香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin

6.6 無窮之跑樂無窮 - 沙田-大埔歡樂跑 (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 8/6/2009 23:07 發表

暫定10月11號星期日跑黃昏,
    主菜係"仲夏野火會"!

皇上,喺咪舊年啲料?我揾番出嚟先。

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 leefs 於 8/6/2009 15:51 發表

10K組可以改走水壩,   假期水覇會多人踩單車,有危險。
    21K條路以跑行人路為主,  
    同"青公"差不多可以分開起步, 回頭會撞,有啲混亂。
    整幾固定水站唔少得,  同上次一樣,3個。
    今次我想理少啲嘢,  咁要問吓各兄弟姊妹先得lu!
    最好有新人加入幫忙做"搞手",
    等我可以專心跑步享受一下!  你唔記得正式比賽嗰日你都分咗心咩,揭起件衫攪條帶

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-6-8 21:38 發表

金牌係running-sue送給大家的,是她照顧週到先至真!

咁 sue sue 就真係抵錫囉!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

小妹第一次參加咁大型既約跑,真係覺得喜出望外,原來係咁正既!
    首先要多謝一眾籌委、義工,同所有既師兄師姐參與。
    雖然天氣真係熱得好辛苦,跑到科學園己經幾乎頂唔順,抖咗成十幾分鐘先回倒程。時間重係好慢 tim。
    但卻係好 enjoy 整個活動。有西瓜食、有朱古力、同靚靚號碼布。
    要多謝 nc 姐,同其他師兄師姐幫我照咗好多張相。
    回程又有 slowrunner ching 帶我跑咗一段,其實師兄一點都唔慢,只是放慢就住我跑 gar。我實在不好意思連累師兄,所以決定自己慢跑。
    臨到終點時有少少迷路,一時情急向公園阿伯問路,阿伯指咗條 short cut 路比我,所以我應該跑少咗幾百米喎。
    還有,很高興認識了很多師兄師姐,特別係 Tarry 師姐,盼望很久終於可以見到面了。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-6-9 13:38 發表
    小妹第一次參加咁大型既約跑,真係覺得喜出望外,原來係咁正既!
    首先要多謝一眾籌委、義工,同所有既師兄師姐參與。
    雖然天氣真係熱得好辛苦,跑到科學園己經幾乎頂唔順,抖咗成十幾分鐘先回倒程。時間重係 ...

6.6很高興與jogging_cat ctse相認, 咁ctse多啲參加我們的約跑活動吧!!! ctse7.1晚得閒跑嗎??? 有沒有去過藍田晒草灣呢???

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5275&extra=page%3D1

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-6-9 14:03 發表

6.6很高興與jogging_cat ctse相認, 咁ctse多啲參加我們的約跑活動吧!!! ctse7.1晚得閒跑嗎??? 有沒有去過藍田晒草灣呢???

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5275&extra=page%3D1

nc 幾時做咗晒草大使架!乜咁勤力同茄mill 搵客嘅!真係唔話得喇!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-6-9 14:10 發表

nc 幾時做咗晒草大使架!乜咁勤力同茄mill 搵客嘅!真係唔話得喇!

晒草有會長及mill姐係到熱情款待, 咁好玩, 更係要做雜工去拉客啦

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 nc 於 9-6-2009 14:03 發表

啱啱報咗名喇,我未去過晒草架,真係好開心又可以同師姐見面。