步區較為多人去的有 4間

我個人認為"燒魷魚"隔離最多款, 多色, 多牌子, 有襪, 背包賣
    西九對面多數男裝, 女裝比較少, 個人覺得款式較少
    大埔道款都唔錯, 但貨不太多
    另外在鴨寮街向太子方向街尾南昌街都有一間, 款色不錯, 種類頗多
    還會有頭巾, 少量涼鞋出售

幾間價錢相差不大
    我久不久都會去巡下鋪o架
    今日先買左件薄風褸

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 30-4-2009 01:28 PM 發表
    [quote]原帖由 nc 於 2009-4-23 19:00 發表

登錄/註冊後可看大圖

今天放工去了叮叮噹說的那間舖, 買o左喇件靚靚風褸 " />" />" />" />" />" /> 真係很輕身 $139.

"宏x戶外服 ...

卓哥哥

有冇相睇睇呀

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 w.c.w.c. 於 2009-4-30 21:19 發表

卓哥哥

有冇相睇睇呀

毛呀,不如次次哥哥真人去視察及探照些相片回宮.