香港長跑網  - 長跑長友

09.5.17 Ma On Shan 3K/8K

升級   18.2%

該用戶從未簽到

今日主要係去同D債主做阿4, 所以8K起步之後就走左啦.  今日咁曬, 大家跑得辛苦嗎??

3K相:  http://picasaweb.google.com/jw4002/090517MaOnShan3K?feat=directlink

8K相:  http://picasaweb.google.com/jw4002/090517MaOnShan8K?feat=directlink

評分

查看全部評分

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該wongc ctse,妳今日帶左幅超咁鬼型.....差d吾認得妳。
妳D債主跑成點呀? 有冇妳跑得咁快先?

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-17 11:27 發表

唔該wongc ctse,妳今日帶左幅超咁鬼型.....差d吾認得妳。
妳D債主跑成點呀? 有冇妳跑得咁快先?

圍圍, 仲好講, 你係我身邊走過我同你講野,你完全聽唔到直行直過, 攪到我好似個傻婆咁自言自語.......

我D債主好唔掂, 比賽前又唔肯練, 點會跑得好?  阿細返到來仲話喉嚨好痛喊左兩野, 嫌辛苦就真.  

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

WongC Ctse,

Thanks very much for the nice pictures taken!

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

Thank you! WongC Ctse.

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩!咁快有相睇,辛苦晒wongc Ctse
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

正呀~ thanks wongc 師姐~

升級   100%

該用戶從未簽到

辛苦晒wongc Ctse, 啲相好靚!

原來起跑時, 已經好晒, 可能做緊邪神吩咐起跑拉筋動作,
    無留意到咁晒、咁熱...

升級   100%

該用戶從未簽到

thanks wongc  D 相片

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-5-17 11:44 發表

圍圍, 仲好講, 你係我身邊走過我同你講野,你完全聽唔到直行直過, 攪到我好似個傻婆咁自言自語.......

我D債主好唔掂, 比賽前又唔肯練, 點會跑得好?  阿細返到來仲話喉嚨好痛喊左兩野, 嫌辛苦就真.  D1 ...

可能我太專心係度熱緊身,妳帶左超又唔認得妳真係唔知妳叫緊我架,好彩都認得妳把聲,不過後尾望返轉頭咁多人都見唔到妳啦。
    小朋友咁熱咁辛苦肯跑已經好難得,比多d鼓勵佢地第二時可以拍住妳一齊上啦。

升級   18.2%

該用戶從未簽到

比起各位落場跑既ching/ctse, 我影相有幾辛苦呀?

好在無報, 我最怕曬, 幾熱都無問題, 但係曬住跑真係特別辛苦.  各位, well done呀!!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-5-17 15:24 發表
    比起各位落場跑既ching/ctse, 我影相有幾辛苦呀?

好在無報, 我最怕曬, 幾熱都無問題, 但係曬住跑真係特別辛苦.  各位, well done呀!!!!!

唔該晒WONGC幫忙影相!

升級   0%

該用戶從未簽到

辛苦晒! wongc c-tse!

升級   49.47%

該用戶從未簽到

多謝 wongc c-tse! 我都有數幅大頭相!

升級   0%

該用戶從未簽到

wongc
    辛苦晒...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

wongc ctse. 辛苦哂

升級   5.2%

該用戶從未簽到

麻煩晒...........wongc ctse

升級   19.4%

該用戶從未簽到

唔該wongc ctse!

升級   0%

該用戶從未簽到

辛苦哂.......wongc ctse

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

good job,thanks wongc ctse