香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

7月1日 (星期三) 網友約跑+7月份壽星仔女生日飯局 - 晒草灣(藍田)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

Ctse,

係TKO大名鼎鼎嘅活活 (快活龍)同阿Wing (601)呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-6-18 23:35 發表
    火軍,巧文彩喎,拍得住 "三八" cste

邊個係38 CTSE呀?

原帖由 哈利330 於 2009-6-19 01:31 發表
    火仔好似姓鄭喎
    咁邊個係謎女郎?

仲有謎女郎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-6-19 08:56 發表
    火火:
    你樓上寫得好傳神呀~哈哈

"TKO暴風雙嬌"即係邊2件...??
    原帖由 angkso 於 2009-6-19 10:17 發表

Ctse,

係TKO大名鼎鼎嘅活活 (快活龍)同阿Wing (601)呀。

ctse & uncle~~~~~TKO暴風雙嬌 變左 TKOO暴風嬌娃(活活ctse) + TKO暴風筷子(JC)啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-6-19 09:03 發表
    哇!!咁多謎團
    咁邊個做

謎女皇
    謎女郎
    謎特務
    00狗

Kin in Running

堅堅~多左咁多角色o既?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-6-19 09:10 發表

火仔, 你真係可以去做雜誌社呀! 真係吸引好多人去睇下咩事

仲可以去做埋PR...宣傳攻勢好奏效!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-6-19 10:13 發表

火仔打咗咁大篇嘢出黎,我竟然連一個錯字都見唔到,果然係健呀!

原來會長平日鍾意捉錯字 ~要小心D先得!

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

回復 146# 的帖子

引用:

原帖由 angkso 於 2009-6-16 09:06 發表
        [quote]原帖由 WinggniW 於 2009-6-16 00:01 發表
        人工智能報名系統:

我係UNCLE,一定係長者組。

uncle咁靚仔點做長者呀!
    好似我似長者多

Mill,
    死靚仔就比人叫過。
    UNCLE者,阿叔或者阿伯也。年近半百,重唔係長者?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-6-19 10:21 發表

ctse & uncle~~~~~TKO暴風雙嬌 變左 TKOO暴風嬌娃(活活ctse) + TKO暴風筷子(JC)啦~

呵呵~~~甘多明星仔~香港樂壇(跑壇)有...希...望..啦~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

"TKO暴風雙嬌"成名絕技「連環界」~
    此招一出鬼器神號,眾跑男避忌三分~
    雖然有少數跑男能僥倖避過一界,但係下塲亦非常痛苦~
    正所謂"界你唔死激死你"各位小心呀~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-6-19 12:05 發表

火火:
    你第日唔救火,轉行寫武俠小說都搵到餐食~~

hahahahah

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 190# 的帖子

其實我依家都寫緊ga啦~
    不過我打字太慢,睇怕都要寫到退休先寫完~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-6-19 11:45 發表

呵呵~~~甘多明星仔~香港樂壇(跑壇)有...希...望..啦~~~~

培訓一批新力軍衝出TKO

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-6-19 12:05 發表

火叔叔~你諗左大左啦, 我地咁尊敬你, 點會激你呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

宣傳部強勢推出7.1.晒草之夜!!!

據可靠消息透露~
    曲奇ctse會向大家剖白,佢獨步武林嘅"掂地識"之秘~
    究竟當日ctse身處大海中央,如何喺絕望嘅邊緣,突破極限領悟
    "掂地識"呢?
    而佢不停大叫  "唔好...救我...
    唔好...救我..."  係咪同外星人通話嘅暗號呢?
    ee團長 亦會解開失蹤之謎~
    身為TKO逍遙團嘅團長,位高權重,點解突然間會
    失蹤多時?
    究竟佢嘅
    失蹤同羅拉有無關係呢?
    Wing嬸 仲會同大家分享下佢練仙嘅心路歷程~
    同解開不
    為人知嘅群嘔事件~
    所有嘅謎團都會喺7.1晒草之夜解開~

仲有仲有大家有無睇過筷子咁長嘅手指?38吋咁大嘅耳珠?如果未大家就唔可以錯過啦~

咁精彩嘅節目試問你地又點能夠錯過~
    未報名嘅仲唔拿拿臨去報名~

小道消息:
    身價可能過千萬嘅新進組合
    "TKO暴風雙嬌"當日極有可能粉墨登場~
    為宅男嘅你又點可以錯過~
    迷倒
    千少女嘅會長,好大機會同日出現晒草~
    各位青春小艾唔好錯過見偶像嘅機會呀~

人工智能報名系統:

1. WinggniW (601ctse, 壽星女)
    2. mill
    3. lulu

4. 火仔11
    5. 卓卓 (講左很多事實,小弟擔心當日自己有生命危險,怕怕ing)
    6. nc (唔好意思,7.1日間有活動,如果未散 ,會盡量趕來)
    7. cookie  (601生日,一定到啦..)
    8. ee (如當日無游水堂, 一定到)

9. billy(ee都去..我又去...去見下靚女601先...)
    10.gerryfung(支持七月之星)(壽星仔)

11. Kin
    12.  迪迪仔

13.喵家靚女
    14.路家肥美女 (唔知美女幾多歲生日??)
    15.schnix (霸左個位先, 黎得倒一定黎呀)

16. gary
    17. TNT (咁熱鬧, 報咗名先)
    18. 肥哥哥 (咁熱鬧, 報咗名先x2)
    19. 大圍新跑手 (靚女601生日,跑未必跑不過食飯一定到。)
    20. 山海赤子
    21. jogging_cat

22. WAY_LEUNG
    23. angkso (uncle) (UNCLE唔靚仔點襯得起AUNTIE先~ )
    24. auntie (唔話佢係靚女,呢個月實瞓廳)
    25. 車亞文 (年青力壯後生靚仔留位)
    26.
    27. 叮叮噹 (靚女鐘意27號, 7.1日間有花體力活動,如果未攰死會盡量趕來)

以上藍色字都係靚女!紅色字係俊男!黑色字係長者

卓卓表演拉長手指

原帖由 卓卓 於 2009-6-15 23:10 發表

係真呀, 手指修長係代表個人夠奸/善變/古惑(是乎每個人取向而定),而手指有肉或肥厚呢係就代表一定有福氣  

原帖由 卓卓 於 2009-6-15 23:21 發表

唔怕同你講,我的手指是極修長,但係都要做到死死下
    原帖由 卓卓 於 2009-6-15 23:44 發表

哈哈,我會拉長d手指俾你驗既  

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 193# 的帖子

你真係好假呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-6-19 16:01 發表
    你真係好假呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 194# 的帖子

wing ~~~比你笑死我 啦 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-6-19 16:17 發表
    wing ~~~比你笑死我 啦 ~~

原帖由 火仔11 於 2009-6-18 22:38 發表

今日食晏嗰陣開始打ga啦

嘩哈哈~活活~~~~~~~~~~~~篇宣傳告示係火叔叔尋日打o架!

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-6-19 16:01 發表
    你真係好假呀...

兄弟連之乘義.
    算啦, 7 月 1 日 就地"正義"三八ctse 啦
    原帖由 火仔11 於 2009-6-18 23:52 發表

好~到時一人一邊秤起佢跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-6-19 23:17 發表

兄弟連之乘義.
    算啦, 7 月 1 日 就地"正義"三八ctse

原來係佢