香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cu83

邪神霸腿傳功大會<8> 4月24日(分組名單列於 Post #2)

關閉 [複製鏈接]

升級   70.53%

該用戶從未簽到

1. wadee (食苦+食飯)
2. piyrag ( 食苦+食飯 )
3. 大圍新跑手 (食苦+食飯)
4. 曲奇
5. 長毛 (食苦+食飯)
6. 法蘭
7. onon  (食苦+食飯)
8. TNT (食苦+食飯)
9. kcchu (食苦+食飯)
10. Fat-B (只食苦+不食飯)
11. billy_yau (TBC 尋晚返到屋企大人炸哂型, 要申請)
12. batigoal
13. Kin ( 穿風褸 )
14. DKMY(食苦,食塵又食飯)
15. TerrySze  ( 穿風褸 )
16.Samuel Tang
17. cc
18. kenleung
19. 赤子 (穿風褸, 食苦+食飯)
20. finewong (食苦+食飯)
21. 坑口公牛 (只食苦,不食飯)
22. 蕉
23. 迪迪仔
24. Harry (初來報到,邪神師兄及各師兄師姐請多多指教。)
25. Allanccl (穿風褸, 食苦+食飯)
26. Alex (恭喜邪教, 我又食飯)
27. 駿駿駿(穿風褸, 食苦+不食飯)
28. eddieBuzz(不食飯)
29. andrew
30. Snowbunny
31. 李奧 (多數唔食飯, 請唔好預小弟)
32. Belinda ( gary同事 - 新丁 )
33.Colin
34. peter6565652003(穿風褸,食苦+不食飯)
35. gerryfung (第一次參加,請各師兄師姐請多多指教, 食苦+不食飯)
36. oh-man (不食飯)
37. 亞聰(穿風褸,食苦+不食飯)

升級   94.3%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 harryyim 於 2009-4-21 00:28 發表
請問其實點分組? 我第一次黎係咪都係入第4組?

分組的原因.....

係因為如果人數多過50人以上....

就會超過法定聚會人數上限......

會變成< 非法集會 >...

有可能成為第一個被拉的跑步活動......

所以要分組,每組亦有組長......

你落到黎就知....

升級   94.3%

該用戶從未簽到

I see. 其實我本來係想問點樣分,唔係點解要分...

原帖由 邪神 於 2009-4-21 00:45 發表

分組的原因.....

係因為如果人數多過50人以上....

就會超過法定聚會人數上限......

會變成< 非法集會 >...

有可能成為第一個被拉的跑步活動......

所以要分組,每組亦有組長......

你落到黎就 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

唉!呢兩個星期都嚟唔到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 harryyim 於 21-4-2009 01:13 發表
I see. 其實我本來係想問點樣分,唔係點解要分...

請睇 post #2 in Pg. 1

升級   94.3%

該用戶從未簽到

Thanks.

原帖由 cu83 於 2009-4-21 06:42 發表

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-4-21 06:42 發表

cu Sir 個表好正喎!

碗飯好好味呀, 加支啤酒係隔離仲正!

...咁快出...改到你手軟呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 harryyim 於 2009-4-21 00:28 發表
請問其實點分組? 我第一次黎係咪都係入第4組?

harry兄, 今次第四組係迎新組,

...邪神會特別照顧呀.

( 其實係我要求, 一次過認識哂的新嚟師兄啫.)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-4-21 09:12 發表

x2

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-4-21 09:12 發表

星期一就出, 真係有機會改到星期五

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 21-4-2009 09:12 發表

唔會麻煩, 亦唔會手軟喎...
有得加代表呢個分享會受歡迎...= 好事呀!!
星期五小弟不能出席, 麻煩你同Alex兄幫幫手!!

升級   94.3%

該用戶從未簽到

都好丫,估唔到今次有咁多新師兄陪我.

原帖由 onon 於 2009-4-21 09:19 發表

harry兄, 今次第四組係迎新組,

...邪神會特別照顧呀.

( 其實係我要求, 一次過認識哂的新嚟師兄啫.)  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kcchu 於 21-4-2009 11:07 發表
星期一就出, 真係有機會改到星期五

肯定星期五前改到七彩!!
711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

該用戶從未簽到

andrew唔係新人喎
上次 Kenleung 都有份食苦o架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 山海赤子 於 21-4-2009 21:24 發表
andrew唔係新人喎
上次 Kenleung 都有份食苦o架

Thank you 赤子 c-tse,
唔察覺 Andrew = beginnerandrew
Kenleung 真係睇漏眼, 下一個 version 會更正!!

升級   0%

該用戶從未簽到

每次都有新人....

其實都係件好事.....

星期五見........

升級   68.42%

該用戶從未簽到

我是新仔一名,到時請邪神ching多多指導我們,星期五見。

升級   0%

該用戶從未簽到

1. wadee (食苦+食飯)
2. piyrag ( 食苦+食飯 )
3. 大圍新跑手 (食苦+食飯)
4. 曲奇
5. 長毛 (食苦+食飯)
6. 法蘭
7. onon  (食苦+食飯)
8. TNT (食苦+食飯)
9. kcchu (食苦+食飯)
10. Fat-B (只食苦+不食飯)
11. billy_yau (TBC 尋晚返到屋企大人炸哂型, 要申請)
12. batigoal
13. Kin ( 穿風褸 )
14. DKMY(食苦,食塵又食飯)
15. TerrySze  ( 穿風褸 )
16.Samuel Tang
17. cc
18. kenleung
19. 赤子 (穿風褸, 食苦+食飯)
20. finewong (食苦+食飯)
21. 坑口公牛 (只食苦,不食飯)
22. 蕉
23. 迪迪仔
24. Harry (初來報到,邪神師兄及各師兄師姐請多多指教。)
25. Allanccl (穿風褸, 食苦+食飯)
26. Alex (恭喜邪教, 我又食飯)
27. 駿駿駿(穿風褸, 食苦+不食飯)
28. eddieBuzz(不食飯)
29. andrew
30. Snowbunny
31. 李奧 (多數唔食飯, 請唔好預小弟)
32. Belinda ( gary同事 - 新丁 )
33.Colin
34. peter6565652003(穿風褸,食苦+不食飯)
35. gerryfung (第一次參加,請各師兄師姐請多多指教, 食苦+不食飯)
36. oh-man (不食飯)
37. 亞聰(穿風褸,食苦+不食飯)
38. WAY_LEUNG (穿風褸, 食苦+不食飯)