香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ginnywong

今個星期六(16/5)黃金海岸游水跑步練習

升級   100%

該用戶從未簽到

哎呀~~~~我地端午節玩kayak嘛...點黎呀~~
唯有下次啦~

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-5-13 10:43 發表

哎呀~~~~我地端午節玩kayak嘛...點黎呀~~
唯有下次啦~

" />" />

唔記得你地有活動添

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2009-5-13 10:38 發表

我上年黃金海岸比賽之後冇左對95%新黑色katana rac3r, 所以小心財物. 黃金海岸有人偷野, 就算人多都有.

謝謝CHING提醒 我地會搵人睇實D野喇!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2009-5-13 10:38 發表

我上年黃金海岸比賽之後冇左對95%新黑色katana rac3r, 所以小心財物. 黃金海岸有人偷野, 就算人多都有.

真係唔明 d 人乜心態 , 鞋都啱........
我聽過北區都有 ching...唔見鞋 , 仲要係好舊架喎 .....整蠱多

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-5-13 12:03 發表

真係唔明 d 人乜心態 , 鞋都啱........
我聽過北區都有 ching...唔見鞋 , 仲要係好舊架喎 .....整蠱多

原來黃金海岸甘多小偷....
我之前在咖啡灣學kayak,學完沖身都係隨手掛個背囊係開放式沖身室門外,而家諗起都好彩無俾人偷...

升級   98.8%

該用戶從未簽到

鐵人賽都夠膽偷野, 佢唔驚比人捉倒梗生打死咩??

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-5-13 12:46 發表

鐵人賽都夠膽偷野, 佢唔驚比人捉倒梗生打死咩??

其實比賽人多, 好多時拎錯左人地既野都唔出奇,我都試過拎左人地件衫,好彩後尾搵得番個主人
我諗係無意居多

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-5-13 12:59 發表

其實比賽人多, 好多時拎錯左人地既野都唔出奇,我都試過拎左人地件衫,好彩後尾搵得番個主人
我諗係無意居多

Jason 兄, 好厲害呀 山路之王, 我估你响 bike 均速 都接近 35km/hr
我第一 lap 俾你過左 之後影都無埋 , 返到終点你好似打點緊野, 可想而知時间好快 ,
果然 ....2:32:xx 完成,  有機會要多多向你學習

還有 Jason 兄 , 如果可以, 麻煩你可否 email 當日
我 , 我的朋友和李致和合照 給我 .....唔該曬你

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-5-13 12:59 發表

我諗係無意居多

其實真係好多時都會攞錯, 但當日係鞋帶上好有分別, 同特別新, 只著過兩次(係會既一堆鞋中, 如自己會攞應有回音). 報左總會同海灘站都冇回音.
不過大家都係小心駛得萬年船, 冇左吾緊要, 錢財身外物, 但會好吾方便lor.

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-5-13 13:17 發表

Jason 兄, 好厲害呀 山路之王, 我估你响 bike 均速 都接近 35km/hr
我第一 lap 俾你過左 之後影都無埋 , 返到終点你好似打點緊野, 可想而知時间好快 ,
果然 ....2:32:xx 完成,  有機會要 ...

你地就好啦,同李致和合照,可唔可以post上黎睇睇呀?
其實我嗰日sprint落水前都見倒佢,不過之後他實在快得驚人,之後喺我第一圈單車時再比佢嘅第二圈單車爬頭,之後都冇再見倒他了

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2009-5-13 14:05 發表

其實真係好多時都會攞錯, 但當日係鞋帶上好有分別, 同特別新, 只著過兩次(係會既一堆鞋中, 如自己會攞應有回音). 報左總會同海灘站都冇回音.
不過大家都係小心駛得萬年船, 冇左吾緊要, 錢財身外物, 但 ...

好明白 frank 兄感受 , 以前初初玩水陸 ,又無跟會,
第一次去到淺水灣 , 個 friend 又未到 , 無人看野 , 唯有求神拜彿,
就算俾人偷 , 都留對鞋俾我 返屋企呀大佬。
至此我一定着住 5-6 年舊衫 , 帶多對拖鞋 ,
個人 8 仔可增值 , 100-200 元 , ID
真係...最貴張 ID 架啦 , 要補 600.00 架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-5-13 14:52 發表

你地就好啦,同李致和合照,可唔可以post上黎睇睇呀?
其實我嗰日sprint落水前都見倒佢,不過之後他實在快得驚人,之後喺我第一圈單車時再比佢嘅第二圈單車爬頭,之後都冇再見倒他了 ...

我都係响終點见到佢同 Andrew Wyne 吹緊水 ,
又剛巧呀 Jason兄  攞住相機 , 迫阿 Jason 幫我地合照咋。

升級   84.4%

該用戶從未簽到

喂,係咪即係暫時有以下的人今個星期六可以出席呀? 點解仲未有女仔報名(除左我)?

織田信長刀
Charson
franklcf
Jason
Ginny

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 ginnywong 於 2009-5-13 22:58 發表
    喂,係咪即係暫時有以下的人今個星期六可以出席呀? 點解仲未有女仔報名(除左我)?

織田信長刀
    Charson
    franklcf
    Jason
    Ginny

其實果邊有冇locker 架?
    以及更衣室 浴室?
    如果真係冇ge 話可能踢拖來就算....
    不過冇跑鞋跑步@@

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-5-13 23:09 發表

其實果邊有冇locker 架?
    以及更衣室 浴室?
    如果真係冇ge 話可能踢拖來就算....
    不過冇跑鞋跑步@@

無locker,有更衣室及浴室!

升級   0%

難過

原帖由 ginnywong 於 2009-5-13 22:58 發表

織田信長刀
    Charson
    franklcf
    Jason
    Ginny

Ginny,

比較少女仔跑步, 更加少女仔玩三項嘛!
    妳唔知自己係女強人咩?

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-5-13 23:11 發表

無locker,有更衣室及浴室!

個更衣室同浴室比一般的沙灘好好多o架!

如果驚比人偷鞋, 我地可以輪流睇鞋, 輪流練轉項

唔練轉項o果陣, d 野唔介意的話可以擺係我地架車到

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-5-13 23:43 發表

Ginny,

比較少女仔跑步, 更加少女仔玩三項嘛!
    妳唔知自己係女強人咩?

叮叮噹,你咪講笑啦, 你都係一個跑手, 你都好强呀!

升級   21.55%

該用戶從未簽到

織田信長刀
    Charson
    franklcf
    Jason
    Ginny

我係吾去ga. 下次啦.

升級   0%

擦汗

我跟大家都素未謀面
    到時點認呢?