香港長跑網  - 長跑長友

終於考完會考!!!!

升級   38.42%

該用戶從未簽到

之前的post: "已更新條link"
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3809&extra=page%3D7

我E+可以全心全意練習
我想由頭練起(當我跑要1hr (10k) )
重量training ?? 單車機 ?? 游水?? <--- 有咩可以配合??

我知大家有regular 一齊練跑, 悟知我可捂可以join ?
如果可以, Where and When ?

p.s. <重量: 70kg --> 67-68kg>

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

個連結找不到網頁....
    p.s. 而家先考完??
    定係考埋oral ?
    同埋你住邊區?

升級   38.42%

該用戶從未簽到

回復 2# 的帖子

<<已更新條link>>
    actually 我未考Eng oral, 只係Eng oral無野練, 所以 ""終於考完會考""

我住石kip尾

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

回復 3# 的帖子

你可以搵住你附近ge ching 一齊跑ge~
    我就住屯門 遠得濟....

升級   38.42%

該用戶從未簽到

回復 4# 的帖子

知悟知邪神Ching... 佢地仲有無大家一齊練??
    之前我好似見過幅大合照, 好熱鬧

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

斧山,青衣,沙田,跑馬地,屯門都有跑會woo~~得閒咪去跟人跑下~識下朋友都幾好架
    不如師弟你開個blog係blog區
    https://www.longrun.hk/forum/forumdisplay.php?fid=31

升級   0%

該用戶從未簽到

邪神而家多數星期日早上沙田運動場玩分享,可留意港島區post