香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Left3

上海国际马拉松

關閉 [複製鏈接]

升級   61.95%

該用戶從未簽到

YES SIR!

升級   61.95%

該用戶從未簽到

Alfred Ching

剛回來拉。謝謝你早上陪跑..
我們分手後, 我跑到堅尼地城然後回銅鑼灣, 感覺良好.
報告總計 34.15k...in 3:12:52, 5:39/K pace......

上海見!

升級   93.4%

該用戶從未簽到

Left3 Ching,

我跑到灣仔2個鐘就收工, 21K - 今日又跑左10K, 呢個星期總量 70K.  - 一齊跑真係快好多
下星期六仲跑唔跑, 15K 會唔會過量?

升級   61.95%

該用戶從未簽到

yes sir!!!
I don't feel tired also, running together makes it so much more easier....

...but need to check time this week, if go, it has to be around 8am in Bowen Road area......

I am out of Hong Kong from Tues to Friday....going to Wuhan and Changsha, forecast light snow...never run under snow before, will bring my running gear for sure!!!!

升級   93.4%

該用戶從未簽到

仲會好涷, 小心保暖 -
星期六八點可以? 在寶雲道開始?還是在跑馬地跑上去 ?

升級   61.95%

該用戶從未簽到

Alfred Ching...
寶雲道開始!!

升級   93.4%

該用戶從未簽到

okey, 約八點, 等你星期五出差回港後再定實.

升級   0%

該用戶從未簽到

上海温度 2-8度...
大家努力備戰....羨慕!
我只腳未好.成個月沒跑....到時慢慢跑,跑得幾多得幾多...一邊跑一邊影相.

升級   0%

該用戶從未簽到

為Terry 兄樂觀態度鼓掌! 記住袋少許銀兩,行唔到終點可以搭地鐵,終點有大巴等載客回南京路步行街(免費的),該區因封路,上左巴士都有排塞,要加少許耐性。還有最好帶定外套,跑唔到要行都唔好凍親。

升級   61.95%

該用戶從未簽到

Terry Ching
有冇用其他治療方法?跌打?電療???

其實你ge慢跑可能嗎如我ge tempo.......受傷下完成已經好勁!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Left3 於 2009-11-18 20:34 發表
Terry Ching
有冇用其他治療方法?跌打?電療???

其實你ge慢跑可能嗎如我ge tempo.......受傷下完成已經好勁!

唉...上幾個星期沒甘痛時去試慢跑...跑完痛..而家係全面停跑...有希望有效
前幾日試了跌打,夫了2次藥...好DD...
而家跑上馬都係慢跑一段就算了.養好傷跑到夏門

升級   93.4%

該用戶從未簽到

TerrySze ching, 上馬就當去旅遊,廈馬再PB.

升級   61.95%

該用戶從未簽到

Terry Ching
好似参加咗可以改半馬, 吾記得邊到睇過.....起馬完成, 唔好DNF....

星期六8am寶雲道口見!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Left3 於 2009-11-19 22:33 發表
Terry Ching
好似参加咗可以改半馬, 吾記得邊到睇過.....起馬完成, 唔好DNF....

星期六8am寶雲道口見!!!

Really ? Let me check check
Left3 and Alfred Ching....到時我地起步前整張合照相....係邊度等好 ?

升級   93.4%

該用戶從未簽到

LEFT3 ching: okey, 星期六8am 寶雲道 - 司徒拔道口
TerrySze,LEFT3 ching: 我有大陸手機號碼,會短訊通知你們。方便聯係。

升級   61.95%

該用戶從未簽到

上海队
我已准备好!
已PM我的国内手机号码给两位师兄!
一於起步前影张相!

升級   0%

該用戶從未簽到

TerrySze 、alfredyu、 Left3 三位師兄加油啊!

升級   90%

該用戶從未簽到

上海马拉松加油

上海这周天气好多了,上周六早上马路跑了10公里,比上上周好好多,虽然冷但没有风啦,大风的话跑起来很难受!!!
加油~~加油

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-11-23 18:49 發表
TerrySze 、alfredyu、 Left3 三位師兄加油啊!

多謝亮哥 !!
E次上馬真係有喜有悲,悲的是只腳傷了成個月,喜的是E家先好返.
功力盡廢,體能盡失...琴晚傷後第一次走10K都腳軟..

我會帶2張毛澤東...跑唔晒上馬就伸手節車..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-11-24 12:21 發表

多謝亮哥 !!
E次上馬真係有喜有悲,悲的是只腳傷了成個月,喜的是E家先好返.
功力盡廢,體能盡失...琴晚傷後第一次走10K都腳軟..

我會帶2張毛澤東...跑唔晒上馬就伸手節車..

哈哈哈! 紅色毛澤東恐怕比唔上幾塊零錢,週圍封路,可能要搭地鐵呀!
聽到閣下好番,特別開心,恭喜!
爛船都有三分釘,體能好快番黎架啦,小弟五月拉傷休息左兩個月,一復操,同Terry兄一樣,好似功力盡廢,練番幾次之後便番晒黎,最重要唔好心急再弄傷佢,初癒既腳要就住黎玩,可以的話改跑半馬,上馬半馬都有電腦証書的。
加油啊!