香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Parco爸

430 約跑青公情..回憶錄...

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 超人阿四 於 2009-5-1 13:31 發表
Parco爸,?個應該唔係我!當我去到小欖?陣,比停雲同finewong ching 扯到死下死下,邊有氣講到野!之後真係冇晒影…佢地個patpat,自已重爆埋!

ching 爆咗都2個鐘內完成

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-5-1 08:23 發表
430之夜終於完成啦... ...是晚真係多得各方跑友細心籌備...
由事前路線準備..到行李寄存..攝影...水站補給..紀錄時間...
到最後幾圍檯大吃大喝晚...樣樣都超水準準備好.....真係要多謝晒各位 ...

Parco爸你個回憶錄很攪笑, 很精彩.

20.5k有菠蘿三兄弟冇有怕啦

升級   0%

該用戶從未簽到

下次我跑青公之前都試下請菠蘿三兄弟賜我力量先

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 slack 於 2009-5-1 13:17 發表
    parco爸, 真係一篇非常詳盡既報告! 多謝分享!
    入到屯門後, 如果唔知定的話, 真係可以企係度唔知點跑好呀. 非新界西人既小弟完全agree!
    所以好多謝 吾記得個名的"單車皇" ching, 同平哥, 同另一女c 姐的鼓勵同帶領, ...

個c姐係咪小妹? 我負責包尾架!
    係三聖馬路口同cfchan等齊大家一齊番鄧記.

升級   0%

難過

原帖由 nc 於 2009-5-1 15:18 發表
    Parco爸你個回憶錄很攪笑, 很精彩.
    20.5k有菠蘿三兄弟冇有怕啦

下次跑青公前要食定菠蘿三兄弟先,
    唔洗一路打鼓一路跑咁花氣力.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

查實..我跑得幾累...但好享受個過程...辛苦得黎..好有滿足感...有機會一定再跑...

擒晚食飯臨走時好似見到oscar兄 ...另外嬌兄我都未認得...

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

原帖由 山貓 於 2009-5-1 13:12 發表
    parco爸, 真係一篇非常詳盡既報告! 多謝分享!
    入到屯門後, 如果唔知定的話, 真係可以企係度唔知點跑好呀. 非新界西人既小弟完全agree!
    下次唔迷路既話, ching半馬實PB! 哈哈! " />" />

係呀!  在我最迷惑的路段上見到 7 兄的明燈指路 和 sue兄, stanwong ching等跑回終點....多謝哂!!

升級   100%

鬱悶

Parco 爸,回憶錄極之詳儘喎!
    你有冇叫聲亞嬸做靚女先開始問路呀?你一開聲就叫人亞嬸,梗係唔睬你啦!
    如果有人咁叫我嚟問路,我都唔會睬佢架!

第一次跑20.5K,加埋仲要迷路,你跑得唔錯架啦!
    黎緊5月尾,新界東會攪約跑,應該都會係約20K,條路簡單啲,
    應該唔會咁易盪失,啱哂你跑,你一於要嚟啦!

很開心食飯時有你和肥哥哥、ee陪我啤一啤,
    我雖然冇跑,但都比你地啲興奮氣氛感染。

我影啲相好暗,依家在office做緊野,今晚翻屋企揀一些還免強可以的才post上網,
    大家請原諒!

升級   29.67%

該用戶從未簽到

Parco 爸  寫得好好呀。 不如好似D ching Ctse 一樣  開個跑步blog。一定客似雲來!

升級   0%

該用戶從未簽到

runrun姐...
    其實跑完步好似唔該飲咁多酒....但小弟個晚好似拿住通渠水倒入口咁..真係失禮晒...
    5月天熱..我D汗好似排洪咁...到時先作決定啦..ThankS!!!

屈臣兄...諗住跑完報告你聽..眼鏡收交完成...不過我無左件事...

升級   100%

鬱悶

原帖由 Parco爸 於 2009-5-2 22:53 發表
    runrun姐...
    其實跑完步好似唔該飲咁多酒....但小弟個晚好似拿住通渠水倒入口咁..真係失禮晒...
    5月天熱..我D汗好似排洪咁...到時先作決定啦..ThankS!!!

屈臣兄...諗住跑完報告你聽..眼鏡收交完成...不 ...

如果到時怕熱唔跑,就幫手做義工啦!
    嘻嘻!多個人幫手!

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝各位負責協助的義工及出席的跑友們,沒有你們,今次的盛會不會成功!

期待明年的青公430!

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

不如攪多2次430約跑...名為630及930呀!! 因為翌日都是假期...........

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Jrun2009 於 2009-5-4 15:07 發表
    不如攪多2次430約跑...名為630及930呀!! 因為翌日都是假期...........

630 熱到溶都似....

升級   100%

該用戶從未簽到

711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-5-4 16:09 發表

630 我跑﹗揚聲﹗﹗

P.S. 629 叫 WONG SIR 減減量先得。

嘩..你地咁快又講630...跑邊?又係荃-鄧?