香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc

7月1日 (星期三) 網友約跑+7月份壽星仔女生日飯局 - 晒草灣(藍田)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 40# 的帖子

歡迎jogging_cat ctse第一次去晒草灣

升級   0%

該用戶從未簽到

其中一粒耀眼之星vhtober ctse來不到, oh.... no...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

其實我家肥美女都係7月生日的呢~~(30號)

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-6-10 22:56 發表

歡歡jogging_cat ctse 誠義  

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2009-6-10 23:01 發表
    其實我家肥美女都係7月生日的呢~~(30號)

巧野

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名系統:

1. WinggniW (601ctse, 壽星女)
    2. mill
    3. lulu
    4. 火仔11
    5. 卓卓 (講左很多事實,小弟擔心當日自己有生命危險,怕怕ing)
    6. nc
    7. cookie  (601生日,一定到啦..)
    8. ee (如當日無游水堂, 一定到)
    9. billy(ee都去..我又去...去見下靚女601先...)
    10.gerryfung(支持七月之星)(壽星仔)
    11. Kin
    12.  迪迪仔
    13.喵家靚女
    14.路家肥美女 (唔知美女幾多歲生日??)
    15.schnix (霸左個位先, 黎得倒一定黎呀)
    16. gary
    17. TNT (咁熱鬧, 報咗名先)
    18. 肥哥哥 (咁熱鬧, 報咗名先x2)
    19. 大圍新跑手 (靚女601生日,跑未必跑不過食飯一定到。)
    20. 山海赤子
    21. jogging_cat

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

嘩咁多人, 仲好多香港果邊

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-6-11 13:16 發表

mill姐I MISS YOU   係咪好開心呢? 咁多人上晒草一齊跑步!

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-6-11 13:16 發表

依啲咪叫做人氣囉!茄mill妳同我都係唔恨得咁多架喇!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-6-10 22:56 發表

其實我都係第一次跑晒草

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-6-11 19:56 發表

其實我都係第一次跑晒草

火軍 您咁大隻,一個人已經可以霸哂條跑道黎跑,點算呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-6-11 20:22 發表

火軍 您咁大隻,一個人已經可以霸哂條跑道黎跑,點算呢

卓卓,你依家去邊度做gym?

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-6-11 20:43 發表

卓卓,你依家去邊度做gym?

火軍 , 自從 I 隻腳傷後,只在家中玩彈簧 及 10 LB既 呃鈴 .

升級   40.15%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 火仔11 於 2009-6-11 20:43 發表

火軍, 7 月1 號 大家睇好您開 "龍頭"

升級   56.85%

該用戶從未簽到

靚死姐!睇怕今次兩圍都唔多夠坐,慢下手要包場都似呀! " />" />

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 WinggniW 於 2009-6-11 13:44 發表

mill姐I MISS YOU   係咪好開心呢? 咁多人上晒草一齊跑步!

Wing Wing I miss you too.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-6-12 12:50 發表

Wing Wing I miss you too.

宣傳下先~

人工智能報名系統:

2. mill
    3. lulu
    4. 火仔11
    5. 卓卓 (講左很多事實,小弟擔心當日自己有生命危險,怕怕ing)
    6. nc
    7. cookie  (601生日,一定到啦..)
    8. ee (如當日無游水堂, 一定到)
    9. billy(ee都去..我又去...去見下靚女601先...)
    10.gerryfung(支持七月之星)(壽星仔)
    11. Kin
    12.  迪迪仔
    13.喵家靚女
    14.路家肥美女 (唔知美女幾多歲生日??)
    15.schnix (霸左個位先, 黎得倒一定黎呀)
    16. gary
    17. TNT (咁熱鬧, 報咗名先)
    18. 肥哥哥 (咁熱鬧, 報咗名先x2)
    19. 大圍新跑手 (靚女601生日,跑未必跑不過食飯一定到。)
    20. 山海赤子
    21. jogging_cat

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-6-12 22:57 發表

宣傳下先~

人工智能報名系統:

2. mill
    3. lulu
    4. 火仔11
    6. nc
    7. cookie  (601生日,一定 ...

為左 build up 個宣傳效果,有勞 wing 嬸出國技圖.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-6-12 23:22 發表

為左 build up 個宣傳效果,有勞 wing 嬸出國技圖.

宣傳效果唔滿意的話, 推你出去派傳單呀!

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-6-12 23:24 發表

宣傳效果唔滿意的話, 推你出去派傳單呀!

人工智能讚成開始,唔得既推"卓卓"去派傳單:

1.卓卓
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.