香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Parco爸

16.5.2009 相約在馬灣 (by Parco爸)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-5-27 09:56 發表

多謝晒屈老爸!

屈兄,想要晒所有大合照原相,好正,好有隊形

登錄/註冊後可看大圖

*此張以連結方式顯示,不佔用本討論區空間*

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-5-27 11:25 發表

等吓啦﹗星期六傳給閣下。" />" />

點解?

打錯,係不佔用.
check 唔check 到 頭先我貼張相有冇佔用本網空間,
如果冇既話,我有一個更簡單的方法可節省空間

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-5-27 11:32 發表

打錯,係不佔用.
check 唔check 到 頭先我貼張相有冇佔用本網空間,
如果冇既話,我有一個更簡單的方法可節省空間

你應該係話只佔用本網站極少空間...打一句html碼都會佔資源架啦....

其實我地長跑網都註冊左成兩個月...攪會員制...收返少少會費愛黎做長跑網既營運資金都ok丫....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2009-5-27 12:42 發表

你應該係話只佔用本網站極少空間...打一句html碼都會佔資源架啦....

其實我地長跑網都註冊左成兩個月...攪會員制...收返少少會費愛黎做長跑網既營運資金都ok丫....

html code 佔的佔資空間俾upload一張相所用的空間少得多....

會員制....由高層們決定幾時進行啦....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-5-27 12:48 發表

html code 佔的佔資空間俾upload一張相所用的空間少得多....

會員制....由高層們決定幾時進行啦....

當然係少好多好多啦...

有會費幫補...起碼可以令"網主"負擔唔洗咁大丫嘛....

升級   0%

該用戶從未簽到

不佔用空間又不須其他軟體工具的簡單方法 :
1. 可使用已存於網上任何一張圖片,右click內容,取得圖片位置,如

登錄/註冊後可看大圖

2. copy網址 (URL)

登錄/註冊後可看大圖

3. 利用討論匿本身已有的插入圖片功能.

登錄/註冊後可看大圖

4. 貼上圖片位置(URL)

登錄/註冊後可看大圖

5. 大功告成,可以連結方式顯示圖片

登錄/註冊後可看大圖

如日後圖片來源處位置更改,將無法顯示

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-5-27 17:23 發表
不佔用空間又不須其他軟體工具的簡單方法 :
1. 可使用已存於網上任何一張圖片,右click內容,取得圖片位置,如

登錄/註冊後可看大圖

2. copy網址 ...

補充小小:
某D相簿外連是雖要enabled條link先得..例如..fotop相簿...