香港長跑網  - 長跑長友

樓主: blurmax
打印 上一主題 下一主題

2009.11.08 - New Balance 黃金海岸15K賽 (已開始接受報名)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

真係唔知....
    我網上報名, 琴日去交埋d 野去new balance 專門站....
    佢地所有鞋架都上左 15k 比賽個廣告...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-9-11 00:55 發表

真係唔知....
    我網上報名, 琴日去交埋d 野去new balance 專門站....
    佢地所有鞋架都上左 15k 比賽個廣告...

我冇跟會架所以真係唔知.. 係喎. 你網上報名做咩仲要交野去NB專門店既...

升級   100%

開心

原帖由 econecon 於 2009-9-11 01:33 發表 我冇跟會架所以真係唔知.. 係喎. 你網上報名做咩仲要交野去NB專門店既...

因為佢個攪這個網上報名個 system 廢囉, 網上報名, 真係報名only............要去番nb 交支票同兩個回郵信封.... 又或者寄番去佢地個搞手到.... 最低能係連網上報名既confirm e-mail 都無封.....報完都唔知有無報...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-9-11 19:34 發表

因為佢個攪這個網上報名個 system 廢囉, 網上報名, 真係報名only............要去番nb 交支票同兩個回郵信封.... 又或者寄番去佢地個搞手到.... 最低能係連網上報名既confirm e-mail 都無封.....報完都唔知有無報. ...

咁你交番去係咪確保... 報到架啦.. 真係好O嘴. 我想問你拎番去時.. 係咪買佢d鞋就有咩禮品.. 係咩黎架.. 同埋你其實報唔報到?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-9-11 19:34 發表

因為佢個攪這個網上報名個 system 廢囉, 網上報名, 真係報名only............要去番nb 交支票同兩個回郵信封.... 又或者寄番去佢地個搞手到.... 最低能係連網上報名既confirm e-mail 都無封.....報完都唔知有無報. ...

我都有看過...除褲放屁...
    網上報完又要寄番過去...
    咁不如直接寄去報...

升級   100%

開心

原帖由 econecon 於 2009-9-11 21:58 發表

咁你交番去係咪確保... 報到架啦.. 真係好O嘴. 我想問你拎番去時.. 係咪買佢d鞋就有咩禮品.. 係咩黎架.. 同埋你其實報唔報到?

無喎, 交番去, 唔等於報左, new balance 果邊d 人都唔理你既, 俾佢地, 問有無d 野prove 我俾左, 佢地話無, 話只係幫我釘埋d 信封, 支票係一齊only,
    佢話, 你驚既, 咪搵多個信封包住佢地囉... 咁佢釘完就放左入左個公文袋, 裏面全部都係d 報名既支票同信封...
    你報左, 都唔prove 你報到, 你交埋信封, 支票, 都唔等於你一定有位俾你...
    而d 禮品, 佢地話........唔一定報名既, 係佢地果度買 nbx 系列既鞋就有囉喎, 係條毛巾only....
    果條毛巾我估到係邊條, 因為今年係渣打個嘉年華, 買鞋都有送....果條咁既毛巾...算啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-9-12 00:19 發表

無喎, 交番去, 唔等於報左, new balance 果邊d 人都唔理你既, 俾佢地, 問有無d 野prove 我俾左, 佢地話無, 話只係幫我釘埋d 信封, 支票係一齊only,
    佢話, 你驚既, 咪搵多個信封包住佢地囉... 咁佢釘完就放左入 ...

多謝 ching滙報. 咁搞法真係冇mood報...

升級   100%

開心

原帖由 econecon 於 2009-9-12 01:58 發表

咁又唔駛無mood 報既,
    咪當佢係普通私人比賽咁寄表囉....
    唔好當佢係大牌子有份贊助既比賽咪得囉.......咁樣就無咁覺得佢地攪得唔好....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-9-12 08:29 發表

咁又唔駛無mood 報既,
    咪當佢係普通私人比賽咁寄表囉....
    唔好當佢係大牌子有份贊助既比賽咪得囉.......咁樣就無咁覺得佢地攪得唔好....

