香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE

5.24 初夏•八仙野餐吟詩撲蝶清談團

關閉 [複製鏈接]

升級   49.45%

該用戶從未簽到

DEE兄, 我想參加, 但唔知點用人工智能加名, 而家變左後備. 不過唔緊要LA. 可唔可以加我名????

升級   0%

該用戶從未簽到

鐵定5月24日出發,紅字及TBC ching ctse 請儘早confirm~~

名單 (人工智能自助系統)
名譽團長:
1.        sleung2002hk
總團長:
2.        allanccl
見習初級副團長助理
3.        花子阿DEE
團員:
4.  billy_yau(3 號批文已出, 我諗改 24 都ok既)
5.  cookie
6.  亞平 (TBC DEE兄揹野,點都要過來支持下)
7.  boloup
8.  runrun
9.  running-sue (TBC DEE兄拉馬, 要支持要支持)
10.法蘭 (TBC DEE兄晒馬, 要支持要支持)
11. 前進 (TBC)
12. mill (我都未行過lee度, 我又離呀!)
13. 零下十度
14. Qoo
15. 小華
16. slack (TBC)
17. 上水馬王
18. schnix
19. 鄭國柱
20. stanwong
21. BeeFing
22. Kennychoi
23. 蘭茜
24. CC(TBC)
25. 大圍新跑手
---------------------------------------
後備
1. peteruno (TBC)
2. 慢子 (TBC)
3. Kopo1128
4.
5.

升級   0%

該用戶從未簽到

鐵定5月24日出發,紅字及TBC ching ctse 請儘早confirm~~

名譽團長:
總團長:
2.        allanccl
見習初級副團長助理
3.        花子阿DEE
團員:
4.  billy_yau(3 號批文已出, 我諗改 24 都ok既)
5.  cookie
6.  亞平 (TBC DEE兄揹野,點都要過來支持下)
7.  boloup
8.  runrun
9.  running-sue (TBC DEE兄拉馬, 要支持要支持)
10.法蘭 (TBC DEE兄晒馬, 要支持要支持)
11. 前進 (TBC)
12. mill (我都未行過lee度, 我又離呀!)
13. 零下十度
14. Qoo
15. 小華
16. slack (TBC)
17. 上水馬王
18. schnix
19. 鄭國柱
20. stanwong
21. BeeFing
22. Kennychoi
23. 蘭茜
24. CC(TBC)
25. 大圍新跑手
---------------------------------------
後備
1. peteruno (TBC)
2. 慢子 (TBC)
3. kopo1128
4.
5.

升級   0%

該用戶從未簽到

屈就高寶兄做住後備先...同嫂夫人攞定假呀~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 cc 於 2009-4-21 10:56 發表

lulu...好大癮丫~~" />" />

我未上過座"仙"山嘛~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-21 11:23 發表

零下師姐咁大癮,應該好有經驗,24號可能要師姐幫幫手照顧團友~~" />" />

DEE兄你咁講~我會有壓力嫁~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2009-4-21 17:05 發表

DEE兄你咁講~我會有壓力嫁~~" />" />

咁多人一定要搵人幫手呀,無壓力,一齊快快樂樂行山~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-21 15:13 發表

Dee兄,號召力好勁呀...咁快就FULL啦...要諗諗計啦..

係八仙嶺有號召力,仲有我地有三位團長架~~

第一次搞咁多人唔敢搞咁大,希望下次可以收多d 人~~

升級   22.45%

該用戶從未簽到

改25号,係可以的請代為轉色.謝謝.......

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 boloup 於 2009-4-21 19:55 發表
    改25号,係可以的請代為轉色.謝謝.......

24號, 唔係25號喎

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

依家先得閒上黎~~~~哇~~咁快full晒~好野

升級   93.33%

該用戶從未簽到

唔好意思啦 24號要返工,去唔到,請代為除名thx...
    各位玩得開心d啦

升級   0%

該用戶從未簽到

名譽總團長:

見習初級副團長助理
    2.        花子阿DEE
    團員:
    3.  billy_yau(3 號批文已出, 我諗改 24 都ok既)
    4.  cookie
    5.  亞平 (TBC DEE兄揹野,點都要過來支持下)
    6.  boloup
    7.  runrun
    8.  running-sue (TBC DEE兄拉馬, 要支持要支持)
    9.法蘭 (TBC DEE兄晒馬, 要支持要支持)
    10. 前進 (TBC)
    11. mill (我都未行過lee度, 我又離呀!)
    12. 零下十度
    13. 小華
    14. slack (TBC)
    15. 上水馬王
    16. schnix
    17. 鄭國柱
    18. stanwong
    19. BeeFing
    20. Kennychoi
    21. 蘭茜
    22. CC(TBC)
    23. 大圍新跑手
    24. peteruno (TBC)
    25. 慢子 (TBC)
    後備
    1. kopo1128
    2.
    3.
    4.
    5.

升級   0%

該用戶從未簽到

原來亮哥之前一早講左24唔晌HK,唉!而家已經定左,真係非常非常非常唔好意思,SORRY 亮哥...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

名譽總團長:

見習初級副團長
    團員:
    3.  billy_yau(3 號批文已出, 我諗改 24 都ok既)
    4.  cookie
    6.  boloup
    7.  runrun
    8.  running-sue (TBC DEE兄拉馬, 要支持要支持)
    10. 前進 (TBC)
    12. 零下十度
    13. 小華
    15. 上水馬王
    16. schnix
    17. 鄭國柱
    19. BeeFing
    21. 蘭茜
    22. CC(TBC)
    23. 大圍新跑手
    後備
    1. kopo1128
    2.
    3.
    4.
    5.

升級   22.45%

該用戶從未簽到

謝謝running-sue提点,手起key落打錯了

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

24號應該都無問題!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

24號我都離得~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-21 22:29 發表
    原來亮哥之前一早講左24唔晌HK,唉!而家已經定左,真係非常非常非常唔好意思,SORRY 亮哥...

吓....原來亮哥那天唔離, 真可惜.

升級   0%

該用戶從未簽到

名譽總團長:

見習初級副團長
    團員:
    4.  cookie
    6.  boloup
    7.  runrun
    10. 前進
    12. 零下十度
    13. 小華
    15. 上水馬王
    16. schnix
    17. 鄭國柱
    19. BeeFing
    21. 蘭茜
    22. CC(TBC)
    23. 大圍新跑手
    後備
    1. kopo1128
    2.
    3.
    4.
    5.