香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Rover媽

Rover跑吧!

升級   24.74%

該用戶從未簽到

點解你可以咁大膽一個人跑ga??

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Rover媽 於 2010-2-21 04:06 發表
    我愛跑步, 永不放棄, 不過膝頭老哥唔聽駛, 跑下停下, 我會加油的! 已報3月14號那個10k, 報返11月那次起水泡行返終點之仇... ush!

welcome back!
    大西北星期一訓練,新一個學期剛開始,
    有時間落鄧記同大家玩啦!
    小妹未見過妳真身喎!

升級   0%

難過

原帖由 Chocolate 於 2010-2-21 15:47 發表

我地大部份人多數都一個人跑多啦!
    跑跑就會習慣.

升級   74.21%

該用戶從未簽到

原帖由 Chocolate 於 2010-2-21 15:47 發表

因為人太慢, 無謂要人等.

升級   74.21%

該用戶從未簽到

26/2跑青山-碼頭(來回), 碼頭回程過馬路時踩到油漬, 成個人pk左係地上, 膝頭手掌同博頭都損左, 好彩沒車經過, 否則就...
    14/3參加沙田10k, 好野!
    再下星期搬來屯門住, 有時間一定來同大家跑.

升級   0%

難過

原帖由 Rover媽 於 2010-3-8 17:52 發表
    26/2跑青山-碼頭(來回), 碼頭回程過馬路時踩到油漬, 成個人pk左係地上, 膝頭手掌同博頭都損左, 好彩沒車經過, 否則就...
    14/3參加沙田10k, 好野!
    再下星期搬來屯門住, 有時間一定來同大家跑.

yeah!
    快快落鄧記同大家一齊跑啦!

升級   74.21%

該用戶從未簽到

以為好返, 又傷過, 好返, 又跌親, 係我呢一年的成日發生的事. 宜家只能間中跑下, 跑過兩個比賽, 但全部慢過上年10分鐘. 再係度留言, 係想比各位仁兄仁姐知, 我仲有跑的, 只係不能成日.