香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

2009.7.12 水陸兩項特訓 暨 黃昏賽打氣團召集 (可行性意見調查)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2009-5-29 16:59 發表
仲唸緊報比赛定join 你們hgjD088" />" />hj

laputa99兄,好耐冇見,最近點呀?有冇繼續跑步?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-5-29 17:39 發表

of course join我地啦~
比賽要洗錢嘛,我地就免費...哈哈

" />" />

貓貓你唔早d同我講,等我又省回1佰幾拾.

升級   20.35%

該用戶從未簽到

人工智能系統 :

1. 大圍新跑手 (PART I-B線 + PART II + 打氣團)
2. 亞平 (大圍兄搞野,冇理由唔支持吓既 A & B 都可以)
3. catcat (報住名先~ part I -B線 + part 2 +打氣團)
4. wilson (我都報住名先! PART I-B線)
5.小華(A線,留左位先,最近都比較難出街><")

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

人工智能系統 :

1. 大圍新跑手 (PART I-B線 + PART II + 打氣團)
    2. 亞平 (大圍兄搞野,冇理由唔支持吓既 A & B 都可以)
    3. catcat (報住名先~ part I -B線 + part 2 +打氣團)
    4. wilson (我都報住名先! PART I-B線)
    5.小華(A線,留左位先,最近都比較難出街")
    6. laputa99(我都報住名先! PART I-A線 + 打氣團)

升級   41.95%

該用戶從未簽到

多謝圍圍搞團同我地班參賽者打氣!

升級   0%

該用戶從未簽到

當日会落場跑, 多謝你地泥打氣!

升級   100%

慵懶

原帖由 witchycatcat 於 2009-5-29 17:39 發表

of course join我地啦~
    比賽要洗錢嘛,我地就免費...哈哈

" />" />

好吸引值得考慮。
    另一方面, 人生無幾多個十年(我是柴九fans) 可以參加夏天比賽!

升級   100%

慵懶

原帖由 亞平 於 2009-5-29 17:45 發表

laputa99兄,好耐冇見,最近點呀?有冇繼續跑步?

平師兄你好,我今晚剛跑完荃灣深井, 很舒服很涼爽還見到di 師兄!
    幾時屯門/元朗有戶外約跑? 預埋我

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-5-29 19:03 發表
    人工智能系統 :

4. wilson (我都報住名先!  ...

小華:
    希望到時你來到啦,好耐冇同你一齊跑啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能系統 :

2. catcat (報住名先~ part I -B線 + part 2 +打氣團)
    3. wilson (我都報住名先! PART I-B線)
    4. 小華(A線,留左位先,最近都比較難出街")
    5. laputa99(我都報住名先! PART I-A線 + 打氣團)
    6.
    7.

laputa ching:
    遲d睇下邊條線多d人想玩就跑邊條啦...大家加油呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2009-5-29 22:33 發表

平師兄你好,我今晚剛跑完荃灣深井, 很舒服很涼爽還見到di 師兄!
    幾時屯門/元朗有戶外約跑? 預埋我 " />" />hjfgchdf

Laputa99兄,荃-深真係一條好路線,風景優美,百跑不厭,下次搵你跑番轉..

升級   100%

慵懶

大圍ching:
    無問題踉大隊.

平兄:
    好呀但最好夜晚

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

有打氣團咁好, 一定好熱鬧啦!
    小妹第一次10K比賽, 竟然有打氣團, 真開心!
    我會俾心機跑報答大家ge支持.,真係幸福!
    大圍下次攪城門環塘, 好想跑喎!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-5-29 19:03 發表
    人工智能系統 :

4. wilson (我都報住名先!  ...

華華~好耐無見你啦~~~
    個腦整好未呀~?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-5-29 22:57 發表

Laputa99兄,荃-深真係一條好路線,風景優美,百跑不厭,下次搵你跑番轉..

lee條路線我都岩架~~~
    下次時間就到預埋我..

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 亞平 於 2009-5-29 14:38 發表
    人工智能系統 :

3.

戰友平,

報了名就要打氣

我要你快過我
    在終點幫我打氣

PS: 唔好整日掛住界女,時不時理下D戰友好喔

Kin in Running

升級   10.53%

該用戶從未簽到

人工智能系統 :

2. catcat (報住名先~ part I -B線 + part 2 +打氣團)
    3. wilson (我都報住名先! PART I-B線)
    4. 小華(A線,留左位先,最近都比較難出街")
    5. laputa99(我都報住名先! PART I-A線 + 打氣團)
    6.foobar(報住名先 PART I-B線)
    7.RX1(PART I-B線 )

升級   27.25%

奮鬥
  • 簽到天數: 178 天

報左名跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 foobar 於 2009-5-31 20:35 發表
    報左名跑

foobar ctse,你意思係咪報左名跑比賽呀? 咁到時要落力d跑呀~