香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~偉~

coxswain 跑步記錄 (順利村)

升級   73.33%

該用戶從未簽到

我都好開心識到你呀狗哥, 遲D先至可以同你地再跑喇......

升級   73.33%

該用戶從未簽到

2009-10-16 返夜班返到病o左....

卒之捱完四日夜班,放三日假,
不過要食足三日藥.....

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 coxswain 於 2009-10-16 11:46 發表

我都好開心識到你呀狗哥, 遲D先至可以同你地再跑喇......

你都仲未識到我喎! 識到我仲開心呀~~

升級   73.33%

該用戶從未簽到

mill 姐次次我o地都撞唔到o既

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 coxswain 於 2009-10-16 11:58 發表
    卒之捱完四日夜班,放三日假,
    不過要食足三日藥.....

好多好多藥
    咁真係要小心身體,乖乖多多休息呀偉ching~

升級   73.33%

該用戶從未簽到

多謝關心 ^^
    係呀, 好多藥, 食完D藥個人仲好鈍......
    迫住去休息

升級   0%

該用戶從未簽到

偉CHING ~~~多多保重身體

升級   73.33%

該用戶從未簽到

Thx 活活,
    渡海泳玩得開心D

升級   73.33%

該用戶從未簽到

報左人生第二個比賽
    渣打半馬拉松2010,今次仲有朋友o係新加坡黎一齊跑,

佢都係第一次參加半馬比賽, 一齊努力.

升級   73.33%

該用戶從未簽到

2009-10-20 12:45. 10.8 Km. 76'45" 24-25度

今次係自從上星期三, 將軍澳 Gathering 跑之後第一次跑番
    感冒左幾日, 今日個鼻好o左D,唔塞, 所以決定由屋企跑去西貢, 大約11.5K
    試過由西貢跑返屋企要 1h 25 mins, 上斜多,
    今次入西貢就掉返轉, 落斜多,應該會快左.
    沿途都好大風,今日又帶左mp3機, 開頭都幾enjoy 但跑跑o下耳筒就開始甩
    同埋塞住耳仔, 所以跑步時落腳o既聲音都好勁,下次都係唔聽歌喇.
    跑到去匡湖居大約45 mins, 都好順暢但餘下o既路程就麻麻地,個胃又唔舒服,
    跑到去西貢消防局之後o既油站補水,再跑多一陣就停左,去唔到目的地,失敗, 差大約700-800 米
    唔緊要下次狀態好D再玩過,帶埋水壼腰包就可以不停補水.

十月份 54.8 KM

升級   57.89%

該用戶從未簽到

原帖由 coxswain 於 2009-10-21 13:11 發表
    今次係自從上星期三, 將軍澳 Gathering 跑之後第一次跑番
    感冒左幾日, 今日個鼻好o左D,唔塞, 所以決定由屋企跑去西貢, 大約11.5K
    試過由西貢跑返屋企要 1h 25 mins, 上斜多,
    今次入西貢就掉返轉, 落斜多,應該會快 ...

我跟ching路線玩單程去到鄧肇堅運動場,
    之後食埋個$23兩餸一湯加凍飲午飯,
    再漫遊西貢海傍先出返黎。西貢一日遊,正呀!
    不過跑果陣個水樽腰包成日冼黎冼去,chok下chok下,唔係咁舒服,
    部mp3好食電成日要換電,整到我要成日停低去整呢樣果樣,好煩!
    又唔熟路成日要跑過對面路,又多車要等過馬路。
    整體黎講是條很好的路線,令我又多一次唔錯嘅經驗,多謝ching提供。
    ching下次點都要入運動場,可以清潔一下,洗走d汗,拉埋筋,補埋水,非常舒暢。

升級   73.33%

該用戶從未簽到

歡迎sunshine師兄光臨,
    小弟只係一個跑番大約五個月o既新手,請多指教.
    順利村無乜平路可以跑, 所以只有選擇跑入西貢當長課,
    而且因為工作地點都係西貢, 所以跑完抖一陣就可以開工, 幾方便.
    水樽腰包我就用彎刀牌, 都幾好喎, 無冼黎冼去, 不過 chok chok o下就唔多唔小都有D.
    師兄有機會再跑同一路線可以PM小弟一齊跑入去,只要就到時開同埋唔嫌我慢就OK.

升級   57.89%

該用戶從未簽到

我只係一個超級慢腳黎架咋,ching仲快過我呀,有機會一齊跑啦!

升級   73.33%

該用戶從未簽到

sunshine 師兄吾好咁客氣啦,仲自稱超級慢腳...
    其實我o地應該幾o岩跑架,有機會一齊跑.

升級   73.33%

該用戶從未簽到

2009-10-26 18:00 15.5 Km. 1:50' 23-24度

嘩....六日無跑喇,
    今日由順利跑入科技大學, 再去大埔仔村探朋友, 點知.....

去到科大之前就見到果個朋友迎面跑緊黎,
    佢話要跑半佢個鐘,來回鄭植之天橋及科大,唔知2定3次之後.咁就一齊去佢屋企.
    玩狗,補水,五分鐘後回程番去順利, 跑到去井欄樹, 膝頭哥開始投訴,有D吾舒服.
    番到去度一度大約跑左15.5 Km.都幾好,係我自己練跑以黎最遠o既一次.
    為渣打半馬努力.

十月份 70.3 Km.

升級   34.74%

該用戶從未簽到

我已報渣打馬拉松了

偉哥,你好,今日係德望見到你,我剛跑完飛鵝山一圈。
    如果有時間約埋跑一次長課。

升級   73.33%

該用戶從未簽到

嘩...水哥, 典解你會認得我個貓樣架 ?
    我係話,點解你會知道coxswain 係我...
    飛鵝山, 勁上勁落, 我跑過一次都怕怕,
    你想跑邊度, 你話事, 除左飛鵝山

升級   34.74%

該用戶從未簽到

偉哥,你個名勁嗎!!

嘩...水哥, 典解你會認得我個貓樣架 ?
    因為我有留意你網上所跑之路線囉。

我係話,點解你會知道coxswain 係我...
    因為我係OOW嗎~~所以咪知coxswain 係你囉,哈哈!!

飛鵝山, 勁上勁落, 我跑過一次都怕怕,
    你想跑邊度, 你話事, 除左飛鵝山
    不如下次就跑你平時跑開首本路程,OK ?

升級   57.89%

該用戶從未簽到

師兄跑去壁屋小心,
    山石牆身近鐵絲網果面,
    見到有幾舊碎石跌落黎

升級   73.33%

該用戶從未簽到

原帖由 fungwater 於 2009-10-26 23:56 發表
    不如下次就跑你平時跑開首本路程,OK ?

OK ar, pm 你..