香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cu83

邪神霸腿傳功大會<11> 5月17日(分組名單列於 Post #2)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

到時如果真係好熱...

都唔會要你著啦!

不過要帶定去練習......

跑完之後,坐車、食野、都會有冷氣......

吹一吹,就好易病架啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 gary1027 於 2009-5-12 11:55 發表
邪神兄!我驚我未到發問時間我就要早走啦!!!

咁你等死啦.........

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

邪神: 有關足底根膜炎問題,我琴日睇完醫生,佢話我吃下藥,休息下應該沒事.而家要停跑2個星期到. 我5月17日會同馬鞍山8k的人影完相(晨早答應佐...)
影完佢d...過黎JOIN 你d吹水.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 12-5-2009 14:36 發表
邪神: 有關足底根膜炎問題,我琴日睇完醫生,佢話我吃下藥,休息下應該沒事.而家要停跑2個星期到. 我5月17日會同馬鞍山8k的人影完相(晨早答應佐...)

Terry 兄, 好好休養隻腳!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-5-12 14:36 發表

好好吸引這次經驗...

下次就會進步啦....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-5-12 14:43 發表

Terry 兄, 好好休養隻腳!!

CU兄.....多謝......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 邪神 於 2009-5-12 14:49 發表

好好吸引這次經驗...

下次就會進步啦....

一定一定.............好彩唔係骨刺......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 gary1027 於 2009-5-12 14:26 發表

我出左名做死仕!!!
我死硬+死緊!!

我會張你既死亡過程拍下, 你唔會死得不明不白架!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-5-12 14:36 發表

Terry 好好休息, 保重雙腳, 好番再跑過~~

P.S. 你會係邊個位影?

升級   36.33%

該用戶從未簽到

5月17日報名人士名單:
舊生留意:唔穿風褸者,有機會被邀請即時離場
1. cu83
2. kcchu (要跑馬鞍山8k, 跑完盡趕黎影相+特訓)
3. onon
4. WAY_LEUNG (要跑馬鞍山8k, 跑完盡趕黎特訓)
5. finewong
6. 提督 - 要早退返教會。無奈中!
7. Fat-B
8. 比因
9. ee
10. wadee
11. andrew
12. D文
13. fatalex
14. Kin = Shogikin
15. Alex
16. oh-man
17. ivan(第一次來,多多指教)
18. gerryfung (要跑馬鞍山8k, 跑完盡趕黎特訓)
19. 駿駿駿, 應該要早早退.
20. WinggniW
21. 菲菲
22. TNT
23. 火仔 (要跑馬鞍山8k, 跑完盡趕黎特訓)
24. XiaoEm (要跑馬鞍山8k, 跑完盡趕黎特訓)
25. 法蘭 (要跑馬鞍山8k, 跑完盡趕黎特訓)
26. 取水王長毛
27. 蕉仔
28.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-5-12 15:08 發表

一定一定.............好彩唔係骨刺......

真係好彩, 咁terry兄你真係要好好休息, 唔好偷雞去跑喇!

升級   97%

該用戶從未簽到

terry兄,唔好咁博,休息多D,踢波都唔好去咁盡...
否則要做"午夜場看更"--------------------------守尾場(手尾長)

升級   0%

該用戶從未簽到

Terry Hing
多多保重
長跑長有

升級   2.33%

該用戶從未簽到

1. cu83
2. kcchu (要跑馬鞍山8k, 跑完盡趕黎影相+特訓)
3. onon
4. WAY_LEUNG (要跑馬鞍山8k, 跑完盡趕黎特訓)
5. finewong
7. Fat-B
8. 比因
9. ee
10. wadee
11. andrew
12. D文
13. fatalex
15. Alex
16. oh-man
18. gerryfung (要跑馬鞍山8k, 跑完盡趕黎特訓)
21. 菲菲
22. TNT
26. 取水王長毛
27. 蕉仔
28.wah (冇長跑戰衣,第一次出席longrun .唔好意思)

升級   56.2%

該用戶從未簽到

黎唔到啦~~  終於斷纜~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

bat bat 好慘呀

升級   68.6%

該用戶從未簽到

1. cu83
3. onon
5. finewong
7. Fat-B
8. 比因
9. ee
10. wadee
11. andrew
12. D文
13. fatalex
15. Alex
16. oh-man
21. 菲菲
22. TNT
26. 取水王長毛
27. 蕉仔
28.wah (冇長跑戰衣,第一次出席longrun .唔好意思)
29. 鬼影

升級   0%

該用戶從未簽到

唉...小弟食完苦要趕住返去湊女...無得飲茶!