香港長跑網  - 長跑長友

樓主: blurmax
打印 上一主題 下一主題

Yuen Long District Young Festival (Y.L.D.Y.F.) Distance Run - 09/6/14

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

我問左主辦單位, 領取牌有及晶片係認收據唔認人既...

如果大家需要幫手代領牌布及晶片, 我係可以代勞既....

升級   6.6%

該用戶從未簽到

好呀!
BILLY,唔該幫我

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

[需要 Billy 代領號碼布及晶片智能報名系統]

請於 8-6-2009 前將收據交與Kennth, 而閣下牌布及晶片將於比當日交與閣下

1. 蘭茜.韋
2. 屈老大

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

Kenneth ching,
    請問濕地公園附近有咩巴士或交通工具去到中央圖書館??
    因為該早跑完後有"下場"! 所以要先探路!!

升級   100%

該用戶從未簽到

[元朗長跑比賽]名單 (最新善款數字):

1. Kenneth 
    2. Billy
    3. 高佬
    4. Anthony
    5. 咖哩
    6. 神童威威(E組)
    7. 亞平 (F組)
    8. 平嫂 (F組)
    9. 興記J-run (今日寄出)
    10. Blurmax (enrollment form mailed on 09/5/12)
    11. 蘭莤•韋 
    12. cfchan
    13. BeeFing (早起身就早起身啦!!! 一於報埋佢!!! )
    14. 大圍新跑手
    15. mymarathon (E組)
    16. 笨蕉 (我係F組)
    17. OSCAR
    18. but
    19. seven
    20. 花子阿DEE (E組)
    21. Kenny Choi(Y組)
    22. sealion (E組)
    23. Kuk11840
    24. gary_wong333 (C 組)
    25. rockiec (F組)

攝影義工
    1. scchu
    Y組=最後生組,各位努力再創高峯攞獎.

升級   100%

該用戶從未簽到

我係截止前1日至寄, 
    擒日先收到收據, 號碼去到 #589,
    係咪男女各組都係同一組號碼?
    咁啫係人數大約 600人到?

升級   100%

該用戶從未簽到

請於 8-6-2009 前將收據交與Kenneth, 而閣下牌布及晶片將於比當日交與閣下

1. 蘭茜.韋
    2. 屈老大
    3. rockiec

唔該 billy ching, 但係點樣交俾 Kenneth ching呢?
    係咪我自己再搵第三個 ching, 由佢交俾 Kenneth ching?

升級   0%

該用戶從未簽到

請於 8-6-2009 前將收據交與Kenneth, 而閣下牌布及晶片將於比當日交與閣下

1. 蘭茜.韋
    2. 屈老大
    3. rockiec
    4.神童威威(Thank you Billy)

升級   0%

該用戶從未簽到

1. 蘭茜.韋
    2. 屈老大
    3. rockiec
    5.亞平 (星期一晚交屈老大,唔該Billy)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 興記J-run 於 2009-5-30 23:42 發表
    Kenneth ching,
    請問濕地公園附近有咩巴士或交通工具去到中央圖書館??
    因為該早跑完後有"下場"! 所以要先探路!!

1. 967 在上環免費轉 969
    2. 行出去頌富搭 969

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-5-31 16:08 發表

1. 蘭茜.韋
    2. Kenneth
    3. rockiec
    5.亞平 (星期一晚 ...

睇遲左天...係咪已經太遲...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 花子阿DEE 於 2009-6-1 12:54 發表

花子兄, 下星期一你唔走堂的話, 仲有機會

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-6-1 12:54 發表

你同我住咁近...你幾時打比我拎比我都得啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-5-31 10:23 發表

1. 蘭茜.韋
    2. 屈老大
    3. rockiec

唔該 billy ching, 但係點樣交俾 Kenneth ching ...

Rockiec兄,可以在66約跑交小弟轉交billy兄..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-6-1 22:29 發表 Rockiec兄,可以在66約跑交小弟轉交billy兄..

唔該平 ching...

但我無參加666約跑, 個日要開工, 唔得閒!
    其實可以交俾 jogging cat ctse 或者 jc ching ge...

但 cat ctse 又話撞咗考試, 正考慮中....
    jc ching 仲病緊未好, 唔知嗰日跑唔跑得...

諗嚟諗去, 好似寄俾 billy ching最直接, 我己經 p.m. 咗佢...

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

1. Kenneth
    2. Billy
    3. 高佬
    4. Anthony
    5. 咖哩
    6. 神童威威(E組)
    7. 亞平 (F組)
    8. 平嫂 (F組)
    10. Blurmax (enrollment form mailed on 09/5/12)
    11. 蘭莤•韋
    12. cfchan
    13. BeeFing (早起身就早起身啦!!! 一於報埋佢!!! )
    14. 大圍新跑手
    15. mymarathon (E組)
    16. 笨蕉 (我係F組)
    17. OSCAR
    18. but
    19. seven
    20. 花子阿DEE (E組)
    21. Kenny Choi(Y組)
    22. sealion (E組)
    23. Kuk11840
    24. gary_wong333 (C 組)
    25. rockiec (F組)
    26. laputa99

攝影義工
    1. scchu
    Y組=最後生組,各位努力再創高峯攞獎.

唔記得加名, 各位到時見加油

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-6-1 23:03 發表

唔該平 ching...

但我無參加666約跑, 個日要開工, 唔得閒!
    其實可以交俾 jogging cat ctse 或者 jc ching ge...

但 cat ctse 又話撞咗考試, 正考慮中....
    jc ching 仲病緊未好, 唔知嗰日跑唔跑 ...

收到,有需要時你再通知我.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2009-6-1 23:12 發表

1. Kenneth
    2. Billy
    3. 高佬
    4. Anthony
    5. 咖哩
    6. 神童威威(E組)
    7. 亞平 (F組)
    8. 平嫂 (F組)
    10. Blurmax (enrollment form mailed  ...

Laputa99兄,到時見,記得過來一齊影下相.