香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cfchan

6月20日行山逍遙樂(大嶼山西南部)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-6-19 09:23 發表

梗係好!!! 吃早餐者, 0800大家樂食住等 " />" />

OK

升級   0%

該用戶從未簽到

如果趕得切我就來食早餐啦

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

今朝食份早餐比平時大份 但都係11 點幾就肚餓....
    同埋今日特別扯水
    帶去2 公升多水全部飲完~

升級   0%

難過

今日消耗異常大, 咁遲食早餐, 竟然11點幾就肚餓.
    出汗超多, 可能出門前及早餐飲水足夠, 2L水+寶礦力, 餘下600ml.
    出到大澳飲支冰凍紫貝天葵先降溫少少, 再飲杯凍奶茶+水餃米粉=好滿足
    曬同冇風.......好耐冇試過行完山咁攰.
    好在坐船上層有位坐, 吹吹海風睇日落舒服好多.

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

我都要來多謝吓咁多位先,
    lulu的冰西瓜~
    叮叮噹的叮噹雞亦~
    nc的冰凍卞益力多~
    迪迪仔的蝴蝶餅(之前無睇post所以唔知有蝴蝶餅食的).
    食得我地又飽又開心, 要你們咁重攞住去行山, 本人十分情感激.hgjD124" />" />hj
    又要多謝大圍, 小宏, nc, cc 幫大家拍照.
    加埋謝謝田中會長送支水我嘆tim.
    差啲忘記仲有13兄cfchan幫女士門攞食物同水樽.
    " />" />最後當然要謝謝有份出席今天逍遙樂之各位ching ctse啦!
    e.t. ching隻腳現在無事嗎?
    但今天真係好熱吓, 晒得我而家手臂紅晒~

升級   0%

該用戶從未簽到

各位團友, 有相睇喇

http://picasaweb.google.com.hk/obaanc/_200609?feat=directlink

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

ctse, 難道很高喎!!!

登錄/註冊後可看大圖

e位團友係到玩咩呀??? 點樣可以畫到咁圓???

登錄/註冊後可看大圖

多謝各位, 仲有粒粒大紅提及冰沙億力多

登錄/註冊後可看大圖

5位幸運的團友點解被蜂針了都笑得咁開心

升級   0%

難過

回復 127# 的帖子

發現疑點......五位不幸俾針桔ge團友.......都係著藍色衫/藍色印花或藍色間色Tee.

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原來除左ET Ching被蜂針倒, 仲有 Esther, 大圍ching, 田中會長同車呀文.
    真係唔睇相我都唔知喎!
    大家無咩事嗎?

謝謝NC Ctse嘅靚相
    差點忘記了 CC 的提子呀, 多謝晒~

升級   0%

難過

多謝兩位男攝影師, 咩咁重機去同大家留倩影.
    多謝兩位女攝影師, 唔洗post妳地個樣出嚟.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-6-20 21:21 發表
    今日消耗異常大, 咁遲食早餐, 竟然11點幾就肚餓.
    出汗超多, 可能出門前及早餐飲水足夠, 2L水+寶礦力, 餘下600ml.
    出到大澳飲支冰凍紫貝天葵先降溫少少, 再飲杯凍奶茶+水餃米粉=好滿足
    曬同冇風.......好耐冇試過行 ...

x2, 今天真的曬到累, 飲了3.5lit水+運動飲品. 4點左右又肚餓, 吃了很美味的水餃米粉+凍奶茶= " />" />

今天很幸運, 除了有很強勁的太陽照住, 仲有2條青beebee的蛇仔, 死老鼠  , 無數的大朱朱, 數十隻的蜂 , 不是常可以過到的雞翼角...

lulu姐的冰凍西瓜, 叮叮噹秘制極好味雞翼, 迪迪仔ching的蝴蝶so, cc的紅提, 仲有13兄幫手背億力多. 謝謝13位團友使小妹過了一個愉快的一天. 仲有第一次見的Esther及小宏, 大家下次再行過吧!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-6-20 22:14 發表
    發現疑點......五位不幸俾針桔ge團友.......都係著藍色衫/藍色印花或藍色間色Tee.

唔通藍色係... 招惹狂蜂...浪蝶

好彩仲算有驚無險!!! 我都是第一次見蜂"抖"!!!!

升級   0%

難過

原帖由 nc 於 2009-6-20 22:47 發表

今天很幸運, 除了有很強勁的太陽照住, 仲有2條青beebee的蛇仔, 死老鼠  , 無數的大朱朱, 數十 ...

佢.......暴露左叮噹ge弱點添!

升級   0%

難過

原帖由 nc 於 2009-6-20 22:53 發表
    唔通藍色係... 招惹狂蜂...浪蝶

好彩仲算有驚無險!!! 我都是第一次見蜂"抖"!!!!

第一次見&被咁大隻ge土蜂圍攻, 攻擊力好強,
    14位團友, 5位中招合共約10針, 冇團友有過敏反應, 已經好感恩.
    前面唔識果團全軍覆沒, 4人團都中招.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-6-20 23:02 發表

佢.......暴露左叮噹ge弱點添!

大開眼界

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-6-20 23:08 發表

第一次見&被咁大隻ge土蜂圍攻, 攻擊力好強,
    14位團友, 5位中招合共約10針, 冇團友有過敏反應, 已經好感恩.
    前面唔識果團全軍覆沒, 4人團都中招.

X2,

唔止10針, 好似唔知邊位團友被針了5針!!! e.t. ching已2針!!!

後面我們數人比較好,有備而戰,見前面成群蜂,真係追住...於是開傘,靠左邊衝過去,好彩冇事 

升級   0%

該用戶從未簽到

今日咁熱行山真係幾辛苦,我都計唔到今日飲左幾多水,仲之好多好多......
    多謝今日既團友比到好多驚喜同回憶比我,同埋比機會我練習下用部新相機....
    都唔多講啦,睇相啦....
    http://www.facebook.com/editphoto.php?aid=10240#/album.php?aid=10240&id=1610655324

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-6-20 23:20 發表
    今日咁熱行山真係幾辛苦,我都計唔到今日飲左幾多水,仲之好多好多......
    多謝今日既團友比到好多驚喜同回憶比我,同埋比機會我練習下用部新相機....
    都唔多講啦,睇相啦....
    http://www.facebook.com/editphoto. ...

大圍兄,

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到