香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Angkor Wat International Half Marathon

升級   32.33%

該用戶從未簽到

Angkor Wat International Half Marathon 2009
http://www.angkormarathon.org/en/index.html
I am interested in visiting Angkor Wat and do a run there.  Anyone interested too ?
+1 0
上一篇︰02/07/09 - 08/07/09 請假下一篇︰長跑網私房計分賽 (2009/10)

評分

查看全部評分

升級   58.67%

該用戶從未簽到

very interesting place & matching

升級   32.33%

該用戶從未簽到

係呀 ... 我有朋友去過.  基本上係圍住 Angkor Wat 的古績跑一個圈.  跑完呢個半馬你可以說行完 Angkor Wat 啦 !!

(不過奉勸各位, 除非你係"耐熱人仕" , 否則呢度唔會係適合造成績的地方.)

我真的好想去 Angkor Wat.  如各位多人有興趣的話, 我可以幫手攪團 ~~

另外, 泰國 9 月的 River Kwai 半馬都係風景好靚的路 : http://www.goadventureasia.com/rkh.shtml , 以前樂華同泰基都有攪.  不過而家無攪了 ... 如果有人攪的話, 請告知.  皆因我都去想去跑下 ~~

跑半馬唔駛練咁多嗎 ~~

花花 字

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 jshho 於 2009-6-23 16:00 發表
係呀 ... 我有朋友去過.  基本上係圍住 Angkor Wat 的古績跑一個圈.  跑完呢個半馬你可以說行完 Angkor Wat 啦 !!

(不過奉勸各位, 除非你係"耐熱人仕" , 否則呢度唔會係適合造成績的地方.)

我真的好想去 An ...

吳哥窟.....鍾意行名勝就幾好
不過呢度有人會去既機會好細
因為價錢都唔平,同呢D師兄/師姐好愛國(香港/中國)

升級   32.33%

該用戶從未簽到

跑步同愛國有乜關係 ??!!

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 jshho 於 2009-6-23 16:08 發表
跑步同愛國有乜關係 ??!!

呢度D師兄/姐比較多參加香港或者中國內地既比賽

anyway...多謝花花既資料