香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

新人報到

升級   90%

該用戶從未簽到

大家好,我係新人來架,無論係跑步以及上這個網站,
請大家多多指教

我今年好開心可以跑完10km(在我指定時間內)
我不是一個職業跑手(亦無可能,因為我有190磅架,哈哈~~~)

今日既跑道比起2006年的西隧實在好很多呢,愈跑愈開心呀
我希望上來這個網對跑步了解更多
希望有一日可以上到半馬.

不過之前一定要努力及緞練先可以.
請大家多多指教小妹
+1 0
上一篇︰田總進步咗!係聽意見!GOOD!下一篇︰Congratulations!

升級   45.45%

該用戶從未簽到

nice to meet you

今次係我第一次跑渣打,所以冇得比較,但係今次感覺都唔錯~
我都唔跑得快~
大家也努力鍛鍊吧 =]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   92.85%

該用戶從未簽到

Hi Tiny,

Welcome to the forum.  I am new here too.

升級   0%

該用戶從未簽到

Hello C妹, 跑步冇話職業定專業, 鐘意就練多D, 就自然會跑快D, 得悉渣打10k於限定時間完成, Well done, 亦希望把跑步視為生活日常一部份, Keep住跑唔好比佢停, 你已經好我好多, 我第一次跑要成個半鐘, 1米65...200磅大肥仔, 經過20年苦練, 而家已經可以40分樓下鐘完10公里, 多D黎發表下, 同大家多多學習呀.

原帖由 Tiny 於 18-2-2008 00:58 發表
大家好,我係新人來架,無論係跑步以及上這個網站,
請大家多多指教

我今年好開心可以跑完10km(在我指定時間內)
我不是一個職業跑手(亦無可能,因為我有190磅架,哈哈~~~)

今日既跑道比起2006年的西隧實在好很多呢 ...

升級   90%

該用戶從未簽到

你好, 我都係一個新手, 以前都係多數跑機, 近半年先開始跑街, 剛剛跑完渣打10k, 對長跑越來越有興趣,希望繼續參與多些比賽,長跑長有 請多多指教

升級   45.45%

該用戶從未簽到

你好,歡迎你加入。

我都係呢半年先開始玩10k ~

我同意透過參與多些比賽,可以增強到自己的耐力和跑步經驗。

願大家都可以長跑長有。