咪又係 HKMP 搞既....
    有無大牌子冠名贊助..人家既安排上都係一樣...

有 NB 個名 ja~ NB 只係負責 sponsor d 衫同埋擺 counter gaja~

升級   100%

開心

原帖由 ee_tpk 於 2009-9-12 09:56 發表

咪又係 HKMP 搞既....
    有無大牌子冠名贊助..人家既安排上都係一樣...

有 NB 個名 ja~ NB 只係負責 sponsor d 衫同埋擺 counter gaja~

我都知nb 只係得個名, 所以咪叫果位人兄唔好睇得咁重要囉
    我只係覺得佢個網上報名個system 夠晒搞笑ja, .....
    網上報完名, 又係要我再寄信, 一係就要自己再走去nb 個專門站攪埋佢...
    人地其他果d 網上報名, 都會有封confirm e-mail 飛番去你個登記e-mail 到, 仲會真係幫你報左
    但現在網上報名個動作真係有d 多乜餘....又無confirm e-mail , 又唔係話肯定幫左名... 又要人做番寄野個動作,
    咁係唔係都寄信 or 去nb 專門店交表咪算囉.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-9-12 01:58 發表

唔水咁煩喎...
    都係HKMP攪..郵寄好簡單...

升級   100%

開心

原帖由 Parco爸 於 2009-9-12 10:44 發表

唔水咁煩喎...
    都係HKMP攪..郵寄好簡單...

無錯, 郵寄算啦...
    網上報完, 都係要郵寄 or 去nb 專門站攪...
    咁不如直接郵寄仲平...
    我都蠢左....網上報完名, 仲要專登坐車去銅鑼灣交信封同支票....
    錢同時間都晒左
    下次再係咁, 直接郵寄算... 不過佢張報名表都唔岩a4 size, 有少少怪怪地咁....

升級   38.5%

該用戶從未簽到

Haha....我都係網上報左名,寄完支票,但都唔知有無approve到,又無email confirm,好唔放心,都唔知有無得跑!之後email 問,過二日有人覆我話收到我apply同支票,但比賽七日前才收到回郵,如果各位ching唔放心可以email 佢地啦

升級   100%

開心

原帖由 Mr.Incredible 於 2009-9-12 17:32 發表
    Haha....我都係網上報左名,寄完支票,但都唔知有無approve到,又無email confirm,好唔放心,都唔知有無得跑!之後email 問,過二日有人覆我話收到我apply同支票,但比賽七日前才收到回郵,如果各位ching唔放心可以em ...

我覺得佢做得網上報名, 最少都有個confirm e-mail 俾人知報左名, 同提人交番支票等, 咁會好d...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-9-12 18:08 發表

我覺得佢做得網上報名, 最少都有個confirm e-mail 俾人知報左名, 同提人交番支票等, 咁會好d...

今次好hea

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Mr.Incredible 於 2009-9-12 17:32 發表
    Haha....我都係網上報左名,寄完支票,但都唔知有無approve到,又無email confirm,好唔放心,都唔知有無得跑!之後email 問,過二日有人覆我話收到我apply同支票,但比賽七日前才收到回郵,如果各位ching唔放心可以em ...

其實可以 check 下張 cheque 有無過數

佢地過數都過得幾快
    同埋張 form 有咩問題.. 佢地都會 call 番你~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 3 天

填好報名表,明天寄。
    一向都跑開10k,第一次跑10k以上…

升級   100%

開心

原帖由 econecon 於 2009-9-13 00:14 發表

今次好hea

其實當佢係普通比賽既寄表方法, 就唔會覺得係d 乜.....
    你有無試過寄表比賽?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-9-13 01:56 發表

其實當佢係普通比賽既寄表方法, 就唔會覺得係d 乜.....
    你有無試過寄表比賽?

跑左3個月度咋. 未參加過任何比賽

升級   0%

該用戶從未簽到

好特別嘅網上報名系统!