香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

請問 CASIO STR-800

升級   13.68%

該用戶從未簽到

我想問下各位近排有冇str-800哩隻錶係邊度有得賣呀?
我搵左幾間都唔見有
同埋可唔可以講埋幾錢倒?
最好講埋齊唔齊色
唔該哂  thx
+1 0
上一篇︰失明跑手劉仲偉首戰水陸兩項賽事下一篇︰牽起領跑帶 失明健將隨鐵人上征途

升級   29.67%

該用戶從未簽到

小弟都有一隻。係4年前買嫁。當時個價係低過$400。

E+ 行街都唔係好見。唔知係唔係因為太多人買。

有次去過尖東casio代理。見過一次。不過個listed price 都好似過$600。

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

小弟有隻黑色...於2008年..3月左右買的.
    小弟行街時, 多口問過好多錶店都無得賣了......
    之前好似有4隻色的...黑, 藍, 橙, 黃.
    casio 的跑錶...好似入貨唔多....下次有新錶,正的話..小弟都會快手買左先.

升級   29.67%

該用戶從未簽到

小弟隻係藍色,  我見過有D跑手帶黃色,  都Okay wo。John Wu Ching 可以去尖東代理睇睇。一定有!!

升級   13.68%

該用戶從未簽到

多謝大家熱心既回覆先
    我遲下去尖東睇下
    我就係想買黃色呀
    唔該哂

升級   13.68%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

你地係咪講哩度?

升級   29.67%

該用戶從未簽到

原帖由 johnwu33 於 2009-6-22 10:57 發表

登錄/註冊後可看大圖

你地係咪講哩度?

Yes Yes.. 不過代理D 價錢都幾 利害

升級   13.68%

該用戶從未簽到

原帖由 watsoncheung 於 2009-6-23 09:04 發表

Yes Yes.. 不過代理D 價錢都幾 利害

今日去睇左 $730
    仲好似冇黃色

升級   29.67%

該用戶從未簽到

$730!!!!!    Not worthy.. many choices out there

升級   13.68%

該用戶從未簽到

原帖由 watsoncheung 於 2009-6-24 11:07 發表
    $730!!!!!    Not worthy.. many choices out there

師兄
    有咩其他好建議呢

升級   18.42%

該用戶從未簽到

官塘廣場"泥精"有得賣, HK$630,籃色.

升級   29.67%

該用戶從未簽到

原帖由 johnwu33 於 2009-6-24 23:13 發表

師兄
    有咩其他好建議呢

John hing 其實我覺得STR-800 條表帶太短。又有可能係小弟手婉太粗的關係•
    每每只剩好少表帶可以用來扣住個圈。條帶成日都會FING出來。唔係幾好。

小弟都有幾隻電子表。有D用來行山。有D用來跑步。有D有HRM, 有D無。

用左幾年, 我覺得跑步表其實無 越平越好。只要有你所需要的攻能, 平平地玩下 就算啦!  

最好係$350 以內。