香港長跑網  - 長跑長友

樓主: runner_256
打印 上一主題 下一主題

256-四圍跑

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

回復 20# 的帖子

閣下對跑步ge 熱情真係值得讚許~

升級   68.33%

該用戶從未簽到

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 runner_256 於 2009-5-14 23:59 發表

為咗減肥,無法啦!!!" />" />

哈~
    減肥意志真係唔講得笑~
    相反我呢d 鋼條型想再跑快d 卻冇咁堅毅了....

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 22# 的帖子

我真係唔信你肥呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-5-14 23:59 發表

為咗減肥,無法啦!!!" />" />

NO LA.... 你吾係肥 . 是好大隻 ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

唉~繼"慢腳騙子"後又黎個"大隻騙子"

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-5-15 12:44 發表
    唉~繼"慢腳騙子"後又黎個"大隻騙子"

火ching,
    " />" /> 我唔係騙子嚟.....
    " />" /> 我四年前(05年)有成230磅o架(PFA Card有記錄)!
    " />" /> 當時開始跑步減肥,07年頭最輕(165磅),去到今年渣打已上番去185磅!所以要開始減肥先得......
    " />" /> 現在已有D成效....回落到172磅了....

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-5-15 12:29 發表

NO LA.... 你吾係肥 . 是好大隻 ~~~" />" />

首先多謝你讚我大隻,
    其實睇嚟好大隻嘅我,係有條車胎跟身呢.......

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   68.33%

該用戶從未簽到

15/5--寶林 至 維景灣畔後山(到達衛奕信徑回程)(11K)...55'36"

今日跑起上嚟好辛苦......回程時唔係好想跑

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-5-15 15:41 發表
    15/5--寶林 至 維景灣畔後山(到達衛奕信徑回程)(11K)...55'36"

今日跑起上嚟好辛苦......回程時唔係好想跑" />" />

天氣咁熱,仲要跑上澳景路梗係惡啃喇!

升級   68.33%

該用戶從未簽到

16/5--逍遙跑(將軍澳一圈加上斜)(10K)...53'31" + 日落青公(13K)...去程32'33" 回程35'57"

今日上午(0715)輕鬆跑咗一轉10K...下午(1630)再去跑青山公路13K

全日都係輕輕鬆鬆跑.....感覺幾好

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-5-17 00:37 發表
    16/5--逍遙跑(將軍澳一圈加上斜)(10K)...53'31" + 日落青公(13K)...去程32'33" 回程35'57"

今日上午(0715)輕鬆跑咗一轉10K...下午(1630)再去跑青山公路13K

全日都係輕輕鬆鬆跑.....感覺幾好" />" />

琴晚好高興認識ching呢d猛人,希望遲d多d機會一齊跑交流下。
    雖然係輕鬆跑,但係一日跑兩場加埋廿幾K都幾係野架。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-5-17 00:37 發表

全日都係輕輕鬆鬆跑.....感覺幾好

感覺幾好做乜咁o既樣?

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-5-17 15:25 發表

感覺幾好做乜咁o既樣?

如果早D知道老婆會同朋友食飯,未可以跑遠D,唔洗趕住走......

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-17 15:10 發表

琴晚好高興認識ching呢d猛人,希望遲d多d機會一齊跑交流下。hgj088" />" />hj
    雖然係輕鬆跑,但係一日跑兩場加埋廿幾K都幾係野架。

ching,

我都好高興識到大家,但我唔係"猛人",只係對"阿玲"情有獨鍾..........running(老婆既情敵)
    下次去你住場跑.....

升級   68.33%

該用戶從未簽到

17/5...將軍澳細圈(8K)....35'46"

本來今日係休息一天,
    但送完老婆番工,係樓下撞到個鄰居....
    吹咗兩句.....之後就去咗跑步.....真奇怪

升級   68.33%

該用戶從未簽到

18/5--跑步機(3k).....大約14分鐘____晚上健身2小時

19/5--放工後同隊友在屯門操練龍船...10:00-12:30(曬黑咗)

18號本來想完成10k,但在中途要出外工作,沒有跑完....
    19號....未決定去唔去跑馬地練習????

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-5-19 17:20 發表
    18/5--跑步機(3k).....大約14分鐘____晚上健身2小時

19/5--放工後同隊友在屯門操練龍船...10:00-12:30(曬黑咗)

18號本來想完成10k,但在中途要出外工作,沒有跑完....
    19號....未決定去唔去跑馬地練習????

最後都有去跑,只跑咗9k....40'05" + 四個基本步及練體能