香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 小小小特警

今日行過荃灣(鐘兄)跑步用品公司.發現有新品.睇左之後就買左啦...

升級   11%

該用戶從未簽到

乜你哋唔覺得隻錶嘅外型好......

升級   20%

該用戶從未簽到

師兄們, 想問隻錶右面圓圓o地o個舊用黎做乜 嫁. 因為我買錶時老闆比漏o左我.

登錄/註冊後可看大圖

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

“估計”係鎖住係單車d通之類卦

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   36.65%

無聊

最衰唔就腳...如果就...我都去左買

升級   58.4%

開心
  • 簽到天數: 6 天

3百幾真係唔錯wor.....x3

升級   20%

該用戶從未簽到

今日買o左隻紅色. 開頭以為人多, 老闆唔會減. 問佢有無得再平d.老闆話齊頭3百啦

升級   14.21%

該用戶從未簽到

三百幾都幾平,我之前買那隻casic都要四百三.

http://www.casio-intl.com/wat/PHYS/heart/chr-100.html

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   36.65%

無聊

原帖由 nwmfs 於 2009-7-12 17:10 發表
    Hi, Any C Hing try this New Balance 50001, what is your comment?

Which cost $399

http://www.nbwebexpress.com.hk/newbalance/product/50001

請問可以邊到以 $399 買到
    都有興趣喎

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   29.67%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-7-12 20:10 發表

請問可以邊到以 $399 買到
    都有興趣喎

http://longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5034&extra=page%3D3   

升級   36.65%

無聊

原帖由 叮叮噹 於 2009-5-20 23:58 發表
    見有幾款心跳帶+錶, 幾抵!
    可惜冇計laps, 如果跑圈咪要帶兩隻錶??

如果真係唔計lap 又幾煩

升級   29.67%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-7-13 09:17 發表 如果真係唔計lap 又幾煩

可以計。只不過無得save。可以一邊跑一邊用腦記住。

升級   36.65%

無聊

回復 54# 的帖子

我跑開個到圈細...得個 400m 左右就一圈
    我一般跑跑下就唔記得幾多個圈...所以其中一個買錶原因就係數圈
    主要係我自己無腦 跑跑下就唔記得第幾個

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   29.67%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-7-13 22:34 發表
    我跑開個到圈細...得個 400m 左右就一圈
    我一般跑跑下就唔記得幾多個圈...所以其中一個買錶原因就係數圈
    主要係我自己無腦 跑跑下就唔記得第幾個

一係帶埋支筆同紙來跑。 可以用作記綠。

隻表應該唔合你用啦。

升級   36.65%

無聊

原帖由 watsoncheung 於 2009-7-15 22:02 發表
    一係帶埋支筆同紙來跑。 可以用作記綠。
    隻表應該唔合你用啦。

無計...自己要分散自己個心先跑到...如果一路數住會覺好辛苦
    所以我要聽埋收音機分散晒個心先跑得奈
    不過我知呢個係壞習慣黎
    anyway 多謝 CHing 介紹
    睇黎我目標都係又去返樓主個隻

升級   27.25%

奮鬥
  • 簽到天數: 178 天

從日去睇過 17號
    無記錯好似係$324  我叫佢試下點計圈
    點之發覺錶面上的個粒掣係鬆左 , 當用緊計圈時按一下 , 有時佢當你按左兩下  (即lap.1 跳到去lap.3) ........
    之後佢拿隻新既出黎用 , 上面個粒掣都係有咁既後果   所以無幫親佢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 foobar 於 2009-7-18 10:54 發表
    從日去睇過 17號
    無記錯好似係$324  我叫佢試下點計圈
    點之發覺錶面上的個粒掣係鬆左 , 當用緊計圈時按一下 , 有時佢當你按左兩下  (即lap.1 跳到去lap.3) ........
    之後佢拿隻新既出黎用 , 上面個粒掣都係有咁既 ...

咁驚? 我仲想買添!!!! 不過好唔就腳

呢隻有計lap+心跳帶,真係好心動呀