香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

6月2日 (星期二) 網友約跑加飯聚 - 晒草灣(藍田) 相片在 p. 6#117

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-6-2 23:06 發表

Wing 師姐,多謝哂你係台灣走私番黎既貢品呀...哈哈
鳳梨酥,瓜子馬仔,糖心番薯餅 etc , 巧巧味...正正..Thanks Ar 

唔好客氣呀~麻煩晒卓卓師兄影相, 咁快UPLOAD上o黎,效率一流

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 駿駿駿 於 2009-6-2 23:10 發表
601,  , 你偏心la, tko 又唔拿出來,選人少少拿出來

你明天o黎上斜訓練...袋手信比頭先晒草的更多呀!不過天氣報告話明天落雨, 咁仲會唔會照常訓練?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-6-2 23:15 發表

你明天o黎上斜訓練...袋手信比頭先晒草的更多呀!不過天氣報告話明天落雨, 咁仲會唔會照常訓練?

照常!不過如果到時落雨,最好要有d適當準備例如著風褸跑等 ~~

嘻嘻,多謝宣傳明晚的上斜訓練 wo ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-6-2 23:15 發表

其實今日我都在藍田,不過有事做緊,哈哈

明天看看情況

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-6-2 23:16 發表

照常!不過如果到時落雨,最好要有d適當準備例如著風褸跑等 ~~

嘻嘻,多謝宣傳明晚的上斜訓練 wo ~~

好呀,會準備風褸的, 明晚運動場見!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

今晚好好玩呀 ~ 多謝晒發起呢個約跑+飯局的 ching ctse ~~!
另外多謝 wing 姐的手信!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 駿駿駿 於 2009-6-2 23:17 發表

其實今日我都在藍田,不過有事做緊,哈哈

明天看看情況

明天可以睇下新場地~正!

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-6-2 23:08 發表

卓卓真係乖, 係咪返到屋企第一時間upload啲相呢

好靚呀d相 卓卓. 有一張相叮叮噹特別瘦呀

原帖由 WinggniW 於 2009-6-2 23:14 發表

唔好客氣呀~麻煩晒卓卓師兄影相, 咁快UPLOAD上o黎,效率一流" />" />" />" />

兩位師姐唔使客氣喎,可以為"您"效勞是小弟的光榮,呵呵呵..... " />" />
Wing 師姐再次多謝您的美味台灣貢品

哈哈,同一時間當然唔少得感謝兩位活動搞手, mill 與 nc 師姐 ,Thanks aR

升級   0%

該用戶從未簽到

鳳梨酥,瓜子馬仔,糖心番薯餅 etc , 巧巧味...正正..Thanks Ar 

x2, 601 ctse, 我吃飯前差不多每款吃了一件, 已飽了很多了!! 好好味呀!! 謝謝ctse的心意, 估唔到第一次見ctse便有手信收. 開心開心!!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

x200000000000000~~~
    仲有要多謝卓卓D相~~

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-6-2 23:28 發表

x2, 601 ctse, 我吃飯前差不多每款吃了一件, 已飽了很多了!! 好好味呀!! 謝謝ctse的心意, 估唔到第一次見ctse便有手信收. 開心開心!!!

矛錯矛錯,巧開心呀 .

升級   90%

該用戶從未簽到

多謝卓卓相片!
    多謝mill ctse的照顧~
    kin kin踢腳指導, 文ching又問番我有517有無中暑...
    今次黎哂草真係好開心, 可以同咁多位ching ctse又跑又食 ^0^
    最後多謝601的手信, 你睇... 又食又拎添

升級   0%

該用戶從未簽到

咁多位太客氣啦~小小手信! 最開心可以識到咁多位師兄師姐, 今次真係要多謝mill姐+nc師姐幫忙約跑+飯聚, 希望o黎緊星期六666可以見到大家呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-6-2 23:00 發表

火仔唔使可憐波,俾d相你睇下: " />" />

http://picasaweb.google.com.hk/ilove619/62#

卓卓, 你係咪19/6生日???

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 nc 於 2009-6-2 23:08 發表

卓卓真係乖, 係咪返到屋企第一時間upload啲相呢

好靚呀d相 卓卓. 有一張相叮叮噹特別瘦呀

有咁ge事? 係邊張, 要曬大留念先.
    謝謝卓卓啲相, 黑黑地好神秘咁.

升級   0%

難過

x23, 跑完笑完又食又lei, 滿載而歸.
    謝謝601wing, 第一次見面就有手信, 有誠意!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-6-3 00:07 發表

有咁ge事? 係邊張, 要曬大留念先.
    謝謝卓卓相, 黑黑地好神秘咁.

第二相 ~~ 叮叮噹 ctse 冇見一個月又瘦左

升級   0%

難過

原帖由 =chairman= 於 2009-6-3 00:10 發表
    第二相 ~~ 叮叮噹 ctse 冇見一個月又瘦左

主席真係識逗我開心,
    相片唔反映事實真相, 呢個月跑少左, 430青公後只跑過一次15k,
    冇跑長課一個月, 淨係跑運動場, 肥番唔少就真.
    我會努力, 炎夏瘦身.

升級   53.45%

該用戶從未簽到

今晚好正哩, 雖然跑得少少, 但一齊跑下, 食下野, 吹下水, 好開心
    多謝MILL 姐咁細心既安排, 亦好多謝601 ctse 既手信, 真係有我地心啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-6-3 00:32 發表
    今晚好正哩, 雖然跑得少少, 但一齊跑下, 食下野, 吹下水, 好開心
    多謝MILL 姐咁細心既安排, 亦好多謝601 ctse 既手信, 真係有我地心啦

x2, agree!!! 晒草灣是否好跑呢??

好開心見番久未露面的schnix, 希望下次見schnix, runrun及ee時, 她們的腳是完成康復!!!