香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞平

感動 . [再續青公情]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

感謝平兄, 各跑友及義工團,
    雖然跑得好攰但跑得好開心~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   47.89%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

恭起長跑網 攪左一次咁出色既活動

升級   6.6%

該用戶從未簽到

能夠參與同見證尼個活動,好開心,意義重大!
    感謝所有統籌人員、義工同領跑員,你地的付出係值得,人人都會感受到!
    (PS:今次你太辛苦了,無機會食餐舒服的飯,下次盡情BeerBeer佢!)

升級   0%

該用戶從未簽到

我冇份參與都覺得好感動... 同埋好可惜!
    希望下次可以出席, 無論跑或做2公!

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

恭喜長跑網完成一次人強馬壯出色活動

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 火仔11 於 2009-5-1 15:05 發表
    錯過了一呼百應嘅約跑活動,真係非常可惜" />" />

係啦火仔, 尋晚你離唔倒, 絕對係你嘅損失.

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

平師兄今次攪lee個再續青公真係非常成功~
    再次多謝各位2工, 同出車又出力嘅ching/ctse.
    尋晚的430約跑活動, 實在叫人很難忘啊~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-5-1 21:25 發表
    平師兄今次攪lee個再續青公真係非常成功~
    再次多謝各位2工, 同出車又出力嘅ching/ctse.
    尋晚的430約跑活動, 實在叫人很難忘啊~

X 2 ..感謝 + 感謝 !!

80幾人青山公路互界..好有氣勢....有個路人仲問我係唔係正在比賽.........

升級   0%

該用戶從未簽到

好多謝平哥,ram兄同各位義工跑友,多謝!

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

多謝各位搞手及義工的無私奉獻~

升級   0%

該用戶從未簽到

08 4.30第一次約跑, 為17人帶嚟好多回憶...

當日從無諗過...一年後可以有咁嘅規模!

無論參加人數, 專業分工, 路線預覽, 沿途支援, 膳食安排...

09 4.30簡直係完美+震撼!

多謝各統籌及義工!

哈...10 4.30...可能會搞到封路比賽嘞!

升級   0%

該用戶從未簽到

平兄,唔駛太過感動喎!還有兩週年、三週年.......等我地見證嫁
    約定以後430大家不見不散啦!

升級   54.9%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-5-1 22:06 發表
    好多謝平哥,ram兄同各位義工跑友,多謝!

亞發兄:真正要多謝o既係所有2工人員的無私奉獻,同大家o既熱烈支持
    小弟無o麥野貢獻 ......好開心同亞發兄拍跑左一段~

升級   0%

該用戶從未簽到

平兄...
    除左各參與人仕外...你亦是重要靈魂人物...
    過去一個月...知你用心攪呢次活動...直到晚飯時..
    見你左騰騰右騰騰....都未能與你暢飲言謝...下回再來吧...

記住...明年今日...記得預我位...再續續青公情...

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝平兄及其他攪手的勞心勞力....
    期望下次平兄再舉行其他約跑活動....
    我一定會支持呀... ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

仲有...跑完的膳食 ...一早安排好 ! ...... 隊2杯啤酒落肚.....爽 !! ... 完滿結束,期待下一年的430 !!

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 onon 於 2009-5-1 22:28 發表
    08 4.30第一次約跑, 為17人帶嚟好多回憶...

當日從無諗過...一年後可以有咁嘅規模!

無論參加人數, 專業分工, 路線預覽, 沿途支援, 膳食安排...

09 4.30簡直係完美+震撼!

多謝各統籌及義工! ...

到時就睇下有冇快腳可以一小時內跑得晒....
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-5-1 21:17 發表

係啦火仔, 尋晚你離唔倒, 絕對係你嘅損失.

430點解我要返工