香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth

4月30日一夜友情週邊區(名額全滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

有相睇,請到相片區。
    不果影得很差,你/妳們自己photoshop救救

升級   20.35%

該用戶從未簽到

辛苦大家的幫忙了呢!
    我好累~要去睡了^^"
    大家也早點睡吧!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 kenneth 於 2009-5-1 00:14 發表

有吹水會一起跑,是我們長跑網很大的支持﹗

係呀, 多謝吹水會師兄/師姐既支持希望下次又可以一齊玩呀

升級   56.32%

該用戶從未簽到

人好,會好,景靚,重有各位的無私奉獻,尤其係最尾個的工作人員,腳痕又唔可以跑得快,真係估佢地都忍得好辛苦啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-5-1 00:07 發表
    多謝平兄及sue 姐的安排,及各位義工的幫忙,今日,小弟跑得很開心﹗
    小弟自豪,是因為認識各位﹗﹗

x2
    好開心同咁多ching/ctse 一齊跑
    多謝搞手們同義工們的籌備同幫忙
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

正呀~ 今次真係跑 / 吹 / 食得好開心呀~
    thank you 各搞手義工整0左個咁正0既約跑出黎!! 萬二分感激大家呀~

但我要對各 c 組跑手講句 sorry 先~ 因為我要陪跑爆0左0既洛虎添上義工車,
    不得而之下飛甩大家~ 令一眾 c 組0既跑手少0左個帶路人~ 仲要無0左隻腳一齊吹水~
    0係呢度講多句 sorry 先呀~

法蘭~ 下次約跑一定 mark 實你跑了!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 喪Ken 於 2009-5-1 00:31 發表

x2
    好開心同咁多ching/ctse 一齊跑
    多謝搞手們同義工們的籌備同幫忙

X3
    今日真是好多謝各義工, 多謝曲奇ctse的行李牌, 真係好專業,
    第一次見到咁多ching, ctse真開心

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-5-1 00:34 發表
    正呀~ 今次真係跑 / 吹 / 食得好開心呀~
    thank you 各搞手義工整0左個咁正0既約跑出黎!! 萬二分感激大家呀~

但我要對各 c 組跑手講句 sorry 先~ 因為我要陪跑爆0左0既洛虎添上義工車,
    不得而之下飛甩大家~ 令一 ...

我都要sorry...各c 組隊員..小弟都走得太快...就得唔好..我下次會再做好0的...

B 哥哥...下次行山約實你吹水啦
    711MF 該用戶已被刪除
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-5-1 00:38 發表

我都要sorry...各c 組隊員..小弟都走得太快...就得唔好..我下次會再做好0的...

B 哥哥...下次行山約實你吹水啦

唉~ 都係我衰~ 得你一個獨力撐起成頭家(c 組) 先搞成咁0者~

一定一定~ 呢排我又要對住度牆練習0下點吹水先得~

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 711MF 於 2009-5-1 00:43 發表
    多謝攪手及各義工,..  特別多謝洛虎添.水站幫手.
    今次都算係長跑網創舉啦
    一條人龍浩浩蕩蕩出發.真係嚇親街坊
    小弟遲到,見唔到呢個歷史性時刻,可惜!
    多謝七兄沿途指路,唔係真係驚蕩失
    多謝咁多位搞手和義工無私的奉獻!
    雖然臨尾爆到七彩,但同咁多位師兄師姐跑真係好開心,
    令小弟渡過一個難忘的晚上。

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-5-1 00:53 發表

唉~ 都係我衰~ 得你一個獨力撐起成頭家(c 組) 先搞成咁0者~

我都想同你吹架,但真係唔夠氣,等我練好D氣先啦

升級   21.85%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2009-5-1 00:23 發表
    有相睇,請到相片區。
    不果影得很差,你/妳們自己photoshop救救

辛苦晒, 多謝你   

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-5-1 00:53 發表

你今次都話練習左啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-5-1 00:58 發表

同佢地吹住跑要帶多2支水
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-5-1 00:59 發表

你今次都話練習左啦...

所以咪識講0野囉~ 否則我會自閉的~
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-5-1 00:58 發表

唔緊要喎~ 跑得開心就足夠了~

食飯時我地都吹得好起勁0架~
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 喪Ken 於 2009-5-1 01:04 發表

同佢地吹住跑要帶多2支水
    都係著雨衣好 d~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-5-1 01:06 發表
    都係著雨衣好 d~

或者行帶把傘都得