香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

5.24 初夏•八仙野餐吟詩撲蝶清談團

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-18 22:44 發表
平兄Sue兄,小弟不過幫手維持下秩序,希望大家玩得開心~~

Dee兄,你真係要維持下秩序....將我同仇家隔開10米遠

升級   0%

該用戶從未簽到

名單 (人工智能自助系統)
名譽團長:
1.        sleung2002hk
總團長:
2.        allanccl
見習初級副團長助理
3.        花子阿DEE
團員:
4.  billy_yau(TBC 霸左個位先, 跟手同大人申請批文)
5.  cookie
6.  亞平 (TBC DEE兄揹野,點都要過來支持下)
7.  boloup
8.  runrun
9.  running-sue (TBC DEE兄拉馬, 要支持要支持)
10.法蘭 (TBC DEE兄晒馬, 要支持要支持)

DEE兄唔好意思,差D唔記得果日我都係踢波,已自動除名。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-4-18 23:01 發表

哦,  "見習初級副團長助理" = "巡警"

最主要既任務係隔壁各仇家,防止佢地互踢落山,確保大家安全~~

升級   0%

該用戶從未簽到

馬王兄,大圍兄:

2bad...希望下次跑山團大家夾到日子...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-4-18 23:00 發表
11, 法蘭 (TBC DEE兄晒馬, 要支持要支持)

法蘭兄到時會唔會帶碌大炮幫我地影相~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-18 23:16 發表

法蘭兄到時會唔會帶碌大炮幫我地影相~~hgjD115" />" />hj

Dee 兄,

睇下個日熱唔熱啦!
如果唔係帶部細機!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-4-18 23:26 發表

Dee 兄,

睇下個日熱唔熱啦!
如果唔係帶部細機!

THX 法蘭師兄,今日好驚喜呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-18 23:30 發表

THX 法蘭師兄,今日好驚喜呀~~hgjD115" />" />hj

不用客氣啦!
今日見到你地我都好開心呀!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

大埔我主場wo!可唔可以卜住位先呀!

升級   47.89%

該用戶從未簽到

名譽團長:
    總團長:
    見習初級副團長助理
    團員:
    4.  billy_yau(TBC 霸左個位先, 跟手同大人申請批文)
    5.  cookie
    7.  boloup
    8.  runrun
    9.  running-sue (TBC DEE兄拉馬, 要支持要支持)
    11.前進
    12.小平

升級   20.35%

該用戶從未簽到

那天已約了人行山……><"

升級   47.89%

該用戶從未簽到

原帖由 前進 於 2009-4-19 00:01 發表

ching 幫你加左名

升級   47.89%

該用戶從未簽到

我係d超級新手大家要多多指教

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 前進 於 2009-4-19 00:01 發表

名譽團長:
    總團長:
    見習初級副團長助理
    團員:
    5.  cookie
    7.  boloup
    8.  runrun
    10. 法蘭 (TBC DEE兄晒馬, 要支持要支持)
    11. 前進 (TBC)
    12.
    13.
    14.
    15.

難得前進師兄有興趣,梗要留個位~~

升級   0%

該用戶從未簽到

名譽團長:
    總團長:
    見習初級副團長助理
    團員:
    5.  cookie
    7.  boloup
    8.  runrun
    10. 法蘭 (TBC DEE兄晒馬, 要支持要支持)
    12. 小平
    13.
    14.
    15.

升級   47.89%

該用戶從未簽到

名譽團長:
    總團長:
    見習初級副團長助理
    團員:
    5.  cookie
    7.  boloup
    8.  runrun
    12. 小平
    13.小平老豆 (比新手更加新手)
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

--------------
    老豆都想去行,
    佢準備緊進入退休既健康活動.
    大家幫手毒佢玩長跑

升級   0%

該用戶從未簽到

小平師兄係新人啊,歡迎加入我地大家庭~~

小弟唔認識小平師兄啊,呢次行山既路程雖然唔算太崎嶇,但有部份路段都有d 難度,小弟唔清楚師兄同世伯既能力,為左確保大家既安全,可唔可以先同大家分享下師兄同世伯跑步同行山既經驗呢?

升級   47.89%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-19 00:24 發表
    小平師兄係新人啊,歡迎加入我地大家庭~~

小弟唔認識小平師兄啊,呢次行山既路程雖然唔算太崎嶇,但有部份路段都有d 難度,小弟唔清楚師兄同世伯既能力,為左確保大家既安全,可唔可以先同大家分享下師兄 ...

你好, 我係新黎架,
    其實我都有考慮下佢既情況, 不過老豆工作本來都會唔少既體力勞動.

佢係幾年前一次受傷之後就少左好多運動, 以前就成日SWIM, 呢家只係間中.
    行動上基本係無問題, 我只係擔心佢夠唔夠耐力.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小平 於 2009-4-19 00:40 發表

你好, 我係新黎架,
    其實我都有考慮下佢既情況, 不過老豆工作本來都會唔少既體力勞動.

佢係幾年前一次受傷之後就少左好多運動, 以前就成日SWIM, 呢家只係間中.
    行動上基本係無問題, 我只係擔心佢夠唔夠耐力. ...

唔好意思呀小平師兄,如果世伯近期咁少運動,小弟唔建議去呢次活動啦,對一般無行山,無跑步既人黎講,呢段路絕對唔適合,黎到會好辛苦架,行山為開心,因為咁有咩事就唔好~~

咁小平兄呢? 平日跑步大約咩水平?其他師兄師姐小弟都比較了解,小弟只係想清楚各位團友既能力,希望師兄唔好介意~~