香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: alfredyu

31/5 網友約跑 - 港島晨早跑 (第四回) - 港岛東海濱,龍脊,士地灣,大潭灣

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

唔好意思, 不過都要提一提...

警告及聲明
1.此項聚會適合跑步曾跑半馬跑手
(21公里跑2小時),身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。

3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。

5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。

6. 參加者的個人保險須自行負責。

7. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。

8. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕

升級   93.4%

該用戶從未簽到

onon ching, 唔好意思.sealion ctse 同我在跑步舍一齊跑步練習多時.我原來都唔知sealion係佢,前幾日跑步舍練跑佢同我講先知.原來佢最近參加長跑網活動十分活躍.不過應該同大家講一聲.以免唔會.

今日跑到石澳道回程,冇落士地灣.- 用時兩小時多.唔算太熱.下次想5:30AM開始,唔知有冇人可以一齊咁早跑.

升級   21.4%

該用戶從未簽到

onon ching,多謝提點!呢個跑圈好細,來來去去都糸圈中人!
下Alfred你約到咁早,米即糸想我唔泥

升級   0%

該用戶從未簽到

哈...變咗師兄妹重聚日!  

升級   0%

該用戶從未簽到

嘻嘻,ctse 在圈中經常拎獎 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-5-31 20:09 發表

你又知!?

升級   93.4%

該用戶從未簽到

原帖由 sealion 於 2009-5-31 18:25 發表
onon ching,多謝提點!呢個跑圈好細,來來去去都糸圈中人!hgjD115" />" />hj
下Alfred你約到咁早,米即糸想我唔泥

唔係呀,下星期要早上八點帶仔仔去參加活動,所以唯有再早d起身跑步了.七點半要番到屋企.

升級   21.4%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-5-31 20:09 發表

呀Chairman, 都糸高手無洛場,去執雞姐

升級   44.74%

該用戶從未簽到

Sorry ar, 今天我先知有, 來不到, 下次預我la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sealion 於 2009-6-1 16:35 發表

呀Chairman, 都糸高手無洛場,去執雞姐

原黎ctse係高手...