香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Gills
打印 上一主題 下一主題

三間 東涌 Outlet 大減價

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 happyoman 於 12-6-2009 10:29 發表
樓主:
請問知唔知"東涌outlet"仲有冇"adizero boston"賣呀?

我行咗"觀塘"&"紅磡"outlet又唔見有
冒險走咗一轉"波鞋街"
只得一間有, 仲要係正價$749 8折

上星期睇仲有, 唔知網友係C兄定C姐呢? 因為女裝好似齊碼D.

升級   20%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-6-12 12:19 發表

上星期睇仲有, 唔知網友係C兄定C姐呢? 因為女裝好似齊碼D.

唔該晒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-6-12 12:19 發表

多謝師兄/師姐好介紹!

升級   11%

該用戶從未簽到

我買ADIZERO一定係$200內!

升級   31.58%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-5-29 14:26 發表
三間係東涌既Outlet, 開始大減價, 各位想汁平跑鞋既C兄/C姐, 不妨去睇下呀.

三間價錢如下:
Boston系列 = HK$375 之前介紹過成$600 ->
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4792&extra=page%3D2

...

我昨天行過個間 adidas outlet, mana 佢係好似做緊 $350.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 xomeone 於 18-6-2009 19:55 發表

我昨天行過個間 adidas outlet, mana 佢係好似做緊 $350.

咁有冇買到?

升級   66.25%

奮鬥
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 franklcf 於 2009-6-1 17:56 發表
    觀唐adi outlet 一樣平, camel 一期2樓重平.
    星期6 睇過哂, 反而like outlet 今期冇戰鞋

請問觀塘 ADI Outlet 搬左去邊?

Camel 係?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

40% off Adi in TST

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-6-19 14:53 發表
    40% off Adi in TST

張 coupon 要 cup 0左公司印仔先至用得丫...
    我都好想要丫~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-6-19 16:37 發表

張 coupon 要 cup 0左公司印仔先至用得丫...
    我都好想要丫~ " />" />yg" />" />yg" />" />yg

要 cup 0左公司印仔先至用得.... I dunno ar....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-6-19 16:45 發表

要 cup 0左公司印仔先至用得.... I dunno ar....

我有同事已經試0左...所以知道佢d 衰野  

升級   31.58%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-6-19 09:01 發表

咁有冇買到?

最後都無買到呀, 心大心細, 我跑齡只有兩年, 我買過兩對 adizero tempo,
    而家想買多一對, 但係面對住咁多種model ---> MANA, RC, LT, BOSTON...
    我都唔知我應該買邊對.

升級   18.95%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 ee_tpk 於 2009-6-19 17:31 發表

我有同事已經試0左...所以知道佢d 衰野  " />" />" />" />" />

講到明staff sales, 你地想偷人張野用仲話人衰野

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mo9394 於 2009-6-29 09:41 發表

講到明staff sales, 你地想偷人張野用仲話人衰野

雖然佢寫 family sale... 但佢無寫任何conditions才可以得到/使用張 coupon...
    呢張 coupon 係有人擺上網..大家都唔知原來有其他 condition 先至用得...
    我同事打算用果陣已經有 staff 話0左俾我地知要點先可以用... 所以我上網話俾大家知

而家其實有好多 e-coupon 俾人 download print 出來用...
    ching 未查清楚就用"偷"來話人...係未有點兒那個呢?

升級   18.95%

奮鬥

原帖由 ee_tpk 於 2009-6-29 10:59 發表

雖然佢寫 family sale... 但佢無寫任何conditions才可以得到/使用張 coupon...
    呢張 coupon 係有人擺上網..大家都唔知原來有其他 condition 先至用得...
    我同事打算用果陣已經有 staff 話0左俾我地知要點先可以用 ...

又唔係公司website, 係email 間傳來傳去 , 好明顯同公司official 放上網俾人download 黎用係兩回事

偷一字你太敏感喇, 我指你地偷雞想用.
    你話"佢地 d 衰野", 咪一樣係未清楚件事就話人地, 有點兒那個呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mo9394 於 2009-6-29 11:16 發表

又唔係公司website, 係email 間傳來傳去 , 好明顯同公司official 放上網俾人download 黎用係兩回事

偷一字你太敏感喇, 我指你地偷雞想用.
    你話"佢地 d 衰野", 咪一樣係未清楚件事就話人地, 有點兒那個呢

No offense.
    Please read the copy on the coupon again - [Just present the coupon upon purchase to enjoy the special offer]. It didn't state it is for staff only or any other condition to use the coupon. This is misleading. We are not 偷雞想用, but it should state clearly if there had condition.

登錄/註冊後可看大圖

升級   18.95%

奮鬥

原帖由 Alex 於 2009-6-29 11:38 發表

No offense.
    Please read the copy on the coupon again - [Just present the coupon upon purchase to enjoy the special offer]. It didn't state it is for staff only or any other condition to use the c ...

我識人入面做, 年年都有staff coupon, 年年都有公司印, 或者係印得好精美的咭仔, 未收過係email 自己印出黎拎去用, 有d 仲要quote 埋staff no 先用得

而我今年收到o個張的layout 都唔係呢個樣 (好懶淨係得字, 無相無design), 真係唔知呢張野來源係邊喇. 我相信佢地公司無諗過要放呢張野出街 (如果呢張野真係公司整出黎), 最多都係send 俾店長俾佢地加stamp 用 (但應該店長都無呢個權), 有人偷偷放左出街.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mo9394 於 2009-6-29 11:48 發表

我識人入面做, 年年都有staff coupon, 年年都有公司印, 或者係印得好精美的咭仔, 未收過係email 自己印出黎拎去用, 有d 仲要quote 埋staff no 先用得

而我今年收到o個張的layout 都唔係呢個樣 (好懶淨係得字, ...

Just curiosity.......
    If this speical offer is intended for staff only, is it more simple to ask the staff to show their staff card or staff ID instead of coupon upon purchasing?

升級   18.95%

奮鬥

原帖由 Alex 於 2009-6-29 11:56 發表

Just curiosity.......
    If this speical offer is intended for staff only, is it more simple to ask the staff to show their staff card or staff ID instead of coupon upon purchasing?

staff 每個月有本身的quota, 佢地落鋪買野就有折, pos 背後自動扣數

間中會搞一兩次staff sales 預左佢地d 屋企人會join, 就會出飛仔, 一人大約六張. 以往幾年旺市時都係開倉多, 超特價賣下舊款野, 但排隊要排幾個鐘, 去左一次都怕怕
    舊年開始有搞落鋪正價的 7 折 / 6 折, 目的當然唔係益下 d staff 咁簡單, 通常都係年尾計數時想條數好睇d, 想谷大個sales. 佢本身又係零售, 又係批發, 不可能咁大量做減價, 放coupon 出街叫人去自己鋪頭買特價野, 即係同gigasport 馬拉松, royal sport 等等搶生意, 一定俾佢地嘈爆, 無可能咁做