香港長跑網  - 長跑長友

樓主: sleung2002hk
打印 上一主題 下一主題

2009.11.20~22 樂施毅行者

關閉 [複製鏈接]

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-4-23 22:00 發表
暫時報名,抽完簽後再分組
請大家set自己目標~~方便搵腳~thx

1. 慢子
2. kenneth (目標25小時內)
3.sleung2002hk(16腳)
4.Alex
5.法蘭
6.晴朗(目標30小時內, tbc)
7. running-sue (第一次參加)
8. Allanc ...

我都想參加!! 不過第一次, 未set到目標, 之前苗圃就用7:15. 我諗25小時之內吧!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

查實大家有無諗過用長跑網名義組隊??

升級   0%

該用戶從未簽到

1. 慢子
4.Alex
5.法蘭
8. Allanccl (未玩過,想試下,當我目標30小時內吧)
9. 大圍新跑手 (唔想捱睇訓,越得越好)

升級   49.45%

該用戶從未簽到

1. 慢子
4.Alex
5.法蘭
8. Allanccl (未玩過,想試下,當我目標30小時內吧)
10. kopo1128 (第一次參加, 目標25小時內)

升級   0%

該用戶從未簽到

1. 慢子
4.Alex
5.法蘭
8. Allanccl (未玩過,想試下,當我目標25小時內吧)

升級   0%

該用戶從未簽到

1. 慢子
4.Alex (第一次參加, 目標25小時內)
5.法蘭
8. Allanccl (未玩過,想試下,當我目標25小時內吧)

升級   0%

該用戶從未簽到

1. 慢子(第一次參加, 目標25小時內)
5.法蘭

升級   30%

該用戶從未簽到

5.法蘭
11. John (目標24小時內)

升級   0%

該用戶從未簽到

姣婆係好難守寡...尋晚同公司隊友吃飯,傾傾下...可能又會玩...

不過都要諗諗,無9成把握衝超一定唔玩~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-27 15:07 發表
姣婆係好難守寡...尋晚同公司隊友吃飯,傾傾下...可能又會玩...

不過都要諗諗,無9成把握衝超一定唔玩~~

咁Dee兄你今年繼續去馬啦~
十卜你參加~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-4-27 16:11 發表

咁Dee兄你今年繼續去馬啦~
十卜你參加~

謝謝曲奇師姐十卜~~
玩毅行者操得辛苦就玩得過癮,操得求其就玩得辛苦,尋日難得幾位隊友仔重聚,其實大家都唔想再操得咁辛苦啦,但衝唔穿20hrs 真係好大遺憾,尋日傾傾下隊友都有少少火,如果真係要黎就要開行佢~~
曲奇師姐有無打算玩呢? 人一世物一世,一次過行一百公里喎,作為一位長跑運動員應該至少試一次~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-27 16:24 發表

謝謝曲奇師姐十卜~~
玩毅行者操得辛苦就玩得過癮,操得求其就玩得辛苦,尋日難得幾位隊友仔重聚,其實大家都唔想再操得咁辛苦啦,但衝唔穿20hrs 真係好大遺憾,尋日傾傾下隊友都有少少火,如果真係要黎 ...

舊年試過做十卜team...
見到個FD行得咁開心,真是有諗過玩架...
不過我落山太差,玩毅行驚拖累隊友呀....
還是行多D山操練下才考慮...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-4-27 16:32 發表

舊年試過做十卜team...
見到個FD行得咁開心,真是有諗過玩架...
不過我落山太差,玩毅行驚拖累隊友呀....
還是行多D山操練下才考慮...

都o岩既,我當年就係一開始唔知死,真正未學行先學跑,搞到膝頭傷左鑊金金地,曲奇師姐可以多d 行下山適應下先~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-27 16:24 發表

謝謝曲奇師姐十卜~~hgjD115" />" />hj
    玩毅行者操得辛苦就玩得過癮,操得求其就玩得辛苦,尋日難得幾位隊友仔重聚,其實大家都唔想再操得咁辛苦啦,但衝唔穿20hrs 真係好大遺憾,尋日傾傾下隊友都有少少火,如果真係要黎 ...

練得越辛苦就玩得越過癮~~好同意~~不過太多變數要四個人都咁好狀態又冇傷都唔係咁易
    上年識1 team人半馬都係1"30內都係岩岩做到18"0x
    玩過一次我都決定左一係唔玩一玩就要比18內再快好多先玩~~~希望操山操得ok la

升級   0%

該用戶從未簽到

5.法蘭(第一次參加, 目標25小時內)
    11. John (目標24小時內)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-4-27 23:10 發表

練得越辛苦就玩得越過癮~~好同意~~不過太多變數要四個人都咁好狀態又冇傷都唔係咁易
    上年識1 team人半馬都係1"30內都係岩岩做到18"0x
    玩過一次我都決定左一係唔玩一玩就要比18內再快好多先玩~~~希望操山操得ok l ...

第一年唔識練玩完半條人,呢兩年玩完訓醒都無咩事,過程亦未至於痛苦~~
    係咪樂x 呀,差4min 做唔到sub18,毅行真係好多變數,我估8-9成隊都達唔到自己以為自己得既目標,呢個亦係其中一個毅行者吸引既地方~~
    梁兄16腳唔易搵,搵到仲要時間夾,好快D 積極搵腳啦喎~~

升級   0%

該用戶從未簽到

網上申請將於5月6日(早上9時正)開始

升級   0%

該用戶從未簽到

請問我地係咪每個人都報名抽?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-5-6 10:39 發表
    請問我地係咪每個人都報名抽?

咁做機會大好多,如果四個要玩既人抽一隊好大機會無得玩(四抽一),而且呢度大部份係新人,抽到之後夾人腳比較靈活,係要俾多D 錢攞,不過抽到基本上唔憂無人玩~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-5-6 10:50 發表

咁做機會大好多,如果四個要玩既人抽一隊好大機會無得玩(四抽一),而且呢度大部份係新人,抽到之後夾人腳比較靈活,係要俾多D 錢攞,不過抽到基本上唔憂無人玩~~

Dee 兄,
    唔知大家係咪都想自己各自報名抽呢?