香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

裝晌單車後轆果舊係乜東東?

升級   0%

該用戶從未簽到

裝上之後可以變成健身單車,又可以調較摩擦力,唔洗出街踩都可以練習

唔知幾多錢呢?
+1 0
上一篇︰2009 ING New York City Marathon 紐約市馬拉松下一篇︰打Golf朋友揮手區

升級   78%

該用戶從未簽到

叫做trainner,價錢由千多元起

升級   0%

該用戶從未簽到

please take a look.
http://www.youtube.com/watch?v=eHvoOnLgsL8&feature=related

比較流行既係日本 minoura , 振羊有得買 ,
1. 分風動 (比較漕 , 除非得你一個人住 , 唔係咪制 , $1,350.00 左右)
2. 磁控 ( 比較靜 ,但貴少少 $1,850.00 左右), 我 e + 用緊 850 都幾好
3. Fluid 最正 , 最靜 , 但當然最貴, 2.5k-3k 左右,
另外 Sarcis 有人用過都幾好 , 價錢差不多 , Trisports 有得買.
仲有一種可以放架車上去好似真係踩車咁既叫 roller, 可以練平衝

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-6-2 17:28 發表
please take a look.
http://www.youtube.com/watch?v=eHvoOnLgsL8&feature=related

比較流行既係日本 minoura , 振羊有得買 ,
1. 分風動 (比較漕 , 除非得你一個人住 , 唔係咪制 , $1,350.00 左右)
2. 磁控 ( ...

呢舊野都好貴下喎......乜野都千千聲.....

升級   41.95%

該用戶從未簽到

呢舊野係落雨或者無時間出街先會出動,否則一定出街踩,
如果唔出街踩呢件野,悶死九世!

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-6-3 00:28 發表
呢舊野係落雨或者無時間出街先會出動,否則一定出街踩,
如果淨踩呢件野,悶死九世!

p.s. 我果舊擺左响庶out蟲!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-6-2 22:32 發表

呢舊野都好貴下喎......乜野都千千聲.....hgjD115" />" />hj

不過無乜須要都唔好買, 踩 10 零次就覺得好悶 ,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-6-3 00:29 發表

p.s. 我果舊擺左响庶out蟲!

我就快擺上 易8 賣鬼左佢

升級   52.3%

該用戶從未簽到

係好悶, 不過Trainer可以好有效提升功力

升級   14.3%

該用戶從未簽到

I use trainer while watching TV, or listen music. ok wor