香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

5月5日 (星期二) 平日行山快活消遙享受遊 :P

關閉 [複製鏈接]

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-5-6 23:05 發表
To Qoo and nc,
小弟不介意讓肖像放在你們的blog或facebook,只要你們不嫌影響市容即可!" />" />

To 露露,
此路線,小弟已留下不少腳毛

唔怪得13你咁滑淨啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-5-7 09:23 發表
重有要你地等我呢個長者,唔好意思

嘩 ~ alfred 兄,我地睇得出你經常行山的,尤其在石澗時彈兩三下就已經可以去到好遠,十分厲害。

全靠 ching 留後照顧我們,我們才可以行得放心 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

引用:
原帖由 nc 於 2009-5-6 21:43 發表

會長, 一路都好辛苦, 雖然有d風吹下, 但係個太陽又猛又大, 真係熱到

你不來都唔會有損失

咁nc豬我真係好彩la!可以逃過一劫添!

大膽, 會長

我以為我老眼昏花, 寫錯了最後一句. 再看原來成段野都比人改晒

會長原來喜歡改文, 改頭換面, 改邪歸正...改...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-5-7 13:10 發表
引用:原帖由 nc 於 2009-5-6 21:43 發表

登錄/註冊後可看大圖

會長, 一路都好辛苦, 雖然有d風吹下, 但係個太陽又猛又大, 真係熱到 " />" />hjfghft

你不來都唔會有損失" />" />hiuij ...

我都被會長騙了。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-5-6 19:22 發表

會長冇嚟, 有所不知囉!
昨日行山唔辛苦喎! 有樹蔭同清風, 不知幾爽!

同一個太陽, 有些人享受陽光, 有些人怕曬, 怕曬者會張開雨傘, 或長衫長褲帽包瞼等等... 各有喜好, 大家一起起步後, 最重要還是一起去完成整個行程, 中途會遇到困難重重, 大家要互相提點, 諒解, 互相幫助, 不要中途離隊.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 叮叮噹 於 2009-5-6 14:19 發表
    轉左頭像囉!
    好多靚相, 多到唔知點揀, 用住呢張大石照先,
    大家唔介意, 想用張九人合照.

叮叮噹.張相咁令我就唔會介意喇~~~
    to:nc qoo.我d相你地想攞起邊樹都冇問題的~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 nc 於 2009-5-7 16:52 發表

同一個太陽, 有些人享受陽光, 有些人怕曬, 怕曬者會張開雨傘, 或長衫長褲帽包瞼等等... 各有喜好, 大家一起起步後, 最重要還是一起去完成整個行程, 中途會遇到困難重重, 大家要互相提點, 諒解, 互相幫助, 不要中 ...

我就系最怕曬的例子~~
    行山就可以系著衫褲方面做保護~~
    叫我曬住去跑步就真系打屎都唔會制~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

D 相好令呀~~

點解上埋大霧山既??

閒日行山真係好,希望下次join 到~~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 nc 於 2009-5-7 16:52 發表

同一個太陽, 有些人享受陽光, 有些人怕曬, 怕曬者會張開雨傘, 或長衫長褲帽包瞼等等... 各有喜好, 大家一起起步後, 最重要還是一起去完成整個行程, 中途會遇到困難重重, 大家要互相提點, 諒解, 互相幫助, 不要中 ...

明白. 多謝提醒.
    Team-spirit係每個組員共同努力, 一起付出先得架!
    堅持成隊人共同進退, 一同完成整個旅程, 大不了行完一次冇下次姐.