香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc

7月1日 (星期三) 網友約跑+7月份壽星仔女生日飯局 - 晒草灣(藍田)

關閉 [複製鏈接]

升級   40.15%

該用戶從未簽到

明白既明白既,之後就到 Wing 你了,如下:
  <-----呢個就係 wing 鳥,第一步檢驗係先拉面,所得數據後,作評估用途. (在場人士均可測試,以示公平公正)
第 2 .個檢驗係: 人工智能 建議,thanks
    3.
    4.
    5.

升級   0%

該用戶從未簽到

第一步檢驗係先拉面,所得數據後,作評估用途. (在場人士均可測試,以示公平公正)
第 2 .個檢驗係: 嬸嬸耳珠同手指既含脂肪量
    3.
    4.
    5.

升級   0%

該用戶從未簽到

宣傳部強勢推出7.1.晒草之夜!!!

據可靠消息透露~
曲奇ctse會向大家剖白,佢獨步武林嘅"掂地識"之秘~
究竟當日ctse身處大海中央,如何喺絕望嘅邊緣,突破極限領悟
"掂地識"呢?
而佢不停大叫  "唔好...救我...
唔好...救我..."  係咪同外星人通話嘅暗號呢?
ee團長 亦會解開失蹤之謎~
身為TKO逍遙團嘅團長,位高權重,點解突然間會
失蹤多時?
究竟佢嘅
失蹤同羅拉有無關係呢?
Wing嬸 仲會同大家分享下佢練仙嘅心路歷程~
同解開不
為人知嘅群嘔事件~
所有嘅謎團都會喺7.1晒草之夜解開~

仲有仲有大家有無睇過筷子咁長嘅手指?38吋咁大嘅耳珠?如果未大家就唔可以錯過啦~

咁精彩嘅節目試問你地又點能夠錯過~
未報名嘅仲唔拿拿臨去報名~

小道消息:
身價可能過千萬嘅新進組合
"TKO暴風雙嬌"當日極有可能粉墨登場~
為宅男嘅你又點可以錯過~
迷倒
千少女嘅會長,好大機會同日出現晒草~
各位青春小艾唔好錯過見偶像嘅機會呀~

人工智能報名系統:

1. WinggniW (601ctse, 壽星女)
2. mill
3. lulu

4. 火仔11
5. 卓卓 (講左很多事實,小弟擔心當日自己有生命危險,怕怕ing)
6. nc (唔好意思,7.1日間有活動,如果未散 ,會盡量趕來)
7. cookie  (601生日,一定到啦..)
8. ee (如當日無游水堂, 一定到)

9. billy(ee都去..我又去...去見下靚女601先...)
10.gerryfung(支持七月之星)(壽星仔)

11. Kin
12.  迪迪仔

13.喵家靚女
14.路家肥美女 (唔知美女幾多歲生日??)
15.schnix (霸左個位先, 黎得倒一定黎呀)

16. gary
17. TNT (咁熱鬧, 報咗名先)
18. 肥哥哥 (咁熱鬧, 報咗名先x2)
19. 大圍新跑手 (靚女601生日,跑未必跑不過食飯一定到。)
20. 山海赤子
21. jogging_cat

22. WAY_LEUNG
23. angkso (uncle) (UNCLE唔靚仔點襯得起AUNTIE先~ )
24. auntie (唔話佢係靚女,呢個月實瞓廳)
25. 車亞文 (年青力壯後生靚仔留位)
26.
27. 叮叮噹 (靚女鐘意27號, 7.1日間有花體力活動,如果未攰死會盡量趕來)

以上藍色字都係靚女!紅色字係俊男!黑色字係長者

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-6-18 19:52 發表
  <-----呢個就係 wing 鳥,第一步檢驗係先拉面,所得數據後,作評估用途. (在場人士均可測試,以示公平公正)
第 2 .個檢驗係: 人工智能 建議,thanks
    3.
    4.
    5.  

拉我面皮之前係咪可以拉卓卓手指先 到時真係手指"修長"唔洗做o野啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-6-18 21:42 發表

第一步檢驗係先拉面,所得數據後,作評估用途. (在場人士均可測試,以示公平公正)
第 2 .個檢驗係: 嬸嬸耳珠同手指既含脂肪量
    3.
    4.
    5.

迪迪仔,你係咪想o向我身上割D肉出o黎分析???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-6-18 22:09 發表

火縮縮受左乜o野刺激?今晚咁hyper打咁多字呀 ? 打咁大篇文...好辛苦你啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-6-18 22:18 發表

火縮縮受左乜o野刺激?今晚咁hyper打咁多字呀 ? 打咁大篇文...好辛苦你啊!

你知就好啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-6-18 22:17 發表

迪迪仔,你係咪想o向我身上割D肉出o黎分析???

嬸嬸,真係可以係你身上搵到肥肉既話先講啦......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-6-18 22:20 發表

你知就好啦" />" />hjfghft

你應該打晒一個星期o既字數o架啦~  火縮縮今日打字PB呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-6-18 22:23 發表

嬸嬸,真係可以係你身上搵到肥肉既話先講啦......

淨係對腳D肥肉都可以食幾日啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-6-18 22:32 發表

你對腳有幾多兩肉呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-6-18 22:36 發表

你對腳有幾多兩肉呀

我搵日落街市問下人點秤先! 到時再話你知呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-6-18 22:32 發表

如果靠食果d so-called肥肉,應該好快餓死了.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-6-18 22:42 發表

如果靠食果d so-called肥肉,應該好快餓死了.

太肥膩啦~我想將肥肉變半肥瘦先...再變瘦肉

升級   40.15%

該用戶從未簽到

回復 163# 的帖子

火軍,巧文彩喎,拍得住 "三八" cste

升級   94.3%

該用戶從未簽到

火仔好似姓鄭喎
咁邊個係謎女郎?

原帖由 卓卓 於 2009-6-18 23:35 發表
火軍,巧文彩喎,拍得住 "三八" cste

升級   100%

該用戶從未簽到

火火:
你樓上寫得好傳神呀~哈哈

"TKO暴風雙嬌"即係邊2件...??

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

哇!!咁多謎團
    咁邊個做

謎女皇
    謎女郎
    謎特務
    00狗

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

據可靠消息透露~
    究竟當日ctse身處大海中央,如何喺絕望嘅邊緣,突破極限領悟"掂地識"呢?
    而佢不停大叫   ...

火仔, 你真係可以去做雜誌社呀! 真係吸引好多人去睇下咩事

升級   56.85%

該用戶從未簽到

據可靠消息透露~
    究竟當日ctse身處大海中央,如何喺絕望嘅邊緣,突破極限領悟"掂地識"呢?
    而佢不停大叫   ...

火仔打咗咁大篇嘢出黎,我竟然連一個錯字都見唔到,果然係健呀!