香港長跑網  - 長跑長友

樓主: sleung2002hk

2009.11.20~22 樂施毅行者

關閉 [複製鏈接]

升級   49.45%

該用戶從未簽到

FAILED!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-6-17 20:41 發表
200901206        kenneth            Successful        0562
200900802        法蘭                        Waiting                        W160
200900607        晴朗                        Successful    ...

梁兄:你唔係同kevin一隊咩? 應該唔使抽wor~

升級   0%

該用戶從未簽到

我都抽唔到呀~

升級   100%

該用戶從未簽到

大鑊! 我同-R- 2支都中咗

登錄/註冊後可看大圖

有冇得換隊長呢?

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-6-17 22:33 發表
大鑊! 我同-R- 2支都中咗images/smilies/onionsmilies2/4519626a.gif

咁好彩....聽赤子講可以換WOR..問問佢啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-6-17 22:33 發表
大鑊! 我同-R- 2支都中咗images/smilies/onionsmilies2/4519626a.gif

唔可以換,不過可以其中一隊退出,退出既隊長可以去第隊做隊員~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2009-6-17 20:27 發表
睇左啦.......
  ...只得1支  Waiting list >

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 sleung2002hk 於 2009-6-17 20:41 發表
    200901206        kenneth            Successful        0562
    200900802        法蘭                        Waiting                        W160
    200900607        晴朗                        Successful    ...

你d隊友應該有簽架wor!!

升級   0%

該用戶從未簽到

Failed........

升級   100%

該用戶從未簽到

我都話真係要有運先抽到啦

有運一支都中

我就係喇

唉.....又要傷腦筋

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 山海赤子 於 2009-6-18 00:04 發表
    我都話真係要有運先抽到啦

有運一支都中

我就係喇

唉.....又要傷腦筋

赤子:
    使咩傷腦筋呀,組隊LAW~
    妳咪講過話可以換隊長既,要點搞法呀?

升級   48%

該用戶從未簽到

Failed......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-6-18 00:12 發表

赤子:
    使咩傷腦筋呀,組隊LAW~
    妳咪講過話可以換隊長既,要點搞法呀?

好似唔比換隊長

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-6-18 09:09 發表
    我...中...咗," />" />hiuijhkj

200901206 KENNETH Successful 0562  

如以下三位有興趣,可以一起組隊
    Alex (第一次參加, 目標25小時內)
    running-sue (第一次參加)
    kopo1128 (第一次參加, 目標25小時內 ...

最叻係你啦~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 艾莉絲•韋 於 2009-6-17 20:27 發表
    睇左啦.......
      ...只得1支  Waiting list >

8支得1支WAITING......
    今次JOIN隊先啦
    下次再試過

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

你開兩 team 啦~ 之後同 -r- 拍住一齊行...

升級   100%

該用戶從未簽到

最橙我同-R- 都係 Target sub 18, 冇腳可能要give up 1 隊.

登錄/註冊後可看大圖

大圍兄預咗你啦!

登錄/註冊後可看大圖

18腳 請登記:

升級   100%

該用戶從未簽到