香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ginnywong
打印 上一主題 下一主題

今個星期六(16/5)黃金海岸游水跑步練習

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-5-13 13:17 發表

Jason 兄, 好厲害呀 山路之王, 我估你响 bike 均速 都接近 35km/hr
我第一 lap 俾你過左 之後影都無埋 , 返到終点你好似打點緊野, 可想而知時间好快 ,
果然 ....2:32:xx 完成,  有機會要 ...

如果35km/hr咪追到John Tonk?我都好想... 咪表個av都好似唔過30km/hr,
我既完成時間係2:34:xx, 單車同步都幾滿意, 不過游水就
合照我希望係呢一兩日upload到啦
見你地玩完都好happy, 希望下場科學園半程大家都有進步

升級   78%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-5-13 13:17 發表

Jason 兄, 好厲害呀 山路之王, 我估你响 bike 均速 都接近 35km/hr
我第一 lap 俾你過左 之後影都無埋 , 返到終点你好似打點緊野, 可想而知時间好快 ,
果然 ....2:32:xx 完成,  有機會要 ...

AV35km/hr,平路我就keep到.比完賽都唔記得睇返自己的AV

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-5-14 13:29 發表

如果35km/hr咪追到John Tonk?我都好想... 咪表個av都好似唔過30km/hr,
我既完成時間係2:34:xx, 單車同步都幾滿意, 不過游水就
合照我希望係呢一兩日upload到啦
見你地玩完都好happy, 希望下場科學園半程大 ...

我還未報名,想看看找個星期天去創新路試下,
用什麼時間可以完成,再報名。
今次可以鉤車,我其實好擔心會障礙人
不過我多數會報名, 好似我們又一切開始。

登錄/註冊後可看大圖

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-5-14 20:01 發表

不過我多數會報名, 好似我們又一切開始。https://www.longrun.hk/forum/images/smilies/d ...

唔使擔心阻住人, 一個成功既運動, 除左一班出色既運動員, 我地呢大班志在enjoy過程既人都好重要
就好似渣馬, 真正快既人又有幾多個percent?
有時間幾大都要報, 香港本地三項真係無咩幾可

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-5-14 20:01 發表

不過我多數會報名, 好似我們又一切開始。https://www.longrun.hk/forum/images/smilies/d ...

loud ching,我以龜速踩車,都從未擔心阻到人!
我知道自己連俾人勾車的資格都無,咪靠左行咯
高手自會搵到路爬頭,唔駛擔心!
如果有時間玩的話,報左名先都無壞!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 ChARsoN 於 2009-5-14 11:14 發表
    我跟大家都素未謀面
    到時點認呢?

綠衣為記.

升級   0%

擦汗

原帖由 叮叮噹 於 2009-5-15 00:15 發表

綠衣為記.

@@....今日衝圈著咗.....
    睇下明天洗過後乾唔乾...

升級   0%

難過

原帖由 ChARsoN 於 2009-5-15 00:29 發表

@@....今日衝圈著咗.....
    睇下明天洗過後乾唔乾...

今晚洗, 明早就乾啦!

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-5-15 00:15 發表

綠衣為記.

你地其實約左幾點?我都想睇吓我有冇機會join倒你地

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-5-14 22:55 發表

唔使擔心阻住人, 一個成功既運動, 除左一班出色既運動員, 我地呢大班志在enjoy過程既人都好重要
    就好似渣馬, 真正快既人又有幾多個percent?
    有時間幾大都要報, 香港本地三項真係無咩幾可

無錯 , 牡丹雖好, 都要我呢類綠葉.............
    今個星期日 , 8 點公廁等 , 到時电聯 ,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-5-14 23:30 發表

loud ching,我以龜速踩車,都從未擔心阻到人!" />" />
    我知道自己連俾人勾車的資格都無,咪靠左行咯" />" />
    高手自會搵到路爬頭,唔駛擔心!" />" />
    如果有時間玩的話,報左名先都無壞!

cf hing, 31-5 都玩呀 ?到時見 ,
    每次聽见 d 鍊餅聲 沙沙聲 , 响你後面好急促咁黎,
    自己都好輕奮 , 好想跟住去 , 耐何..........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-5-15 09:31 發表

你地其實約左幾點?我都想睇吓我有冇機會join倒你地

Key hing, 今個星期日 , 8 點, 創新路操車 ,
    有與趣 join 嗎 ?  公厠 等

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-5-15 10:07 發表

Key hing, 今個星期日 , 8 點, 創新路操車 ,
    有與趣 join 嗎 ?  公厠 等

或者星期六, 8點黃金海岸游水+跑步

你玩邊樣呀?兩日都到?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-5-15 10:17 發表

或者星期六, 8點黃金海岸游水+跑步

你玩邊樣呀?兩日都到?

星期六要返工 , 多數黎唔到 ,
    今個星期日 , 8 點我會 join 你同 Jason, 操下創新路,
    711MF 該用戶已被刪除

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-5-15 11:01 發表

個沙灘咁大你地係邊個位置集合架,
    有時間去睇下你地點練都好..

回7兄,位置係停車場直出沙灘前的斜路。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-5-15 11:01 發表

個沙灘咁大你地係邊個位置集合架,
    有時間去睇下你地點練都好..

唔通7兄都有興趣玩鐵人?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-5-15 11:22 發表

唔係 見近近地慢跑過去睇睇佢地點練啫..

IC.....最衰自己游水唔掂,唔係都想試下玩~