香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cu83

6.12 網友約跑 之 <維港夜採紫荊花>

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-6-13 00:14 發表
今晚跑呢條路線,風景優美,仲可以睇到幻彩詠香江....hgj091" />" />hj
多謝各位師兄/師姐帶路及控制交通....hgj088" />" />hj

很抱歉,我又唔小心做咗放火人.....Sorry~hgjD092" />" />hj 希望無人燒傷.....

256, 你點會唔放火呀! 一離開馬場上斜開始放啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 13-6-2009 00:14 發表
今晚跑呢條路線,風景優美,仲可以睇到幻彩詠香江....hgj091" />" />hj
多謝各位師兄/師姐帶路及控制交通....hgj088" />" />hj

很抱歉,我又唔小心做咗放火人.....Sorry~hgjD092" />" />hj 希望無人燒傷.....

最緊要大家跑得開心,唔好意思,
今日有事 join 唔到大家,真抱歉!!

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝各攪手既細心安排

今日跟住d跑車一齊跑,跑得好開心.

升級   0%

該用戶從未簽到

我跑到死呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 駿駿駿 於 2009-6-13 10:14 發表
我跑到死呀~

但係,我見你跑完之後,都仲好輕鬆喎.
你係唔係講真架?

升級   18.2%

該用戶從未簽到

近排實在係疏於練習, 除左跟約跑, 自己完全無跑過.  去程都勉強跟到大家, 回程死哂火, 無氣無力, 於是成日搵藉口停. 咦, 前面有水機喎, 飲啖水先......綠燈眨緊啦, 唔好過住呀.......諸如此類........跑完發覺拉親大肶 (好野, 又可以抖下啦).

多謝咁多位攪手, 除左開頭燈位多D之外, 海邊條路好好跑.  不過我跑得慢, 睇唔到幻彩詠香江.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 13-6-2009 11:33 發表
近排實在係疏於練習, 除左跟約跑, 自己完全無跑過.  去程都勉強跟到大家, 回程死哂火, 無氣無力, 於是成日搵藉口停. 咦, 前面有水機喎, 飲啖水先......綠燈眨緊啦, 唔好過住呀.......諸如此類........跑完發覺拉親大 ...

黃藥C c-tse,見到你山長水遠都黎參加真係好感動,
可惜沉晚無機會跟你學習!
大脾無事 ar-ma?
敷吓冰,休息三幾日應該會好番 ga-la!
好好保重!
期待下次跟你學習既機會!

升級   0%

該用戶從未簽到

沉晚因有事只匆匆幫大家影咗三幾張相,
人又未齊,真係唔好意思,請大家見諒。
附上沉晚相片:

登錄/註冊後可看大圖

Link:http://picasaweb.google.com.hk/c ... 5346652057880928338

升級   4.21%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-6-13 11:33 發表
近排實在係疏於練習, 除左跟約跑, 自己完全無跑過.  去程都勉強跟到大家, 回程死哂火, 無氣無力, 於是成日搵藉口停. 咦, 前面有水機喎, 飲啖水先......綠燈眨緊啦, 唔好過住呀.......諸如此類........跑完發覺拉親大 ...

100%認同
因為我夏天好少練跑
所以唔係好習慣甘熱甘焗既天氣
昨晚回程時體能急趺
幾經掙扎下 先捱到番運動場

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瓜同學 於 13-6-2009 11:55 發表
100%認同
因為我夏天好少練跑
所以唔係好習慣甘熱甘焗既天氣
昨晚回程時體能急趺
幾經掙扎下 先捱到番運動場" />" />

汗如雨下∼∼
減肥效果一流呀!

升級   4.21%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-6-13 11:59 發表

汗如雨下∼∼
減肥效果一流呀!

絕對認同cu ching 既講法...
要多d出席長跑網既約跑
同脂肪講byebye...

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-6-13 00:14 發表

很抱歉,我又唔小心做左放火人.....Sorry~hgjD092" />" />hj 希望無人燒傷.....

見你去程跑咁後, 都知你忍得咁辛苦啦
今次條路真係唔錯, 特別係海傍同大球場一段, 人少路闊, 跑得好順
去到會展仲有路人同我地拍手, (應該係因為完左幻彩詠香江)

升級   0%

該用戶從未簽到

唔緊要,大家都習慣左啦

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-6-13 11:48 發表

黃藥C c-tse,見到你山長水遠都黎參加真係好感動, -->> 有誠意
可惜沉晚無機會跟你學習!  -->>  虛偽
大脾無事 ar-ma? -->>  有心
敷吓冰,休息三幾日應該會好番 ga-la! -->> 真唔真呀?
好好保重!
期待下次跟你學習既機會!  -->>  仲嚟?!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 13-6-2009 20:56 發表
原帖由 cu83 於 2009-6-13 11:48 發表

登錄/註冊後可看大圖

黃藥C c-tse,見到你山長水遠都黎參加真係好感動, -->> 有誠意
可惜沉晚無機會跟你學習!  -->>  虛偽 ...

黃藥C c-tse,乜你咁多反應架!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-6-13 21:14 發表

黃藥C c-tse,乜你咁多反應架!!

有反應, 即係未死得!!  長跑長友呀!!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

遲來的三張手機相...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-6-18 15:14 發表
遲來的三張手機相...

點解我地女仔後面, 側邊有d嘢咩!