香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: hijk

Casio SGW-200

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-13 09:56 發表

CHing隔離個post百七銀買多個一隻話貴...呢邊二千銀就點都買隻玩下...有趣

Ching 我既平平地係指隔離個post 3百幾或以下呀

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

各 Ching
    想問尼隻錶仲有冇貨呀?
    我今日放工想去睇睇
    希望有貨啦...............  yrty04yty

升級   36.65%

無聊

原帖由 齋老味 於 2009-8-24 10:07 發表
    各 Ching
    想問尼隻錶仲有冇貨呀?
    我今日放工想去睇睇
    希望有貨啦...............  yrty04yty

如果你問觀塘的我食晏可去睇睇
    你想問邊個型號

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-24 11:03 發表

你想問邊個型號

上星期去過,黑,藍都只淨得陣列品..麗晶都沒有新貨.

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 pakcb 於 2009-8-24 11:03 發表

你想問邊個型號

SGW-200
    STR-600
    W-752-1AVDF-2925
    尼三隻我都有興趣
    如果係離龍帶就仲好!!!

唔該哂 pakcb 兄  rtr08rytr

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-8-24 11:11 發表
    上星期去過,黑,藍都只淨得陣列品..麗晶都沒有新貨.

得返陳列品?
    慘..............  yrty17yty

升級   36.65%

無聊

觀塘你唔俾錢都無得拎貨你睇的
    所以都問題不大

離龍帶....唔怕佢臭d咩..(我唔知只係我唔會選離龍帶)

同上次一樣啦...你邊有會有打算黎...咁我個日先睇
    因為你今日問完...原來要過幾日先黎的話...我睇黎都無用

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 pakcb 於 2009-8-24 12:20 發表
    觀塘你唔俾錢都無得拎貨你睇的
    所以都問題不大

離龍帶....唔怕佢臭d咩..(我唔知只係我唔會選離龍帶)

同上次一樣啦...你邊有會有打算黎...咁我個日先睇
    因為你今日問完...原來要過幾日先黎的話...我睇黎都無用 ...

岩岩跑完跑返黎
    跑左半個鐘
    熱死焗死............ rtr16rytr

我今晚會黎睇
    睇得岩會買埋添....... rtr08rytr

因為想順便行埋 n記, a記 同 m記
    睇下有冇跑衫同跑褲賣..........  rtr06rytr

升級   36.65%

無聊

n記, a記... 隔離有間...王家...再隔離...睇個款係開多間 p記

升級   37.45%

奮鬥

今日去睇過
    麗X玩具公司放大假
    要 八月廿七日 先開返................  rtr10rytr

行左 a記 n記
    冇乜野岩
    反而去左 m記 買左條跑褲
    $137..........  rtr15rytr

升級   20%

該用戶從未簽到

Just bought this watch today .... but after entering into the program setting page, the manual doesn't show me how to adjust that.......

Any c hing can help about this?

Thanks a lot!!

升級   20%

該用戶從未簽到

Just bought this watch today .... but after entering into the program setting page, the manual doesn't show me how to adjust that.......

Any c hing can help about this?

Thanks a lot!!