香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth

毅行者0764隊,0791隊及十卜組揮手約操山區(現招募後備及十卜)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 花子阿DEE 於 2009-7-6 15:47 發表
    小弟建議既PLAN:

1. 1-2
    2. 1-2
    3. 3-4
    4. 4-5 or 4-6
    5. 6-8
    6. 7-10

長課(10月):
    a. 雙凹 (3-8)
    b. 起步綵排 (1-5,1400起步)

i. 其餘空檔可以安排補課,3/4/5/7/8 宜多練幾次.
    ii. 補課可長可短,個 ...

多謝軍師

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-7-6 16:23 發表

....不如閣下排埋之後個期比小弟 POST 於 POST 2內。

屈老大你咁懶架...
    如操山時須要支援,請早d出聲,要作安排...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-7-6 16:23 發表

....不如閣下排埋之後個期比小弟 POST 於 POST 2內。

不如我出個draft 俾大家參考下,大家商量好至post~~

首先兩個問題,16/8, 6/9, 1/10, 10/10, 1/11, 8/11 6日有賽事,安唔安排操練?
    會唔會安排星期日?定全部星期六?
    我自己果team 都未傾...唔好俾炖奶佬知我俾意見你地...

升級   27.6%

該用戶從未簽到

話時話, POST 2內係平均兩星期一課, 夠唔夠?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-7-6 16:36 發表

不如我出個draft 俾大家參考下,大家商量好至post~~

首先兩個問題,16/8, 6/9, 1/10, 10/10, 1/11, 8/11 6日有賽事,安唔安排操練?
    會唔會安排星期日?定全部星期六?
    我自己果team 都未傾...唔好俾 ...

大佬你諗住俾咩我掩口費呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 炖奶佬 於 2009-7-6 19:06 發表

大佬你諗住俾咩我掩口費呢

炖奶兄,你同其他隊友夾住先,暫時唔駛預我,希望好快可以歸隊...

升級   0%

該用戶從未簽到

日期 : 2009年7月11日 (星期六)
    集合時間/地點 : 1430 西貢碼頭
    路線 : 麥徑1-2 (北潭涌巴士站至北潭凹)
    距離 : 約24km
    預計完成時間 : 4hr
    操練方式 : 平路/落斜慢跑,上斜/上山行
    參加資格 : 自信毅行者能25hr 之內完成之跑友

人工智能報名處:

1. Kenneth
    2. Patrick
    3. Allanccl

日期 : 2009年7月18日 (星期六)
    集合時間/地點 : 1200 / 西貢碼頭
    路線 : 麥徑3-4
    距離 : 約23km
    預計完成時間 : 6hr

人工智能報名處:

1. Kenneth
    2. Patrick
    3. 亞平
    4. Alex
    5. Allanccl

升級   49.45%

該用戶從未簽到

日期 : 2009年7月11日 (星期六)
    集合時間/地點 : 1430 西貢碼頭
    路線 : 麥徑1-2 (北潭涌巴士站至北潭凹)
    距離 : 約24km
    預計完成時間 : 4hr

人工智能報名處:

1. Kenneth
    2. Patrick
    3. Allanccl

日期 : 2009年7月18日 (星期六)
    集合時間/地點 : 1200 / 西貢碼頭
    路線 : 麥徑3-4
    距離 : 約23km
    預計完成時間 : 6hr

人工智能報名處:

1. Kenneth
    2. Patrick
    3. 亞平
    4. Alex
    5. Allanccl
    6. Kopo1128

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 149# 的帖子

DEE 承你貴言,花子歸位。

另外各位ching ctse, 跟住要同公司的同事練習,時間上未必夾到同你地一齊,但希望點抽到時間再同遊麥徑啦。4/7 個日真係一世難忘既經歷。又認識左好多跑友,10條友輕裝上陣(,又有平記士多提供補給,玩得好開心,悶雷之際,滂沱大雨之下,無被雷擘,無跌落山,證明大家都係福大命硬之人,都算係o甘啦。
    大家努力!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 炖奶佬 於 2009-7-7 08:22 發表

另外各位ching ctse, 跟住要同公司的同事練習,時間上未必夾到同你地一齊,但希望點抽到時間再同遊麥徑啦。4/7 個日真係一世難忘既經歷。又認識左好多跑友,10條友輕裝上陣(,又有平記士 ...

玩咁多年,大雨都試唔少,又咁好彩未試過玩泥玩咁耐,都係一個有趣既經歷~~

睇左你個schedule, 你地快d 開波啦,加油~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 炖奶佬 於 2009-7-7 08:22 發表

另外各位ching ctse, 跟住要同公司的同事練習,時間上未必夾到同你地一齊,但希望點抽到時間再同遊麥徑啦。4/7 個日真係一世難忘既經歷。又認識左好多跑友,10條友輕裝上陣(,又有平記士多提供補給,玩得好開心,悶雷之際,滂沱大雨之下,無被雷擘,無跌落山,證明大家都係福大命硬之人,都算係o甘啦。
    大家努力! ...

證明10個人都是好人~~~冇做過虧心事!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-7-7 10:56 發表

證明10個人都是好人~~~冇做過虧心事!

原來本兄咁單純.....真係相信好人有好報~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-7-7 12:24 發表

原來本兄咁單純.....真係相信好人有好報~" />" />" />" />

其實我唔多相信好人有好報,但自己就會奉行好人有好報~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-7-7 12:24 發表

原來本兄咁單純.....真係相信好人有好報~" />" />

原本唔信,上次晌草山頂劈我唔死之後就信~~

各位毅行者,有雷暴真係要小心~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-7-7 12:27 發表

其實我唔多相信好人有好報,但自己就會奉行好人有好報~~

x 2
    所以果日操山行雷,為免個天劈錯好人.....都要即時鬆人~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

我番黎啦! 今日可說風雨不改,3號風球高懸照操,在第一段跑的時候,有幾段路被大風吹到跑唔郁咁滯,今次只帶500ml水,超輕鬆,到達西灣立即扯一大樽水特,再飲一大支清水(飲剩入樽帶走),跟住仲食左一枝甜筒獎勵下自己。屈老大仲厲害,食左一碗豆花之後,發現果d糖漿仲好過PowerGel,飲完之後立即生猛番晒;Patrick因為踢傷左隻腳,決定撤退上大風坳走,剩番我們兩人繼續餘下路程,估唔到屈老大好似識輕功,上斜一支箭咁,最後以4:01完成一二段。