香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

ssp

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 3 天

大家好我是小baki,有時跑步都會由大角咀跑到深水步運動場
    想問問如何加入?但我跑得好慢
    你們的練習時間又如何?
    多多指教
    +1 0
    上一篇︰ssp下一篇︰星期日決戰海南島70.3

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 baki 於 2009-4-13 23:55 發表
    你們的練習時間又如何?
    hgjD115" />" />hj多多指教

ching / ctse, 你好,
    其實冇乜特別方法話點樣加入, 如你想參加約跑, 可到 "網友約跑召集區"
    https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=4044&goto=lastpost#lastpost
    睇睇有冇適合既約跑活動, 然後點擊超連結, 發帖報名即可.
    放心, 我地會成日update資料嫁.

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 baki 於 2009-4-13 23:55 發表
    你們的練習時間又如何?
    hgjD115" />" />hj多多指教

HELLO BAKI~~(CTSE/CHING)
    HAHA...既然你係ssp 街坊就梗係要加入我地ssp 小隊la~
    um...至於加入辦法呢~都係好似火火咁講la..多上來look look 我地d 活動~岩時間岩地方既..舉下手就ok ka la~
    我地d隊員~當然有d 係跑得勁快la..不過呢..我本人呢...基本上都係慢跑人之一.. 次次都係最尾果個~hohoh~so what?!其實快or 慢都無咩所謂..最緊要有心跑ma~放心..無人會笑你..有既.我同你搞惦佢~~
    唔洗怕羞ka..我地所有隊員都係咁開始加入ka~
    希望下次活動會見到你la

升級   0%

該用戶從未簽到

BAKI ( CHING/CTSE) 你好呀
    SSP 每星期都會約跑 .如有時間可以去SSP街坊小隊LOOK 下

升級   100%

該用戶從未簽到

hello~ baki ching/ctse,歡迎加入長跑網呀~
    樓上幾個元老都答左你既疑問啦....

死啦.....我唔想笑...
    我一睇baki ching/ctse個頭像就忍唔住笑啦~~隻牛牛...個鼻loan好大....

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-14 16:13 發表
    hello~ baki ching/ctse,歡迎加入長跑網呀~
    樓上幾個元老都答左你既疑問啦....

死啦.....我唔想笑...
    我一睇baki ching/ctse個頭像就忍唔住笑啦~~隻牛牛...個鼻loan好大....

CAT~~~~~~~人家果隻............................好似係馬...不是牛ar~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-14 16:19 發表

CAT~~~~~~~人家果隻............................好似係馬...不是牛ar~

係咩..........................死啦,一睇佢個loan又笑死..

升級   100%

• 簽到天數: 11 天

SSp

hi baki,

我叫恒恒, 都係住係SSP, 平時有從美孚跑到油麻地折返...
    我都有參加 SSP街坊跑隊的活動.

希望日後可以和你一同跑..

恒恒

升級   26.6%

該用戶從未簽到

hey, i want to join jogging ah!! i also live in SSP district!! u can send pm to me if any event!! thanks

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2009-5-4 11:30 發表
    hey, i want to join jogging ah!! i also live in SSP district!! u can send pm to me if any event!! thanks

ctse:
    我地有跑會在下面個版既p.1出post,你可以耐唔耐上去睇下有咩跑步
    自行留言報名就ok啦

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4269