香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

6.6 無窮之跑樂無窮 - 沙田-大埔歡樂跑 (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

瘋瘋,我扮跑都要比你zoom張靚相呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

請問各位啊四, 願唔願夾錢買D水俾跑友呀, 我願意wor, 因為每次長課都會安排有水站, 我想今次都安排水俾跑友, 以表心意, 因為天氣熱啦 , 相信我能afford, 100枝夠唔夠呀???

升級   100%

鬱悶

原帖由 Tarry 於 2009-5-15 13:42 發表
    請問各位啊四, 願唔願夾錢買D水俾跑友呀, 我願意wor, 因為每次長課都會安排有水站, 我想今次都安排水俾跑友, 以表心意, 因為天氣熱啦" />" />ghj , 相信我能afford, 100枝夠唔夠呀???" />" />

多謝Tarry提議,我和Alfred兄(是次團長)之前都有討論過這問題,但都是決定不提供水,
    因要考慮到往後其他活動,唔想有錯覺給跑友提供補給水是必然的,除了金錢問題,購買
    及運送100支水到補給站的難處都是要考慮的。今次路線沿途只可步行、跑步及踏單車,
    無法用汽車作運輸補給品都是一個難題。

升級   100%

奮鬥

原帖由 runrun 於 2009-5-15 13:52 發表

多謝Tarry提議,我和Alfred兄(是次團長)之前都有討論過這問題,但都是決定不提供水,
    因要考慮到往後其他活動,唔想有錯覺給跑友提供補給水是必然的,除了金錢問題,購買
    及運送100支水到補給站的難處都是要考 ...

runrun, 對唔住, 無考慮其他因素, 請問可唔可以出發前派水?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-5-15 14:00 發表

runrun, 對唔住, 無考慮其他因素, 請問可唔可以出發前派水?

tartar:
    你建議出發前,派水俾大家...?而d水係由你地d義工夾錢送...???

我多口講句,我都同意runrun ctse講,水lee家野,唔係必然會送俾大家既,而且運送都係一個大問題...
    你地做義工打氣,對我地d跑既人黎講,已經係好好既bonus,我地都唔想你地甘辛苦又出錢又出力(100支水好重)...

...仲有,天氣熱各人會按自己情況帶水架啦~~要你地帶埋俾我地,我地會唔好意思架,呵呵

升級   0%

該用戶從未簽到

今次呢條路線,跑手沿途自行補給都非常方便,之前好多post都有提到。
    btw 好多謝Tarry既好意......今次呢個約跑應該唔需要住,可唔可以留返個Quota下次約跑用?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-15 17:24 發表
    今次呢條路線,跑手沿途自行補給都非常方便,之前好多post都有提到。
    btw 好多謝Tarry既好意......今次呢個約跑應該唔需要住,可唔可以留返個Quota下次約跑用?

lee個ching真係貪心~~~

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 witchycatcat 於 15-5-2009 17:05 發表

tartar:
    你建議出發前,派水俾大家...?而d水係由你地d義工夾錢送...???

我多口講句,我都同意runrun ctse講,水lee家野,唔係必然會送俾大家既,而且運送都係一個大問題...
    你地做義工打氣,對我地d跑既人黎講, ...
    絕對同意。Tarry 咁細心真係令人感動,有你既支持同鼓勵,我地一定可以跑得更開心喇。

升級   100%

奮鬥

樓上咁多位, 綜合咁多位既意見, 送上一枝水, 唔算得係mud野.

升級   100%

開心

原帖由 Tarry 於 2009-5-15 13:42 發表
    請問各位啊四, 願唔願夾錢買D水俾跑友呀, 我願意wor, 因為每次長課都會安排有水站, 我想今次都安排水俾跑友, 以表心意, 因為天氣熱啦" />" />ghj , 相信我能afford, 100枝夠唔夠呀???" />" />

其實去到元洲仔有公家水補給,水站我諗未必須要,不如...........整幾個西瓜係終點,早到有得食遲到無得食咁咪個個都會跑快d囉!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 前進 於 2009-5-15 23:48 發表

其實去到元洲仔有公家水補給,水站我諗未必須要,不如...........整幾個西瓜係終點,早到有得食遲到無得食咁咪個個都會跑快d囉!!!

舉腳贊成! 唔記得邊次約跑試過...諗起都正正~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

咁樣,轉跑11k好似有so

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-5-16 10:42 發表

但是有d難度喎....西瓜唔凍....唔好食嘎

cc:
    上次食係冰凍架,不過今次安排真係會有難度,我都係諗下啫~

升級   100%

鬱悶

我認為前進Ching的提議值得考慮,因沿途實在有很方便的補給,亦可各適其適,
    因天氣熱,有些師兄可能想飲運動飲品,反而在終點安排有些鼓勵好吸引。
    如果西瓜唔冰凍是不是很難食呢?

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-5-16 11:23 發表
    咁樣,轉跑11k好似有so

包大人!睇你唔似咁為食喎!
    為咗舊西瓜竟然走去轉跑11k都得?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-5-16 15:49 發表

我認為前進Ching的提議值得考慮,因沿途實在有很方便的補給,亦可各適其適,
    因天氣熱,有些師兄可能想飲運動飲品,反而在終點安排有些鼓勵好吸引。
    如果西瓜唔冰凍是不是很難食呢?

其實到時大家見到咩都搶來食 gala~

如果想凍既... 或者之前雪定.... 去到現場時用濕報紙包住都頂到一陣