香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE

5.24 初夏•八仙野餐吟詩撲蝶清談團

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

名單 (人工智能自助系統)
    名譽團長:
    1.        sleung2002hk
    總團長:
    2.        allanccl
    見習初級副團長助理
    3.        花子阿DEE
    團員:
    4.  billy_yau(TBC 霸左個位先, 跟手同大人申請批文)
    5.  cookie
    6.  亞平 (TBC DEE兄揹野,點都要過來支持下) (3號 / 24號都ok)
    7.  boloup
    8.  runrun
    9.  running-sue (TBC DEE兄拉馬, 要支持要支持) (3號 / 24號都ok)
    10.法蘭 (TBC DEE兄晒馬, 要支持要支持)
    11. 前進 (TBC)
    12. 小平
    13. mill (我都未行過lee度, 我又離呀!)
    14. 零下十度
    15. Qoo
    16. 小華 (24號ok)
    17.
    18.
    19.
    20.

升級   0%

該用戶從未簽到

名譽團長:
    總團長:
    見習初級副團長助理
    團員:
    4.  billy_yau(TBC 霸左個位先, 跟手同大人申請批文)
    5.  cookie
    6.  亞平 (TBC DEE兄揹野,點都要過來支持下) (3號 / 24號都ok)
    7.  boloup
    8.  runrun
    9.  running-sue (TBC DEE兄拉馬, 要支持要支持) (3號 / 24號都ok)
    10.法蘭 (TBC DEE兄晒馬, 要支持要支持) (3號 / 24號都ok)
    12. 小平
    14. 零下十度
    15. Qoo
    17.
    18.
    19.
    20.

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

名譽團長:
    總團長:
    見習初級副團長助理
    團員:
    5.  cookie
    7.  boloup
    8.  runrun  (3號 / 24號都ok)
    10.法蘭 (TBC DEE兄晒馬, 要支持要支持) (3號 / 24號都ok)
    12. 小平
    14. 零下十度
    15. Qoo
    17.
    18.
    19.
    20.

升級   47.89%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-19 22:25 發表

星期日會比較好,少D 人唔得,之前諗字10號,但果日係偉大既母親節,我都想多D 老友黎呀,如果3號咁多人唔得,改24號好無呢? 已經報左3號既團友有無意見呢?? 我只係驚報左3號OK 但24號唔OK 既朋友好似唔係好好意思...h ...

24號考試
    你地enjoy.

升級   0%

該用戶從未簽到

名譽團長:
    總團長:
    見習初級副團長助理
    團員:
    5.  cookie (3號 / 24號都ok)
    7.  boloup
    12. 小平
    14. 零下十度
    15. Qoo
    17.
    18.
    19.

升級   0%

該用戶從未簽到

名譽團長:
    總團長:
    見習初級副團長助理
    團員:
    4.  billy_yau(3 號批文已出, 我諗改 24 都ok既)
    5.  cookie (3號 / 24號都ok)
    7.  boloup
    12. 小平
    14. 零下十度
    15. Qoo
    17.
    18.
    19.

升級   100%

該用戶從未簽到

我想問下,個行山幾多星架..?難唔難..?

升級   6.6%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-20 09:09 發表
    我想問下,個行山幾多星架..?難唔難..?

x2
    花子,辛苦過上次3.15嗎?
    3號實OK,24號應該唔得

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 蘭茜•韋 於 2009-4-20 09:24 發表

x2

e...........ctse,你係咪iris個家姐..?
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

Catcat ctse,Nancy ctse : 漁護處官方資料係3星(極費力難行之山徑),不過佢地呢個星級標準好兒戲,參考價值唔大,會比上次3.15(針草大霧)要難少少,最主要係上屏風山果段真係幾急上,日頭行會幾吃力,但我好相信一般有跑開步既ching ctse 應該可以應該得黎,只要步伐控制得好,唔會真係話好辛苦既~~

Nancy ctse, 照而家睇多數改24號,希望妳就到啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-4-20 09:42 發表

蘭茜.
    花子 話辛苦過315 小小喎.........我都好驚啊,,,唔知點!!!!!!!!!!!!!!!!!

你地有乜好驚,如果以行山黎計,你地上次已經行得好爽架啦,仲有大把晌手~~
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-4-20 10:10 發表
    [quote]原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-20 09:53 發表

登錄/註冊後可看大圖

照而家睇多數改24號,希望妳就到啦...

花子
    都知你難決定架.不如你確定一日啦..就唔到下次再玩... ...

係啦...
    好難就得哂全部人架嘛...
    決定左日子先....
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-20 09:53 發表
    Catcat ctse,Nancy ctse : 漁護處官方資料係3星(極費力難行之山徑),不過佢地呢個星級標準好兒戲,參考價值唔大,會比上次3.15(針草大霧)要難少少,最主要係上屏風山果段真係幾急上,日頭行會幾吃力,但我好相信一般有跑開 ...

花子~ 我都好想試0下行山呀~ 不過我經驗尚淺, 唔敢一開始行就行 d 咁激0既路線呀~
    下次如果搞 d 初班少少0既行山路線記得預埋我喎~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-4-20 10:17 發表

係啦...
    好難就得哂全部人架嘛...
    決定左日子先....

都岩架!
    決定日子先啦!
    其實小弟都擔心,下個月月尾會好熱,到時行得重辛苦!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 法蘭 於 2009-4-20 10:32 發表

都岩架!
    決定日子先啦!
    其實小弟都擔心,下個月月尾會好熱,到時行得重辛苦!

X2
    在下都系咁諗~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-4-20 10:31 發表

花子~ 我都好想試0下行山呀~ 不過我經驗尚淺, 唔敢一開始行就行 d 咁激0既路線呀~
    下次如果搞 d 初班少少0既行山路線記得預埋我喎~

b哥你10k都跑到, 行山對你點會有難度呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2009-4-20 12:48 發表

b哥你10k都跑到, 行山對你點會有難度呀

係law,
    不如一齊黎啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 蘭茜•韋 於 2009-4-20 09:24 發表

x2

師姐好似對行山興趣大過跑步咁喎