香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

今日行過荃灣(鐘兄)跑步用品公司.發現有新品.睇左之後就買左啦...

升級   59.47%

該用戶從未簽到

之前我未用過check心跳功能既跑步錶...就係因為價錢太貴....所以一路都冇買...而平既就冇太多功能...但係今日行過睇到...帶上手後就買左
…就係因為價錢平...外形又好睇...呢隻錶有兩地時間...兩個嚮鬧.....50lap跑圈記錄....(呢個功能就最適合我)....仲有其他計卡路厘...什麼訓練模式(呢d我就用唔著)....而最重要係價錢夠晒合理.(唔知講唔講得呢).....只係三百零蚊....有興趣既Ching....Ctse...不妨去睇睇啦...

登錄/註冊後可看大圖
+1 0
上一篇︰豬流感下一篇︰Arnold的土法訓練紀錄

升級   0%

該用戶從未簽到

ching, 有沒有多d data可以post上呀! 是否中興呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   59.47%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-4-26 18:40 發表
ching, 有沒有多d data可以post上呀! 是否中興呀!

店名我唔知講唔講得出黎喎...我驚俾人話我賣廣告呀... 但係總之就係荃灣(鐘兄)跑步用品店啦...我相信荃灣冇幾多間(鐘兄).....你朝住呢個方向諗啦....
呢隻錶好多功能......但係有好多我都用唔著....例如間歇跑及恢復計時功能.....卡路里計算....仲有其他我都睇唔明...不過初步就幾滿意.......我不嬲都係....功能夠滿足我需要就算啦....所以其他再多d既date就俾唔到你...sorry

升級   59.47%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-4-26 18:40 發表
留意,如心跳錶無用心跳帶的,測出來的結果,不算太準確。

講漏左...此錶係用心跳帶的...

升級   0%

該用戶從未簽到

隻錶又幾靚仔喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小小小特警 於 2009-4-26 18:54 發表

講漏左...此錶係用心跳帶的...

C HING, 唔知個size啱唔啱女仔帶, 因為我手腕幼, 怕好鬆喎!

升級   59.47%

該用戶從未簽到

go to try try la

升級   52.3%

該用戶從未簽到

性價比好高咁喎師兄

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   29.67%

該用戶從未簽到

大大隻.... 小弟最鍾意

升級   0%

該用戶從未簽到

睇黎唔錯~~
三舊幾對小弟黎講都係貴野,希望特警師兄用多幾次,同大家分享一下用家感受,謝謝分享~~

升級   59.47%

該用戶從未簽到

暫時用左四日...感覺唔錯....仲載埋去游過兩次水....暫時未有入水現像....呢隻錶有好多功能...但係我只用過計時功能..50laps夠晒用...顯示清楚..可能錶面夠大...其他功能用唔著...但值得買..其餘功能要等其他ching ctse買左之後再發表....

升級   29.67%

該用戶從未簽到

Address: 荃灣海霸街108號地下   ?????

升級   59.47%

該用戶從未簽到

原帖由 watsoncheung 於 2009-4-27 22:55 發表
Address: 荃灣海霸街108號地下   ?????

就係呢間啦..........

升級   68.8%

該用戶從未簽到

VIP 20% off

升級   29.67%

該用戶從未簽到

原帖由 tyler 於 2009-4-29 11:00 發表 VIP 20% off

20% off 

平幾十 當車費都好呀。不過要VIP

升級   67.89%

該用戶從未簽到

呢個禮拜去荃灣睇下先,本來想買GARMIN,太貴,同埋我跑運動場多,買呢隻用住先都好,VIP先有八折 夠食碗魚旦粉有突呀!!

升級   7.15%

開心
  • 簽到天數: 20 天

好似幾好,去睇睇先

升級   59.47%

該用戶從未簽到

原帖由 tyler 於 2009-4-29 11:00 發表
    VIP 20% off

唔係掛????點先可以做VIP???呢到有冇ching ctse係VIP呢??如果係就不如搞團購啦.....差20%....如果大批買...個價錢差好遠!!!!如果有人可以搞團購....我都會買多隻....因為呢隻錶有五隻顏色可以 選擇.....
    唔知有冇人係中興既VIP呢???可以幫我地搞團購嗎????
    請幫手問問啦......