香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

真系新手=.=報到~(我吾系光纖~)

升級   4.21%

該用戶從未簽到

大家好~我14歲~男仔黎嫁~豬咁既樣-v-~上身瘦下身肥-.-跑步想減肥同健康d=3=
來自東涌的~~平時吾郁的~
am~~~~~我想問一開始新手系應該跑幾長的道路呢??
同埋機場緩跑徑系米好長嫁=.=適吾適合新手嫁呢~~??
吾該晒>v<
問題同報到帖集於一身~~~=.="
吾好扣我分呀><
啊!仲有野問XD er呢~跑步會吾會暴斃=.=點先會暴斃-0-!!跑到幾時先好停呢?~
啊!仲有呀=.=新手應該跑幾耐呢=3=
成了~謝謝-v-
+1 0
上一篇︰二零零九年陸上兩項鐵人聯賽 – 比賽相片下一篇︰兩日二影...大澳與日落

升級   68.42%

該用戶從未簽到

歡迎c hing加入長跑網!

升級   4.21%

該用戶從未簽到

我吾系c hing-.-
都話系新手=.=
並不是假新呀>口<

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

歡迎 c hing加入香港長跑網.

升級   0%

該用戶從未簽到

長跑網的特色係男既一定叫 ching,女既一定叫 ctse ~~~ 所以唔駛驚怕羞架 ~~~ 我係學生都係咁被其他 ching ctse 叫嘻嘻 ~~
    之前你試過最長跑幾多呀 ~~~ 可以試下逐次逐次加d距離,速度唔需要快,慢慢跑都練到野架 ~~
    如果有問題既歡迎隨時問我地架,呢度位位 ching ctse 都好好人架 ~~
    周圍睇下啦嘻嘻 ~~

升級   27.25%

奮鬥
  • 簽到天數: 178 天

哈~ 我都是新手,一齊新吧

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stupidstudent94 於 2009-6-1 19:26 發表
    大家好~我14歲~男仔黎嫁~豬咁既樣-v-~上身瘦下身肥-.-跑步想減肥同健康d=3=
    吾該晒> ...

welcome ching

想減肥和健康d, 跑步一定幫到你.  想減肥的話, 慢慢地跑30-45mins左右, 再慢慢加上去吧.

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎 stupidstudent94 c-dai! 歡迎又多一位跑友加入香港長跑網!
    小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
    有時間請留意我們各區既 "約跑活動" !
    長跑長友!!

升級   74.21%

該用戶從未簽到

歡迎ching, 比心機, 慢慢來, 半個鐘開始, 再慢慢加上去, 有一天, 你會成為長跑王, 長跑長友!!!!

升級   73.33%

該用戶從未簽到

歡迎ching,
    14歲, 年青力壯, 大把精力, 慢慢黎.
    暴斃 ? 整定架, 使乜驚.
    PS, 我都係今日加入架^^

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎ching加入長跑網
    我跑步都係為佐減肥同健康ar

升級   7.15%

開心
  • 簽到天數: 20 天

歡迎 c-hing 加入長跑網 長跑長友  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stupidstudent94 於 2009-6-1 19:26 發表
    真系新手=.=報到~(我吾系光纖~)大家好~我14歲~男仔黎嫁~豬咁既樣-v-~上身瘦下身肥-.-跑步想減肥同健康d=3=
    吾該晒>v<
    問題同報到帖集於一身~~~=.="
    吾好扣我分呀><
    啊!仲有野問XD er呢~跑步會吾會暴斃=.=點先會暴斃-0-!!跑到幾時先好停呢?~
    啊!仲有呀=.=新手應該跑幾耐呢=3=
    成了~謝謝-v-
    ...

更多人暴斃係坐下sofa度睇緊電視時,又或是開緊車既時候....

升級   4.21%

該用戶從未簽到

吾該晒甘多位><
    終於得到答案了=3=
    我依加先知道點解叫ching 同ctze=.=
    亦到知暴斃系其他時間仲容易-.-
    thx a lot~

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

回復 15# 的帖子

歡迎ching~