香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ginnywong

北京ITU,北京奧運場地,有獎金

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-7-27 18:12 發表

多謝加比我地的油

其實北京都唔係咁熱, 感覺仲舒服過係香港

女子組始終競爭細, 我o果組得16個人, 我得第五, 只係係中上的位置,但係都有600RMB獎金, 好好笑

相片
http://www.fotop.net/jasonwong0101 ...

恭喜ginny順利完成賽事兼PB~

北京既賽道真係好靚,有機會真係想一試!

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-7-27 18:27 發表
上個星期二鄧記見你地操得好勁啊.

比7兄見到我地臨時抱佛腳tim

升級   78%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-7-27 18:12 發表

多謝加比我地的油

女子組始終競爭細, 我o果組得16個人, 我得第五, 只係係中上的位置,但係都有600RMB獎金, 好好笑

相片
http://www.fotop.net/jasonwong0101 ...

恭喜,恭喜.你又攞獎
個環境好靚,D 相好正

升級   0%

該用戶從未簽到

弓起, 弓起 、Jason & Ginny,
d 照片好正,好似現場 一樣

升級   41.95%

該用戶從未簽到

多謝加比我地的油

相片

恭喜晒,成功pb,又有獎金攞,幫補下旅費
個場真係好正,天氣又好,d相影得好靚呀

升級   94.21%

該用戶從未簽到

多謝加比我地的油

相片

恭喜師姐, 一個字講晒"勁"

升級   52.3%

該用戶從未簽到

玩之前同大家一樣, 有點擔心天氣
氣溫大約30多度, 但係濕度低, 感覺肯定比香港舒服, 呢樣野係香港落機即刻feel到

單車路好玩, 有大約三個比較斜的上玻位, 但係有大部份都係向下既暗斜, 所以好多時都幾高速, 每個圈都有三個位爆到45至50

升級   84.4%

該用戶從未簽到

咁多位過獎啦,大家繼續努力,一齊做出更多PB同好成績

升級   98.8%

該用戶從未簽到

多謝加比我地的油

相片

勁呀,Jason兄 and Ginny姐 !!

睇完d相,完全感覺倒你地嘅喜悅,最正係每張相都有description,令我好似到左現場一樣, thanks very much for sharing     

升級   21.55%

該用戶從未簽到

近近近........好近呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-7-27 23:15 發表
玩之前同大家一樣, 有點擔心天氣
氣溫大約30多度, 但係濕度低, 感覺肯定比香港舒服, 呢樣野係香港落機即刻feel到

單車路好玩, 有大約三個比較斜的上玻位, 但係有大部份都係向下既暗斜, 所以好多時都幾高速, 每個 ...

都幾考驗車手既技術喎,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-7-28 09:54 發表

勁呀,Jason兄 and Ginny姐 !!

睇完d相,完全感覺倒你地嘅喜悅,最正係每張相都有description,令我好似到左現場一樣, thanks very much for sharing     

登錄/註冊後可看大圖

Giant鋁架,105配件的中國選手,已可以很快
好搞鬼 ,
因為副偈緊要過架車..高手

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-7-29 10:26 發表

都幾考驗車手既技術喎,

第一個圈基本上就係探路, 之後四個圈玩熟左可以衝得放d

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-7-29 13:24 發表

第一個圈基本上就係探路, 之後四個圈玩熟左可以衝得放d

下斜多係我死穴 , 仲要多暗斜, 死多 2 錢
睇泥以後只可以响迪士尼和創新路 做 PB.
見你地今次好 enjoy....
肯定好好氣氛...d 啦啦隊, 沿途白衫工作人員, 幾投入下
(但坐响觀眾席o個 d, 好似有 d 臨記 feel )。