香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 最強幻像
打印 上一主題 下一主題

有玩壁球的跑友請揮手

升級   7.67%

該用戶從未簽到

小弟都三張野啦....ching波齡實多過我,小弟都係參加過坊間啲中級班
無跟過會練,可能要倒轉向ching你請教番都唔定架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 最強幻像 於 2009-12-31 23:59 發表
大圍兄,可樂果次都想搵你傾下計,不過返終點之後都搵你唔到,唔好意思先  其實之前幾個月小弟因工作同進修關係少左打,不過而家啲時間已安排得到,但係我啲技術可能回落左唔少,大圍兄你唔介意的話就 ...

幻像兄:
唔好意思而家先睇到呢個post, 跑完廈馬返來忙到天分地暗, 計埋今晚連續ot三晚, 希望下星期會冇咁忙, 到時再同你confirm日期~

升級   21.58%

該用戶從未簽到

我打波好過跑步好好多~你地有無考過壁球既評章?(不過係18歲以下 )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 咬花 於 2010-1-9 01:37 發表
我打波好過跑步好好多~你地有無考過壁球既評章?(不過係18歲以下 )

咬花兄球技一定有返咁上下, 有機會一定要指教下, 下次book場打波預埋你~

升級   21.58%

該用戶從未簽到

我驚我唔得閒~小第一個星期要打5日波~+一日lit你地有無打lit嫁?

升級   14.3%

該用戶從未簽到

我淨係讀書時代煲左兩三年, 嘩不過都冇—星期打五日. 咬花ching 球技同體能一定非同少可. 有機會都想見識下

升級   68.6%

該用戶從未簽到

原帖由 咬花 於 2010-1-12 18:45 發表 我驚我唔得閒~小第一個星期要打5日波~+一日lit你地有無打lit嫁?
嘩!咬花 ching 咁勤練波,一定好勁!但我就用咗D時間練跑,e+ D 壁球技術係咁跌,要跑完渣馬先練返波。我 e+ 衹係打 league 當練波。

升級   21.58%

該用戶從未簽到

原帖由 鬼影 於 2010-1-12 20:28 發表
嘩!咬花 ching 咁勤練波,一定好勁!但我就用咗D時間練跑,e+ D 壁球技術係咁跌,要跑完渣馬先練返波。我 e+ 衹係打 league 當練波。

你打星期幾?

升級   21.58%

該用戶從未簽到

原帖由 eddiebuzz 於 2010-1-12 20:18 發表
我淨係讀書時代煲左兩三年, 嘩不過都冇—星期打五日. 咬花ching 球技同體能一定非同少可. 有機會都想見識下

我禮能唔係好好~

升級   0%

該用戶從未簽到

好耐冇打壁球有d手痕, 有冇人有興趣下星期搵一晚book場打波呀?

人工智能報名:
1. 大圍 (20/1, 21/1, 22/1)
2.
3.

升級   7.67%

該用戶從未簽到

人工智能報名:
1. 大圍 (20/1, 21/1, 22/1)
2. 最強幻像 (大圍兄叫到一定支持, 時間邊日都ok)
3.

升級   21.58%

該用戶從未簽到

大家著咩鞋打波?有無見過好多地方賣indoor鞋?你地又著咩鞋?

升級   0%

該用戶從未簽到

壁球活動召集
日期:2010.1.22 星期五
時間:21:00~2200
地點:歌和老街壁球中心(1號場),九龍塘歌和老街17號。

人工智能報名:
1. 大圍 (22/1)
2. 最強幻像 (大圍兄叫到一定支持, 時間邊日都ok)
3.

升級   21.58%

該用戶從未簽到

星期5我係果度打聯賽~不過係7:00打到10:00

升級   0%

該用戶從未簽到

好耐冇打,上星期五打起上來D反手冇咩力咁,來緊希望冇咁忙可以每星期打返一晚當CROSS TRAINING~

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

我間唔中都有打壁球架!!以前有朋友陪...會每次打三小時=.=v
    不過因為家貧....冇錢買壁球拍,次次借運動場果塊拍都會起水泡....佢塊拍手把個位d膠布甩晒...
    最近隻腳又傷左....又要考試....少左機會玩><

升級   21.58%

該用戶從未簽到

原帖由 KingSimon 於 2010-1-24 12:39 發表
    我間唔中都有打壁球架!!以前有朋友陪...會每次打三小時=.=v
    不過因為家貧....冇錢買壁球拍,次次借運動場果塊拍都會起水泡....佢塊拍手把個位d膠布甩晒...
    最近隻腳又傷左....又要考試....少左機會玩>

你幾大牙?

升級   7.67%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2010-1-23 22:36 發表
    好耐冇打,上星期五打起上來D反手冇咩力咁,來緊希望冇咁忙可以每星期打返一晚當CROSS TRAINING~

大圍兄,小弟都一樣,隔一排再打係有啲差異,我打完第二日右臂已經痠痛,
    痛到而家, 之前都未試過咁.....

大圍兄你塊拍條膠帶點樣? 會再買一條新嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 最強幻像 於 2010-1-25 13:53 發表

大圍兄,小弟都一樣,隔一排再打係有啲差異,我打完第二日右臂已經痠痛,
    痛到而家, 之前都未試過咁.....

大圍兄你塊拍條膠帶點樣? 會再買一條新嗎?

希望我keep到一個星期打一次啦, 呢個星期五係咪book場, book左通知我啦~
    條手條一定要換啦, 你係咪有多, 係既讓比我啦~

升級   7.67%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2010-1-25 14:19 發表

希望我keep到一個星期打一次啦, 呢個星期五係咪book場, book左通知我啦~
    條手條一定要換啦, 你係咪有多, 係既讓比我啦~

唔好意思大圍兄,星期五小弟要pb份學校功課,下星期一得唔得?
    手帶我無多啦,得番條固定橡筋,有興趣我下次帶比你